susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

koskocaman 3 ay var ? 1 ayda bitebilir ygs konuları neden bu kadar ümitsizsiniz ?
Bende çok ileride değilim bende çok geriliyorum ama yapacak bir şey yok .
Üzülüp stres yapsakta geçecek 3 ay sonuna kadar pes etmeyip çalışsakta geçecek . Pes etmemekte fayda var

upload_2016-12-7_21-22-41.png
size gelsin

07,12,16 da ne yaptım
Sadece matematik baktım ygs denemesi çözeyim dedim bir tane matematikten vallahi palmenin zormuş
5 netim çıkmayacak diye korkup bıraktım
Geçen hafta çalıştığım konuların testini çözdüm
Doğal sayılarda 4 ilem 1 test
Tam sayılar 1 test
Asal sayılar 1 test
Bölüne bilme kuralları yarım test :)

Vasatlığıma alkış alayım . Vicdanım hiç rahat değil :KK43:
Geçen seneki bilgime çok güvendiğimi hissediyorum .
Ama artık adam gibi çalışmak gerek vakit az değil çok 90 günde 90 net artırılabilir :) :KK66:
Ama çalışmak gerek hırs gerek hırs bakalım sabah oldu . bu gün neler yapacağız görelim

birkitap birkitap sen neredesin yoklamadan kaçıyorsun anlamıyorum sanma Tursu sever Tursu sever sende kk dasın ama buraya yazmıyorsun neden anlat bakalım Ahuu14 Ahuu14 ün yüzünü gören cennetlik zaten
Merhaba herkese yeni arkadaşlar gelmiş hoş gelmiş ben bir süredir yazmadığımdan beri ara verdim bu saatten sonra tekrar yapar mıyım

Ygs denemesi cozdum 65 netim var :) istedigim puan turunden 325 aldim :KK70: baskalari icin kucuk benim icin buyuk basari :) mutluyum suan hem boyle guzel netler cikinca calisma istegim artiyor.
Hepimiz basaricaz inaniyorummm

Kızlar ben diğer sayısal derslerden de özel ders almaya başladım.
Hedefimi değiştirdim artık bilgisayar mühendisi olmak istediğime karar verdim. Hocam çok iyi çalışırsam bu sene de kazanabileceğimi düşünüyor. İnşallah elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Bugün geometriye başlıyorum mesela.
O kadar yoğunum ki sözel derslere bile zaman ayırmakta zorluk çekiyorum.
Buraya kaç gündür girmediğimi yeni fark ettim. Hoca sadece matematik için ygs ye kadar en az 6 kitap bitirmemi ist-iyor. Yemek yerken bile soru çözüyorum. Her gün daha çok ders ekleniyor. Uyku düzenim de baya bozuldu. Artık akşam yemekten sonra yatıp hava aydınlanmadan kalkıyorum. Ygs sözeli bir kaç eksik dışında bitirmiştim ama lys ye daha başlamadım. Sayısal özel derslerinin yanında orta okul açığımı kapatmaya çalışıyorum ve aşırı zorlanıyorum. Kütüphaneye gitsem yollarda geçiyor zaman evde kalsam motivasyon kütüphanedeki gibi olmuyor. Kahve içmekten bıktım uyanık tutacak başka bir alternatif bulamıyorum. Daha çok şey yapmak istiyorum mesela ygs sözel tekrarı ve eksikleri bitirmek.
Bu arada Hürriyet her çarşamba ygs denemesi yayınlıyor gazetenin içinde.
İlk denemeyi çözdüm ama cevapları için ertesi gün gazete almayı unuttum. Her hafta en azından bir deneme çözmüş oluyorum. Siz de mutlaka alın tonguç akademi yayınlıyor.

