susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Ben yaklaşık 8-10 saat çalışıyorum.

5 saatten başlayıp her gün biraz biraz artırmalısın bence.

Kizlar ben diyorum ki kütüphanede calisayim hani su aile yasam merkezlerinde olanlardan ortam cok guzel sessiz herkes kendi halinde ygs lys calisan cok var.
Evde hem dikkatim dagiliyor orayla burayla ugrasiyorum ailem genelde evde kalabalik.
Hem kutuphanede kimse dikkatimi dagitmaz hem gaza gelirim etraftakilere bakarak. Sabahlari gidip aksama dogru donerim gece de son kez yatmadan once tekrarlarim evde calismam kendime vakit kalir.
Kutuphaneyede giderken ufak bi sandviç meyvesuyu tarzi bir icecek goturmeyi dusunuyorum.karnim aciktiginda yerim ve dinlenmis olurum.
Nasil sizce planim

Çok güzel fikir

Ben üşenmesem bende giderdim.

Ben de kütüphaneye gidiyorum canım. Gerçekten hiç ara vermeden çok verimli çalışıyorum. Tek olumsuz yanı internetten video izlemek istiyorum mesela o kısıtlı wifi var mı öğrenmeliyim. Bir de en az 5 kaynak götürsen konu anlatım için, soru bankası da götürmeli, defter, kalemler,ıvır zıvır derken çanta oluyo küp gibi :)

Esen yayınlarından 6,7,8. sınıf konu anlatımlı tüm dersler aldım. Umarım kısa zamanda bitirip ygs lys konularına dönerim. Kızlar temelden sürekli eksikler çıkıyordu. En son dedim tamam baştan başlıyorum. İlk bu kitapları bitirip sonra ygs lys kitaplarına geçicem

Azm,n çok güzel ya

Burayı çok boşladım değil mi ?
Ama bahanem hazır merak etmeyin
Dayım ameliyat oldu geçen hafta teyzemi de dün gece yolcu ettik ancak . Bunlar çlışmamı etkiledi . Pazar bitecek programı salı günü anca bitirdim

Neyse olmuşla ölmüşe çare yok :) Önümüzdeki maçlara bakıcaz

04.12.16 ne yaptım : Rasyonel sayıları hallettim yani aslında halletmiştim ama testini çözdüm :)

05,12,16 da ne yaptım : Ne yapsa m diye düşündüm . O gün Mahmut paşada teyzemle çok gezdiğimiz için yorulmuştuk :) teyzemi yolcu ettikten sonra Hiçbir şey yapmadan uyumam dedim ve açtım Türkçe kitabını Cümlede yorum anlam çalıştım ve testlerini çözdüm

06,12,16 da ne yaptım : Rasyonel sayılardan bu sefer esen testi çözdüm İslam tarihine ve bilgi felsefesine çalıştım bu sayede
Coğrafya hariç geçen haftanın bütün konuları bitti

Bu gün artık saat 5:50 6:30 arası uyumuş olurum şarjım kalırsa Saat 13:30 için alarm kuracağım sonra girişeceği derseee

Ne güzel ya ..ben de başlasam yetişir miyim sizce kızlar? coğrafya tarih daha en baştan matematik hatırlamıyorum bile

Birturlu veremedim kendimi su derslere.
Ama insan kendine saat koyarsa oluyor. Mesela suan saat 9. 10 da başlayip 1 e kadar calisacagim.
Sonra yatarim. Sabah erken kalkip tekrar baslayacagim. Falannn filaaan umarim uyarim

Gecmis olsun.
Bence sen gayet guzel gidiyorsun.sinava kadar tempoyu gitgide artirmak lazim

Ne güzel ya ..ben de başlasam yetişir miyim sizce kızlar? coğrafya tarih daha en baştan matematik hatırlamıyorum bile
Yetisir umarim tabi cok cok iyi olmaz cunku benimde ayni cok eksigim var. Bence kendimize puan sinizi koymamaliyiz ben 320 diyordum artik demiyorum elimizden geleni yapacak sekilde ayarlamaliyiz.
Sinavdan sonra buraya gelip yazariz insallah guzel puanlarimizi :))

Heh Heh az bi umudum vardı kır onu da napayım yeni toparlanmaya çalışıyorum depresyondan çıkamadım bi

Yaa yanlis anlamadin degilmii :/
Ben de ayni durumdayim onun icin dedim yani hayal kirikligi yasamayalim diye.
Yapamayiz diye birsey yok yapacagiz hepimiz en guzelini insallah :)

Yok yok alıncak bir şey yok merak etme ben farkındayım zaten benim de istediğim puan vardı ama şuan söyleyemiyorum bile inşallah olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…