- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Kızlar günde kaç saat çalışıyorsunuz?
SusmayanKalem linkini gördüm diğer topikte
yaş ortalaması nedir burada, normal sınav çağındasınız gördüğüm kadarıyla değil mi canım.
yani hem çalışıp hem tekrardan hazırlanan yok gibi sanki bu konuda
Benim programım var haftalık . saat bazlı değil de amaç onu bitirmek :))
Yani benim ki böyle :))
Polislik icin herhangi bir puan turunden 270 almak gerekiyor mulakatlara katilabilmek icin bende 320 ustune cikarak avantaj saglamak istiyorum.yani sansimi artirmak istiyorum. Yapabilirmiyim bilmiyorum hic biraz gaz veren lazim bana.Kizlar merhaba bende araniza katilmak istiyorum hedefleriniz neler sizlerin. Ben polislik icin ygs ye girecegim ve daha yeni basliyorum calismaya biyoloji fizik kimyam 0 diyebilirim. Turkce sosyalim iyi biraz da matematik yapiyorum. Allahin izniyle hedefim herhangi bir puan türünden 320(ham puan) nin üstünde almak.
Polislik icin herhangi bir puan turunden 270 almak gerekiyor mulakatlara katilabilmek icin bende 320 ustune cikarak avantaj saglamak istiyorum.yani sansimi artirmak istiyorum. Yapabilirmiyim bilmiyorum hic biraz gaz veren lazim bana.
Sözel ve eşit ağırlık senin için ideal bence . Sözel konularını 1 ayda bitirebilirsin önemli olan program konuların hepsini bir kağıda yaz ve kendi çalışma kapasitene göre bir program oluştur . Polislikte matematik etkili diye hatırlıyorum matematik içinde baya uğraşmalısın yine . Hoş geldin bu arada
Hadi hayirlisi bakalim :)Okula gidip hazırlanan yok :) yaş ortalaması da yok
Kendimle evvelin yaşını biliyorum sadece ortalama 18-30 yaş arası yazanlar
Hepimizin çalışma saatleri filan farklı yine
Hepimiz aynı programdan filanda hazırlanmıyoruz
Sadece birbirimizi gaza getirmek için o gün ne kadar çalıştığımızı yazıyoruz .
Birbirimizin bir eksiğini görürsek onu söylüyoruz şunu yap gibisinden deneme çözen deneme sonucunu yazıyor
Bir sıkıntımız varsa yine ucundan ondan bahsediyoruz
Ben arada motive edici resimler filan paylaşıyorum
Kuralımız vs miz yok Ygs Lys ye çalışan herkes gelip birşeyler yazıp destek oluyor destek görüyor bir şekilde
Öyle bir yer burası
Hadi hayirlisi bakalim :)
Ben de buralardayim ovakit.
O yollardan geceli coook oldu ama deneyim aktarırım gaza getiririm cok guzel
Hosbuldumm cevap vermeniz sevindirdii..
Yani onemli olan puani almak ygs 1 2 3 4 5 6 farketmez hangisinden alirsan al puani. 270 en az ama yuksek puanin avantaji var.
Peki gunde kac saat calisiyorsunuz. Ben kac saat calismaliyim sizce. Suan boşum okulum işim yok bu konuda şansliyim. Ve 3 ay gibi bir zaman var yetisirmiki endiseliyim
Hadi hayirlisi bakalim :)
Ben de buralardayim ovakit.
O yollardan geceli coook oldu ama deneyim aktarırım gaza getiririm cok guzel
Geçmiş olsun. Bence çok iyi çalışmışsın canım. Sana çok yaramış bu program. Bence devam etmelisinKizlar hatirlarsaniz sayfa 44 ders programi paylasmistim ve utopik demistim .
Ders programindan turkce ,matematik ,tarih cografya, felsefe ve din kulturunu cozmeye karar verdim . pazar gunu hafta bitiyor malum ama benim icin bu gun son gunu gibiydi cunku yarin yine hastaneye dayimi ziyarete gidecegim . BBu hafta bence iyi bir sonuc cikardim . Elhamdülillah :) . iste bitirdigim konular ve o konulardan cozdum soru analizleri . sorularin hepsi ayni yayin evine at. haftaya cografya hariv her dersten 1 konu sarkti. Sizce nasıl ?
Benim daha onceki halimi bilenler size sirum ders programi ise yaramis mi ? Dees programi olunca daha mi iyi calismisim ? Sizin bu konuda ki gözleminiz neler
Bu arada kendime koydugum en yakin hedef yeni yila ygs tarih , cografya , felsefe ,turkce " matematik kobularuni bitirerek girmek .
Ben artik uyuyayim haydin opuldunuz:*
Bence bu program guzel senin icin aklinda kalmasi cok onemli ben edebiyata yeni yilda baslamayi planliyorumGeçmiş olsun. Bence çok iyi çalışmışsın canım. Sana çok yaramış bu program. Bence devam etmelisin
Ben de benzer bi program yapıyorum. Ya inşallah yeni yıla tüm konuları bitiririz.
Zaman çok daraldı ben artık geceleri de çalışmaya başladım. Çok konu var daha lys edebiyatı adam akıllı açamadım. Başlamak o kadar zor geliyor ki.
Temel atmaya çalışıyorum. Matematikten soru çözüyorum ayrıca.
Bir de önce video izleyip özet çıkarı, sonra ygs konu anlatımdan okuyup, konu testini çözüp aynı işlemi ygs kitabından devam ettirip en son soru bankasından soru çözüyorum.
Aklıma çok iyi girse de çok yavaş ilerliyor. Bu şekilde mi devam etmeliyim. Önceden okuyup test çözüp geçiyordum. Ama aklımda kalmıyor öyle ne yapsam ki
Kimler uyanık kızlar? sınava 97 gün kalmış :/ çok çalışmalıyız
Bu gece coğrafyadan Doğal Sistemler ve Coğrafya konusunu bitirdim.
Özet çıkardım ve 50 soru çözdüm.45 doğru-3 yanlış-2 boş
6. sınıf fen ve matematikten video izleyip özet çıkardım.
Matematik işlem önceliği-Faktöriyel-Denklem den 120 soru çözdüm.
Lys edebiyat roman özetlerine baktım. Şimdilik bu kadar.
Gece 3ten beri çalışıyorum.Çalıştıkça buraya yazarım
İnşallah canım ya. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Uyku düzeni diye bir şey kalmadı zaten, dişlerim de kahve içmekten yakında simsiyah olucakBence bu program guzel senin icin aklinda kalmasi cok onemli ben edebiyata yeni yilda baslamayi planliyorum
Cok iyisin bu sekilde devam edersen cok sey kazanacagina inaniyorum hic bir sey yoksa arada caba var emek var :)
İnşallah canım ya. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Uyku düzeni diye bir şey kalmadı zaten, dişlerim de kahve içmekten yakında simsiyah olucak