Kızlar ben diğer sayısal derslerden de özel ders almaya başladım.
Hedefimi değiştirdim artık bilgisayar mühendisi olmak istediğime karar verdim. Hocam çok iyi çalışırsam bu sene de kazanabileceğimi düşünüyor. İnşallah elimden geleni yapmaya çalışıyorum.
Bugün geometriye başlıyorum mesela.
O kadar yoğunum ki sözel derslere bile zaman ayırmakta zorluk çekiyorum.
Buraya kaç gündür girmediğimi yeni fark ettim. Hoca sadece matematik için ygs ye kadar en az 6 kitap bitirmemi ist-iyor. Yemek yerken bile soru çözüyorum. Her gün daha çok ders ekleniyor. Uyku düzenim de baya bozuldu. Artık akşam yemekten sonra yatıp hava aydınlanmadan kalkıyorum. Ygs sözeli bir kaç eksik dışında bitirmiştim ama lys ye daha başlamadım. Sayısal özel derslerinin yanında orta okul açığımı kapatmaya çalışıyorum ve aşırı zorlanıyorum. Kütüphaneye gitsem yollarda geçiyor zaman evde kalsam motivasyon kütüphanedeki gibi olmuyor. Kahve içmekten bıktım uyanık tutacak başka bir alternatif bulamıyorum. Daha çok şey yapmak istiyorum mesela ygs sözel tekrarı ve eksikleri bitirmek.
Bu arada Hürriyet her çarşamba ygs denemesi yayınlıyor gazetenin içinde.
İlk denemeyi çözdüm ama cevapları için ertesi gün gazete almayı unuttum. Her hafta en azından bir deneme çözmüş oluyorum. Siz de mutlaka alın tonguç akademi yayınlıyor.
Oo süper çalışıyorsun tebrik ederim 92 gün kaldı ve ben çok geriyim

birkitap birkitap sen neredesin yoklamadan kaçıyorsun anlamıyorum sanma Tursu sever Tursu sever sende kk dasın ama buraya yazmıyorsun neden anlat bakalım Ahuu14 Ahuu14 ün yüzünü gören cennetlik zaten

Konuyu takip ettiğim halde bana hiç bildirim gelmiyor :KK62: Senin etiketin gelmedi şimdi girince gördüm.

Veee Susmayankalem yine pek fazla ders çalışamıyor :p
Kendimi çok streste hissediyorum kızlar sizler neler yaptınız yazın motive olalım ben yokken kimse yazmıyor ama ben banlıyken bu konuyu okuyorum . Bu arad ben paragrafı bitirdim inşallah artık her gün 20 paragrafla güne başlıyorum :)

Veee Susmayankalem yine pek fazla ders çalışamıyor :p
Kendimi çok streste hissediyorum kızlar sizler neler yaptınız yazın motive olalım ben yokken kimse yazmıyor ama ben banlıyken bu konuyu okuyorum . Bu arad ben paragrafı bitirdim inşallah artık her gün 20 paragrafla güne başlıyorum :)

Bu hafta coğrafya ile tarihi bitirmeye çalışıcam:) bitiririm umarım.

Sonra matematiğe yuklenicem hep.

Bu hafta coğrafya ile tarihi bitirmeye çalışıcam:) bitiririm umarım.

Sonra matematiğe yuklenicem hep.

Yapıcaazz yapıcazz mesela ben bu gün Türkçeden eklere baktım . çalıştıkça olacak !
Yarın doktora gidiyorum iyi haberle dönersem asılacağım inşallah :) Bende baya matematik kasmak istiyorum :)

Yapıcaazz yapıcazz mesela ben bu gün Türkçeden eklere baktım . çalıştıkça olacak !
Yarın doktora gidiyorum iyi haberle dönersem asılacağım inşallah :) Bende baya matematik kasmak istiyorum :)
Geçmiş olsun ben de bugün baya coğrafya çalıştım türkçeden iki konu Çalıştım soru çözdüm hergüm mutlaka 20 soru paragraf çmzüyorum böyle devam edersem toparlarım gibi

Geçmiş olsun ben de bugün baya coğrafya çalıştım türkçeden iki konu Çalıştım soru çözdüm hergüm mutlaka 20 soru paragraf çmzüyorum böyle devam edersem toparlarım gibi

Helal olsun ya cok sevindim Ahu . Masallah kuzum sana ben yeni calismaya baslayacagim suan senlen gaza geldim :*

X