- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Hosbuldumm cevap vermeniz sevindirdii..
Yani onemli olan puani almak ygs 1 2 3 4 5 6 farketmez hangisinden alirsan al puani. 270 en az ama yuksek puanin avantaji var.
Peki gunde kac saat calisiyorsunuz. Ben kac saat calismaliyim sizce. Suan boşum okulum işim yok bu konuda şansliyim. Ve 3 ay gibi bir zaman var yetisirmiki endiseliyim
Maşallah turşuBen yaklaşık 8-10 saat çalışıyorum.
5 saatten başlayıp her gün biraz biraz artırmalısın bence.
Maşallah turşunazar değmesin
Peki denemelerin nasıl ?
Çalışman denemeleri etkiliyor mu ?
Kizlar ben diyorum ki kütüphanede calisayim hani su aile yasam merkezlerinde olanlardan ortam cok guzel sessiz herkes kendi halinde ygs lys calisan cok var.
Evde hem dikkatim dagiliyor orayla burayla ugrasiyorum ailem genelde evde kalabalik.
Hem kutuphanede kimse dikkatimi dagitmaz hem gaza gelirim etraftakilere bakarak. Sabahlari gidip aksama dogru donerim gece de son kez yatmadan once tekrarlarim evde calismam kendime vakit kalir.
Kutuphaneyede giderken ufak bi sandviç meyvesuyu tarzi bir icecek goturmeyi dusunuyorum.karnim aciktiginda yerim ve dinlenmis olurum.
Nasil sizce planim
Ben de kütüphaneye gidiyorum canım. Gerçekten hiç ara vermeden çok verimli çalışıyorum. Tek olumsuz yanı internetten video izlemek istiyorum mesela o kısıtlı wifi var mı öğrenmeliyim. Bir de en az 5 kaynak götürsen konu anlatım için, soru bankası da götürmeli, defter, kalemler,ıvır zıvır derken çanta oluyo küp gibi :)Kizlar ben diyorum ki kütüphanede calisayim hani su aile yasam merkezlerinde olanlardan ortam cok guzel sessiz herkes kendi halinde ygs lys calisan cok var.
Evde hem dikkatim dagiliyor orayla burayla ugrasiyorum ailem genelde evde kalabalik.
Hem kutuphanede kimse dikkatimi dagitmaz hem gaza gelirim etraftakilere bakarak. Sabahlari gidip aksama dogru donerim gece de son kez yatmadan once tekrarlarim evde calismam kendime vakit kalir.
Kutuphaneyede giderken ufak bi sandviç meyvesuyu tarzi bir icecek goturmeyi dusunuyorum.karnim aciktiginda yerim ve dinlenmis olurum.
Nasil sizce planim
Esen yayınlarından 6,7,8. sınıf konu anlatımlı tüm dersler aldım. Umarım kısa zamanda bitirip ygs lys konularına dönerim. Kızlar temelden sürekli eksikler çıkıyordu. En son dedim tamam baştan başlıyorum. İlk bu kitapları bitirip sonra ygs lys kitaplarına geçicem
Ne güzel ya ..ben de başlasam yetişir miyim sizce kızlar? coğrafya tarih daha en baştanmatematik hatırlamıyorum bile
Gecmis olsun.Burayı çok boşladım değil mi ?
Ama bahanem hazır merak etmeyin
Dayım ameliyat oldu geçen hafta teyzemi de dün gece yolcu ettik ancak . Bunlar çlışmamı etkiledi . Pazar bitecek programı salı günü anca bitirdim
Neyseolmuşla ölmüşe çare yok :) Önümüzdeki maçlara bakıcaz
04.12.16 ne yaptım : Rasyonel sayıları hallettim yani aslında halletmiştim ama testini çözdüm :)
05,12,16 da ne yaptım : Ne yapsa m diye düşündüm . O gün Mahmut paşada teyzemle çok gezdiğimiz için yorulmuştuk :) teyzemi yolcu ettikten sonra Hiçbir şey yapmadan uyumam dedim ve açtım Türkçe kitabını Cümlede yorum anlam çalıştım ve testlerini çözdüm
06,12,16 da ne yaptım : Rasyonel sayılardan bu sefer esen testi çözdüm İslam tarihine ve bilgi felsefesine çalıştım bu sayede
Coğrafya hariç geçen haftanın bütün konuları bitti
Bu gün artık saat 5:50 6:30 arası uyumuş olurum şarjım kalırsaSaat 13:30 için alarm kuracağım sonra girişeceği derseee
Yetisir umarim tabi cok cok iyi olmaz cunku benimde ayni cok eksigim var. Bence kendimize puan sinizi koymamaliyiz ben 320 diyordum artik demiyorumNe güzel ya ..ben de başlasam yetişir miyim sizce kızlar? coğrafya tarih daha en baştanmatematik hatırlamıyorum bile
Gecmis olsun.
Bence sen gayet guzel gidiyorsun.sinava kadar tempoyu gitgide artirmak lazim
Yetisir umarim tabi cok cok iyi olmaz cunku benimde ayni cok eksigim var. Bence kendimize puan sinizi koymamaliyiz ben 320 diyordum artik demiyorumelimizden geleni yapacak sekilde ayarlamaliyiz.
Sinavdan sonra buraya gelip yazariz insallah guzel puanlarimizi :))
Yaa yanlis anlamadin degilmii :/Heh Heh az bi umudum vardı kır onu danapayım yeni toparlanmaya çalışıyorum depresyondan çıkamadım bi
Siz hangi bolumu istiyorsunuz acaba ?İşte o arttırmayı bir sağlasam :)
Çok istiyorum o tempo artsın . Ben istediğim bölümü kazanayım
Siz hangi bolumu istiyorsunuz acaba ?
Yaa yanlis anlamadin degilmii :/
Ben de ayni durumdayim onun icin dedim yani hayal kirikligi yasamayalim diye.
Yapamayiz diye birsey yok yapacagiz hepimiz en guzelini insallah :)