susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Türkeçe de yarım kalan konular var onları 1 saat ligine halledecem sonra 40 paragraf sorusu ve coğrafya çalışacam türkiyenin yer şekilleri tarih 30 soru felsefe 20 soru
Güzel ama hiç sayısal görmüyorum. Matematiği yapamıyordun sanırım 6. sınıf videolarından izleyip sonra 7 ve 8. sınıf matematik videoları izleyerek temelini geliştirebilirsin canım.

Güzel ama hiç sayısal görmüyorum. Matematiği yapamıyordun sanırım 6. sınıf videolarından izleyip sonra 7 ve 8. sınıf matematik videoları izleyerek temelini geliştirebilirsin canım.
Yok geçen senin önerdiğin antremanlar mat çalılştım ve çarpma eksiğim var şimdi aralarda deli gibi onu ezberliyorum 8 ve 9 lar kaldı :)

Kizlar benim haftaya aöf sinavlarim var bu hafya bide gelecek hafta karosik cLisicam biraz sabah cografya calistim simdi aöf calisiyorum aksam yine cografya calisicam inşallah

İki gündür beklediğim dizilerin alt yazısı gelmiş. Bugün temizlik dizi derken çok çalışamam herhalde. Biyoloji ve edebiyat ağırlıklı çalışacağım.

Iklimdeyim daha canim cografyayi zor anladigim icin gec ilerliyorum
Son konular genelde kolay oluyor. Ben ilk başta çevre insan, göçler,kıtaların keşfi, bölge,doğal afetleri bitirdim. Zor olan Yer, Yerin Şekillenmesi, İklim Bilgisi,Doğadaki Üç Unsur, Türkiye nin Su, Toprak ve Bitki varlığı gibi konuları sona bıraktım. Zorları sona bırak canım daha eğlenceli geçer basit konular.

Türkçe konusu bitti benim dün yarım kalmıştı şimdi de coğrafya çalışacam geceler uzun alahtan devam edelim

Günaydın kızlar çalışmalar ne alemde ben hemen coğrafya da giriş yapacam dün çalışamadım 40 paragraf ve 40 tarih sorusu birde mat konu anlatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…