- 6 Mayıs 2016
- 200
- 98
- 28
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Günaydın Bende çok geç kalktım öf ya ne olacak bu uyku sorunumGunaydin ben simdi uyandim isler simdi bitti babamda cikar cikmaz calisicam
Bir anda erken kalkmak yerine yavaş yavaş alıştır kendini. Her gün yarım saat daha erken kalk canım. Normalde geç uyanırken bir anda düzeni bozarsan verimli olamazsın.Günaydın Bende çok geç kalktım öf ya ne olacak bu uyku sorunum
Oh maşallah ben de temizlik yapmayı düşünüyorum yarın arkadaşım gelecekGunaydin ben simdi uyandim isler simdi bitti babamda cikar cikmaz calisicam
Türkeçe de yarım kalan konular var onları 1 saat ligine halledecem sonra 40 paragraf sorusu ve coğrafya çalışacam türkiyenin yer şekilleri tarih 30 soru felsefe 20 soruHedeflerinizi alalım kızlar
Güzel ama hiç sayısal görmüyorum. Matematiği yapamıyordun sanırım 6. sınıf videolarından izleyip sonra 7 ve 8. sınıf matematik videoları izleyerek temelini geliştirebilirsin canım.Türkeçe de yarım kalan konular var onları 1 saat ligine halledecem sonra 40 paragraf sorusu ve coğrafya çalışacam türkiyenin yer şekilleri tarih 30 soru felsefe 20 soru
Yok geçen senin önerdiğin antremanlar mat çalılştım ve çarpma eksiğim var şimdi aralarda deli gibi onu ezberliyorum 8 ve 9 lar kaldı :)Güzel ama hiç sayısal görmüyorum. Matematiği yapamıyordun sanırım 6. sınıf videolarından izleyip sonra 7 ve 8. sınıf matematik videoları izleyerek temelini geliştirebilirsin canım.
Oo çok sevindim. unutmuştum ben onu hemen tekrar için açıp izleyeyim :)Yok geçen senin önerdiğin antremanlar mat çalılştım ve çarpma eksiğim var şimdi aralarda deli gibi onu ezberliyorum 8 ve 9 lar kaldı :)
Coğrafyada hangi konulardasın canım?Kizlar benim haftaya aöf sinavlarim var bu hafya bide gelecek hafta karosik cLisicam biraz sabah cografya calistim simdi aöf calisiyorum aksam yine cografya calisicam inşallah
İzle çok güzel anlatıyor hoca :)Oo çok sevindim. unutmuştum ben onu hemen tekrar için açıp izleyeyim :)
Iklimdeyim daha canim cografyayi zor anladigim icin gec ilerliyorumCoğrafyada hangi konulardasın canım?
Son konular genelde kolay oluyor. Ben ilk başta çevre insan, göçler,kıtaların keşfi, bölge,doğal afetleri bitirdim. Zor olan Yer, Yerin Şekillenmesi, İklim Bilgisi,Doğadaki Üç Unsur, Türkiye nin Su, Toprak ve Bitki varlığı gibi konuları sona bıraktım. Zorları sona bırak canım daha eğlenceli geçer basit konular.Iklimdeyim daha canim cografyayi zor anladigim icin gec ilerliyorum
Ben de doğru düzgün çalışamadım. Bir türlü kafamı toplayamıyorum. Ne oldu bir anda anlamadım.Bugün o kadar iyi çalışıtım ki anlatamam annem bir sürü iş sürdü önüme