- 28 Şubat 2014
- 3.908
- 3.712
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Paragraf çok iyi ama onun haricinde deneme çözmüyorum çünkü bilmediğim konuları yapınca hepsi yanlış çıkıyorCanim zaten onemli olan verimli calismak yani tek turkce calis ama anlayarak kavrayarak verii calis
Testlerinde netlerin nasil
Yapı bilgisi sözcük türleri ve anlamı dinledim not aldım tekrar üst üste bitiriyorum şimdi diğer konuları benim çok konu eksiğim var ve şimdilik bir güne bir ders işliyicem ki toparlanmak için ama günlük ev işleri feci zamanımı alıyorHangi konuları canım? Olsun hiç yoktan iyidir. Üzülme telafi etmeye çalış
Bende bugun turkce calistim sözcük yapisi ve cumlesinin ogelerini calistim turkcede bi konu daha bitirip bi konuda felsefe calisacaktim ama suan cok kotuyum aksamdan beri daha dogrusuEvvel sen neler yaptın nasıl geçti günün?
Canim bilmedigin yani normalde hic calosmamis oldugun konularin testlerini cozme testler bosuna gitmesin calistigin konularin ardindan hemen o konunun testini cozersinParagraf çok iyi ama onun haricinde deneme çözmüyorum çünkü bilmediğim konuları yapınca hepsi yanlış çıkıyor
Ev işi olarak neler yapıyorsun? Mesela yemek yapıyorsan sabahtan halletsen temizliği falan da erkenden bitirip otursan dersin başına.Yapı bilgisi sözcük türleri ve anlamı dinledim not aldım tekrar üst üste bitiriyorum şimdi diğer konuları benim çok konu eksiğim var ve şimdilik bir güne bir ders işliyicem ki toparlanmak için ama günlük ev işleri feci zamanımı alıyor
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et soğukta çalışıcam derken şifayı kapıp yataklara düşeceksin.Bende bugun turkce calistim sözcük yapisi ve cumlesinin ogelerini calistim turkcede bi konu daha bitirip bi konuda felsefe calisacaktim ama suan cok kotuyum aksamdan beri daha dogrusu
Bi migde bulantisive cok fena bi karin agrisi var sanirim migdemi usuttum
Yinede calisicam diye kararliydim ama oturdugum yerde bile duramiyordum resmen kivraniyordum simdi yataga gectim uyuyuncaya kadar konu anlatimi video izlerim artik
Birqz daha iyi olursam yatakta uzannarak calisirim
Oturdum mu cok daha kotu oluyorum
Icemiyirum oyle bitki cayi tarzi seyler aslinda pek icecek falanda icemiyorumGeçmiş olsun canım kendine dikkat et soğukta çalışıcam derken şifayı kapıp yataklara düşeceksin.
Nane limon mide üşütmesine iyi geliyordu sanırım
Çok geçmiş olsun dikkat et kendineBende bugun turkce calistim sözcük yapisi ve cumlesinin ogelerini calistim turkcede bi konu daha bitirip bi konuda felsefe calisacaktim ama suan cok kotuyum aksamdan beri daha dogrusu
Bi migde bulantisive cok fena bi karin agrisi var sanirim migdemi usuttum
Yinede calisicam diye kararliydim ama oturdugum yerde bile duramiyordum resmen kivraniyordum simdi yataga gectim uyuyuncaya kadar konu anlatimi video izlerim artik
Birqz daha iyi olursam yatakta uzannarak calisirim
Oturdum mu cok daha kotu oluyorum
İnşallah hemen atlatırsınIcemiyirum oyle bitki cayi tarzi seyler aslinda pek icecek falanda icemiyorum
Insallah bu geceyle atlatirim uzun surmez benim hastaliklarimda geneldd aksam baslar sabaha kadar gecer
Gecen yil 10 gun bunun benzeri bi sikinti yasadim bi gece artik oluyorum sandim
Valla şöyle ki sabahtan başlıyo 4 5 gibi bitiyor ev işleri derken akşam yemeği bulaşıklar saat 8 buluyor yani gün içinde en fazla 3 saat boş vaktim oluyor e bende çok erken kalksam aslında iyi olucak ama bu arada yemekleri de annem yapıyor sen kaç yaşındasın merak ettimEv işi olarak neler yapıyorsun? Mesela yemek yapıyorsan sabahtan halletsen temizliği falan da erkenden bitirip otursan dersin başına.
Benim de çok konu eksiğim var dil bilgisine hiç başlamadım. Onlar çalışırsam olur da bu söz sanatları öldürecek beni. Sıkıntıdan patlıyorum çalışırken.
