susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Anladım canım ama kimseyi takmamalısın etrafın dediğiyle hiçbir şey olmaz okumak senin içinde olmalı ve asla yılma ne kadar zorluk atlatırsan o kadar güçlenirsin. İnanıyorum ki bunun da üstesinden geliceksin. Sana boşuna çalışma diyenlere çalışarak ne kaybederim diye sor. Evde oturmaktansa birşeyler öğreniyorum en azından de. Ya da hiç çekinme size ne bu kararı verecek olan benim de yani susma

kim gelmişşş kim gelmişş
5 gündür banlıydım ve iki gün çok mukko ders çalışmayı başardım kızlar . Bu gün dayım baypas oldu onun yanınaydık ve yarında teyzem geliyor ben bu haftaki programımı nasıl yetiştireceğim onu düşünüyorum sadece

29,11,16 neler yaptım
matematik tam sayılarda bölme 20 soru : 4 y 3b 13 doğru
Felsefe :felsefeye giriş : 28 soru 4y
Tarih ilk uygarlıklar 31 soru 1 yanlış

30,11,16

Matematik Bölme 20 soru : 5b 2y 13 doğru ; Bölünebilme 10 soru : 4 yanlış 6 doğru
Din kültürü Karma 28 soru : 6y 2b 20 doğru
Coğrafya doğa ve insan : 14 soru , 3y 1 boş 10 doğru

Palme ygs sosyalbilimler denemesi 7 yanlış 2 boş 29,25 net

Dün coğrafyada harita bilgisi konusuna baktım ama test çözmedim hani bana alkış
Ygs ye kalmış 100 gün benim yaptığıma bakın kendime bazen çok kızıyorum ya
Bu günde hastane kokusu baş ağrısı üzüntü stres vs filan hatta banım kalktığı için kk yada giremedim
Bolca dualaşalım kızlar

Öpüldünüz

kızlar çok uykum var. buraya yazdıktan sonra kitap açmadan yatmak hoşum gitmedi ve çalışmaya çalıştım .
bu gün bölme testinden kalan son 10 soruyu çözdüm 2y 2b 6 doğru çıktı
coğrafyadan da harita bilgisi çözdüm 14 soru 7 doğru çok kötü sonuç ama hiç çalışmayı tembelliğe alışmaktan iyidir
Hepinize iyi geceler ...

bence çok güzel olurr

Öncelikle dayin icin cok gecmis olsun Allah hayirli sifalar versin

Canim masallahin var cok iyi calismisdin temponu gorunce kebdimden utandim bende kendimi calisiyorum zannediyormusum

Ya acikcasi ben test cozdugumde baya kotu sonuclar aliyorum hatta buraya yazmaya utanacak kadar ozellikle felsefe fiyasko acaba diyorum soru nankasindaki sorular mi cok zor soru bankasi karekök acabs onunla mi alakasi var yoksa kafam fwlsefeyi mi almiyor cozemedim bi turlu

Bu arada bisey sorcam ya din kulturu zorunlu mu insallah degildir benim girdigim yillarda tercihe bagli cozuyordun eger oyleyse valla hem hicbi kaynagim yok hemde soru bankam

Valla kizlar soru cozdukce moralim cok bozuluyor ama insallah yinede pes etmek yok

Bugun coğrafyadan turkiyenin yer sekillerini felsefeden varlik felsefesini biyolojidende canlilarin ortak ozelliklerini çalışıcam insallah

Karekök çok zor . Yani normal hani buraya yazıyoruz ama hangi yayın olduğu filan önemli o yüzden takılma kötü yapmana .Ben yanlışım çıkınca çok üzülüyordum . Rehber öğretmen yanlış yaptıklarımı doğru öğrenince aşırı yararlı olduğu için sevinmem gerektiğini söylemişti .

Çözemediklerini buraya at bakalım çıkar inşallah felsefe öğretmeni . Bu soru çözme topiğini istersen sen aç . Bende faydalanırım senin tanıdığın daha çok :) .

Ben geçen sene din kültürünü sadece bu tam deneme çözüyoruz ya işte o zaman çözmüştüm . Kolay oluyor inşallah :)
Ben tüm dersler soru bankası aldığım için içinde din kültürü var . Yoksa sözelciler bile din kültürü için özellikle çalışmıyor .

Bu gün hiç çalışmadınız mı ? birkitap Donusunboylemiolacakti Ahuu14 ?
Ben gece çalışmayı planlıyorum az teyzemle vakit geçireceğim ama siz yazın yine de motive olalım .
Bakıyorum kimse yazmamış
Bu arada ben bu gün için bu haftanın bitmesine malum son 2 gün programımda kalan ders ve konuları çıkardım onları bitireceğim

Kizlar merhaba, kac yasindasiniz? Ben lisede hastalanmistim o yuzden universite kazanamadim malesef
Hodgeldin canim bizde yaslar 28-20 arasinda degisiyor zaten 4 kisiyiz

1 arkadasimiz gecen yil kazanamamis bu yil tekrar deniyor bir arkadasimizda liseyi birakmisti oda hazirlaniyor baska bi arkadasimizda benim gibi ailevi durumlardan dolayi okuyamamis oda bu yil hazirlaniyor yani ucumuz acik lise mezunuyuz yasin kac kac mezunusun hedefin nedir

Canim bende bugun turkiyenin yer sekillerine ve varlik felsefesine calistim biraz aksamda insallah canlilatin ortak ozelliklerine calismayi dusunuyorum

Biraz soru cozdum onlarda yine cok iyi degildi ama felsefe yuzunden kafayi yemek uzereyim

Kizlar merhaba, kac yasindasiniz? Ben lisede hastalanmistim o yuzden universite kazanamadim malesef

Merhaba , 20 yaşındayım . Geçen sene istediğim bölüm gelmiyordu . O yüzden mezuna kaldım inşallah hayırlısıyla kazanirim.

Siz de bence bizimle birlikte hazirlanabilirsin :)) hiç bir zaman geç değil .

Kızlar baştan başlıyorum. Aslında lys kaynak alıcaktım ama ygs lys karışıklardan aldım.Normalde ygs sözel konu anlatımları bitirmiştim ama olsun. Tekrar etmiş olurum. İyice anlarım.
Sözel derslerden soru bankası aldım. Lys edebiyat cep kartı, cep kitabı baya eksiklerimi tamamladım bir tek çalışma kısmı kaldı. Gece de çalışıcam bugünden itibaren. Şuan coğrafyaya başlıyorum ilerledikçe yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…