- 6 Mayıs 2016
- 200
- 98
- 28
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Anladım canım ama kimseyi takmamalısın etrafın dediğiyle hiçbir şey olmaz okumak senin içinde olmalı ve asla yılma ne kadar zorluk atlatırsan o kadar güçlenirsin. İnanıyorum ki bunun da üstesinden geliceksin. Sana boşuna çalışma diyenlere çalışarak ne kaybederim diye sor. Evde oturmaktansa birşeyler öğreniyorum en azından de. Ya da hiç çekinme size ne bu kararı verecek olan benim de yani susmaHaklısın ama uyku değildi tek sorun dedim ya abimlerde kalıcam o bile ders çalıştığımı görünce boşuna çalışıyorsun dedi bende herkesin her söylediğinden etkilenen biriyim özellikle bu konuda bi de bi yakınımız vefat etti neyse bugün tekrardan başladım özlemişim gerçekten ders çalışmayı sizde iyiki varsınızDonusunboylemiolacakti birkitap
SusmayanKalem @birkitap@Ahu14kizlar sanirim bu fikri aranizdan biride soylemisti ama kim oldugunu hatirlamiyorum
Hani burdaki diyet gruplarinda herkes her aksam gun boyunca ne yedigini yaziyor ya bence bizde gun boyunca ne kadar calistiysak her aksam burda eksiksiz yazalim
Eksigimiz olan konularda fikir danisalim kacta uyandigimizi kacta uyudugumuzu o gun hangi konuyu calistigimizi nasil calistigimizi kac soru cozfugumuzu o sorulardan kac dogru kac yanlis kac bos oldigunu yazalim hem birbirimizi motive etmis oluruz hemde bi rekabet hali olur
Belki bazi konularda hatalarimiz olur o konuda birbirimize yanlislarimizi gostermis oluruz
Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda
Öncelikle dayin icin cok gecmis olsun Allah hayirli sifalar versinkim gelmişşş kim gelmişş
5 gündür banlıydım ve iki gün çok mukko ders çalışmayı başardım kızlar . Bu gün dayım baypas oldu onun yanınaydık ve yarında teyzem geliyor ben bu haftaki programımı nasıl yetiştireceğim onu düşünüyorum sadece
29,11,16 neler yaptım
matematik tam sayılarda bölme 20 soru : 4 y 3b 13 doğru
Felsefe :felsefeye giriş : 28 soru 4y
Tarih ilk uygarlıklar 31 soru 1 yanlış
30,11,16
Matematik Bölme 20 soru : 5b 2y 13 doğru ; Bölünebilme 10 soru : 4 yanlış 6 doğru
Din kültürü Karma 28 soru : 6y 2b 20 doğru
Coğrafya doğa ve insan : 14 soru , 3y 1 boş 10 doğru
Palme ygs sosyalbilimler denemesi 7 yanlış 2 boş 29,25 net
Dün coğrafyada harita bilgisi konusuna baktım ama test çözmedim hani bana alkış
Ygs ye kalmış 100 gün benim yaptığıma bakın kendime bazen çok kızıyorum ya
Bu günde hastane kokusubaş ağrısı üzüntü stres vs filan hatta banım kalktığı için kk yada giremedim
Bolca dualaşalım kızlar
Öpüldünüz
Öncelikle dayin icin cok gecmis olsun Allah hayirli sifalar versin
Canim masallahin var cok iyi calismisdin temponu gorunce kebdimden utandim bende kendimi calisiyorum zannediyormusum
Ya acikcasi ben test cozdugumde baya kotu sonuclar aliyorum hatta buraya yazmaya utanacak kadar ozellikle felsefe fiyasko acaba diyorum soru nankasindaki sorular mi cok zor soru bankasi karekök acabs onunla mi alakasi var yoksa kafam fwlsefeyi mi almiyor cozemedim bi turlu
Bu arada bisey sorcam ya din kulturu zorunlu mu insallah degildir benim girdigim yillarda tercihe bagli cozuyordun eger oyleyse valla hem hicbi kaynagim yok hemde soru bankam
Valla kizlar soru cozdukce moralim cok bozuluyor ama insallah yinede pes etmek yok
Bugun coğrafyadan turkiyenin yer sekillerini felsefeden varlik felsefesini biyolojidende canlilarin ortak ozelliklerini çalışıcam insallah
Hodgeldin canim bizde yaslar 28-20 arasinda degisiyor zaten 4 kisiyizKizlar merhaba, kac yasindasiniz? Ben lisede hastalanmistim o yuzden universite kazanamadim malesef
Canim bende bugun turkiyenin yer sekillerine ve varlik felsefesine calistim biraz aksamda insallah canlilatin ortak ozelliklerine calismayi dusunuyorumBu gün hiç çalışmadınız mı ?birkitap Donusunboylemiolacakti Ahuu14 ?
Ben gece çalışmayı planlıyorum az teyzemle vakit geçireceğim ama siz yazın yine de motive olalım .
Bakıyorum kimse yazmamış
Bu arada ben bu gün için bu haftanın bitmesine malum son 2 gün programımda kalan ders ve konuları çıkardım onları bitireceğim
Kizlar merhaba, kac yasindasiniz? Ben lisede hastalanmistim o yuzden universite kazanamadim malesef
Canim bende bugun turkiyenin yer sekillerine ve varlik felsefesine calistim biraz aksamda insallah canlilatin ortak ozelliklerine calismayi dusunuyorum
Biraz soru cozdum onlarda yine cok iyi degildi ama felsefe yuzunden kafayi yemek uzereyim
Benim için mi? :) gercekten mutlu etti cunku bugun baya moralim bozuldu hic calisasim gelmiyorduHah iste bu
Benim için mi? :) gercekten mutlu etti cunku bugun baya moralim bozuldu hic calisasim gelmiyordu
Tesekkur ederim :)