Kız siz her gün temizlik mi yapıyosunuz?Valla şöyle ki sabahtan başlıyo 4 5 gibi bitiyor ev işleri derken akşam yemeği bulaşıklar saat 8 buluyor yani gün içinde en fazla 3 saat boş vaktim oluyor e bende çok erken kalksam aslında iyi olucak ama bu arada yemekleri de annem yapıyor sen kaç yaşındasın merak ettim
İçecek içemiyorsan yani içecekten kastım su sarımsak ye çok susatır. Çünkü su çok önemli. Kışın su içmek istemediğimde tuzlu ve susatan şeyler yemeye çalışıyorum. Su çok önemli canım ihmal etme.Icemiyirum oyle bitki cayi tarzi seyler aslinda pek icecek falanda icemiyorum
Insallah bu geceyle atlatirim uzun surmez benim hastaliklarimda geneldd aksam baslar sabaha kadar gecer
Gecen yil 10 gun bunun benzeri bi sikinti yasadim bi gece artik oluyorum sandim
Haklisin ama ot suyuİçecek içemiyorsan yani içecekten kastım su sarımsak ye çok susatır. Çünkü su çok önemli. Kışın su içmek istemediğimde tuzlu ve susatan şeyler yemeye çalışıyorum. Su çok önemli canım ihmal etme.
Bitkiye ben yavaş yavaş alıştım. Ağır cahildim o ne be ot suyu asla içmem diyordum
MasallahKız siz her gün temizlik mi yapıyosunuz?
Benim annem yapar temizliği. Ama gelen giden olmadığı için bir de biraz yaşlı iki üç günde bir süpürür siler mutfak dışında yemek yedirmediği için. Toz da öyle her gün almıyor.
Ben uzağım böyle işlerden biraz. İki kat kullanıyoruz evi annemler üstte ben yemek yemeye ve yatmaya çıkıyorum çünkü bu katın mutfağını kullanmıyorum. Derli toplu tutarım annem temizlemez bu katı ama gel gelelim ev işi hiç sevmem aklıma gelirse ya da misafir gelecekse iki süpürüp silip toz alırım o kadar. Azcık pasaklıyım
Ve son olarak yaşım yirmi 96 doğumluyum. Ya sen kaç yaşındasın?
Maalesef annem çok titiz 92 doğumluyum yani 24Kız siz her gün temizlik mi yapıyosunuz?
Benim annem yapar temizliği. Ama gelen giden olmadığı için bir de biraz yaşlı iki üç günde bir süpürür siler mutfak dışında yemek yedirmediği için. Toz da öyle her gün almıyor.
Ben uzağım böyle işlerden biraz. İki kat kullanıyoruz evi annemler üstte ben yemek yemeye ve yatmaya çıkıyorum çünkü bu katın mutfağını kullanmıyorum. Derli toplu tutarım annem temizlemez bu katı ama gel gelelim ev işi hiç sevmem aklıma gelirse ya da misafir gelecekse iki süpürüp silip toz alırım o kadar. Azcık pasaklıyım
Ve son olarak yaşım yirmi 96 doğumluyum. Ya sen kaç yaşındasın?
Evet biliyorum hergün temizlik yetmiyor birde kış temizliği çıktı mutfak dolapları boşalıtılacak vb şeyler bazen düşünüyorum da rabbim gerçekten bana güç vermiş olmalı yoksa katlanır şey değilSagolun kizlar insallah cabuk atlatirim
Ahu erken kalkabilirsen gun icinde 2 saat falan fazladan calisabilirain belki senin icin buyuk avantaj olur
Aslinda cok yoruldugun icin vucudun bitkin dustugunden dolayi erken uyanamiyor olabilirsin
Evet biliyorum hergün temizlik yetmiyor birde kış temizliği çıktı mutfak dolapları boşalıtılacak vb şeyler bazen düşünüyorum da rabbim gerçekten bana güç vermiş olmalı yoksa katlanır şey değil
Yok canım aslında kazanan oldu ama açıkçası çok iyi yerleri kazanamadılar birde özel geliyordu bunu öne sürerek izin vermedi babaları da onlarda bana biz bile gidemedik sen ne diye çalışıyorsun falan dediler haklılar ama bende lise dahil okumadım çok şükür lise biterse üstüne güzel bir puan çıkarısam benim başarım olacak öyle işteValla seni o kadar iyi anliyirum ki annemde var ama evin cogu yuku bende ben kis temizligini yaptim 1 ay dolmadan evde tadilat oldu her sey yerinden oynadi tekrar hepsini bastan temizlemek zorunda kaldim
Bu arada bisey sorucam ailen sehir disina universiteye yollamiyotlar ya ailede kuzenlerden falsn okuyan kizlar yok mu hic
Yok canım aslında kazanan oldu ama açıkçası çok iyi yerleri kazanamadılar birde özel geliyordu bunu öne sürerek izin vermedi babaları da onlarda bana biz bile gidemedik sen ne diye çalışıyorsun falan dediler haklılar ama bende lise dahil okumadım çok şükür lise biterse üstüne güzel bir puan çıkarısam benim başarım olacak öyle işte