susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Hangi konuları canım? Olsun hiç yoktan iyidir. Üzülme telafi etmeye çalış
Yapı bilgisi sözcük türleri ve anlamı dinledim not aldım tekrar üst üste bitiriyorum şimdi diğer konuları benim çok konu eksiğim var ve şimdilik bir güne bir ders işliyicem ki toparlanmak için ama günlük ev işleri feci zamanımı alıyor

Evvel sen neler yaptın nasıl geçti günün?
Bende bugun turkce calistim sözcük yapisi ve cumlesinin ogelerini calistim turkcede bi konu daha bitirip bi konuda felsefe calisacaktim ama suan cok kotuyum aksamdan beri daha dogrusu

Bi migde bulantisi ve cok fena bi karin agrisi var sanirim migdemi usuttum

Yinede calisicam diye kararliydim ama oturdugum yerde bile duramiyordum resmen kivraniyordum simdi yataga gectim uyuyuncaya kadar konu anlatimi video izlerim artik

Birqz daha iyi olursam yatakta uzannarak calisirim

Oturdum mu cok daha kotu oluyorum

Paragraf çok iyi ama onun haricinde deneme çözmüyorum çünkü bilmediğim konuları yapınca hepsi yanlış çıkıyor
Canim bilmedigin yani normalde hic calosmamis oldugun konularin testlerini cozme testler bosuna gitmesin calistigin konularin ardindan hemen o konunun testini cozersin

Test sikintin yoksa tabi sorun degil olursa fiye dedim

Ev işi olarak neler yapıyorsun? Mesela yemek yapıyorsan sabahtan halletsen temizliği falan da erkenden bitirip otursan dersin başına.
Benim de çok konu eksiğim var dil bilgisine hiç başlamadım. Onlar çalışırsam olur da bu söz sanatları öldürecek beni. Sıkıntıdan patlıyorum çalışırken.

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et soğukta çalışıcam derken şifayı kapıp yataklara düşeceksin.
Nane limon mide üşütmesine iyi geliyordu sanırım

Geçmiş olsun canım kendine dikkat et soğukta çalışıcam derken şifayı kapıp yataklara düşeceksin.
Nane limon mide üşütmesine iyi geliyordu sanırım
Icemiyirum oyle bitki cayi tarzi seyler aslinda pek icecek falanda icemiyorum

Insallah bu geceyle atlatirim uzun surmez benim hastaliklarimda geneldd aksam baslar sabaha kadar gecer

Gecen yil 10 gun bunun benzeri bi sikinti yasadim bi gece artik oluyorum sandim

Çok geçmiş olsun dikkat et kendine

İnşallah hemen atlatırsın

Valla şöyle ki sabahtan başlıyo 4 5 gibi bitiyor ev işleri derken akşam yemeği bulaşıklar saat 8 buluyor yani gün içinde en fazla 3 saat boş vaktim oluyor e bende çok erken kalksam aslında iyi olucak ama bu arada yemekleri de annem yapıyor sen kaç yaşındasın merak ettim

Sagolun kizlar insallah cabuk atlatirim

Ahu erken kalkabilirsen gun icinde 2 saat falan fazladan calisabilirain belki senin icin buyuk avantaj olur

Aslinda cok yoruldugun icin vucudun bitkin dustugunden dolayi erken uyanamiyor olabilirsin

Kız siz her gün temizlik mi yapıyosunuz?
Benim annem yapar temizliği. Ama gelen giden olmadığı için bir de biraz yaşlı iki üç günde bir süpürür siler mutfak dışında yemek yedirmediği için. Toz da öyle her gün almıyor.
Ben uzağım böyle işlerden biraz. İki kat kullanıyoruz evi annemler üstte ben yemek yemeye ve yatmaya çıkıyorum çünkü bu katın mutfağını kullanmıyorum. Derli toplu tutarım annem temizlemez bu katı ama gel gelelim ev işi hiç sevmem aklıma gelirse ya da misafir gelecekse iki süpürüp silip toz alırım o kadar. Azcık pasaklıyım
Ve son olarak yaşım yirmi 96 doğumluyum. Ya sen kaç yaşındasın?

İçecek içemiyorsan yani içecekten kastım su sarımsak ye çok susatır. Çünkü su çok önemli. Kışın su içmek istemediğimde tuzlu ve susatan şeyler yemeye çalışıyorum. Su çok önemli canım ihmal etme.
Bitkiye ben yavaş yavaş alıştım. Ağır cahildim o ne be ot suyu asla içmem diyordum

Haklisin ama ot suyu

Ben bi donem kilo problemindenn dolayi cok fazla bitki cayi falsn ictin simdi en ufak bi bitki sozcugune tahammulum yok

Ama zaten pek icecekte icmem cayi birileriyle kahvaltiya oturursam hafta sonu falan

Kahce ve turevlerine dokunamam bile sut bitki cayi falanda icmem

Bazen bazen meyva suyuyla aram iyi olur ama ondanda cabuk sikilirim

Sen demin sarmisak degince canim tursu suyu cekti ama buradi oyle soguk ki su bile icmesem en iyisi

Masallah aramizda sartlar acisindan en sanslimiz senmissin

Evin cogunlukla temizlik yemek isleri bende ama Ahuu14 nunki gibi uzun surmuyo onun annesi cok titismis temizlik takintisi varmis

Aslinda bende evin sobali olmadi bidr soguk memlekette yasiyor olmanin verdigi dezavantajlarvolmasa yine daha rahat calisirdim ama bazen calisirken soguktan ne calistigimi anlamiyorum

Suan neysede ocak subat kkrkutuyo beni resmen sibirys gibi oluyo o zamsnlar

Maalesef annem çok titiz 92 doğumluyum yani 24

Sagolun kizlar insallah cabuk atlatirim

Ahu erken kalkabilirsen gun icinde 2 saat falan fazladan calisabilirain belki senin icin buyuk avantaj olur

Aslinda cok yoruldugun icin vucudun bitkin dustugunden dolayi erken uyanamiyor olabilirsin
Evet biliyorum hergün temizlik yetmiyor birde kış temizliği çıktı mutfak dolapları boşalıtılacak vb şeyler bazen düşünüyorum da rabbim gerçekten bana güç vermiş olmalı yoksa katlanır şey değil

Valla seni o kadar iyi anliyirum ki annemde var ama evin cogu yuku bende ben kis temizligini yaptim 1 ay dolmadan evde tadilat oldu her sey yerinden oynadi tekrar hepsini bastan temizlemek zorunda kaldim

Bu arada bisey sorucam ailen sehir disina universiteye yollamiyotlar ya ailede kuzenlerden falsn okuyan kizlar yok mu hic

Yok canım aslında kazanan oldu ama açıkçası çok iyi yerleri kazanamadılar birde özel geliyordu bunu öne sürerek izin vermedi babaları da onlarda bana biz bile gidemedik sen ne diye çalışıyorsun falan dediler haklılar ama bende lise dahil okumadım çok şükür lise biterse üstüne güzel bir puan çıkarısam benim başarım olacak öyle işte

Insallah ailenin ilki sen olursun canim sen elinden geleni yak gerisi Allahin taktiri nasip

Bugun dusundumde o kadar calisiyiruz Allah korusun belki sinav gunu bi kaza geciricez ne bileyim belki hastalanicaz bi aksilik cikacak

Bunlarda olasiliklar icinde ne yaparsak yapalim bi kader cizgisi olduguna inaniyorum

Benimde onumde bi suru engel var calisirken hep takiliyor aklima ders calismama mani oluyor acaba kazanirsam babam yollar mi ya yollamazsa gidersem hangi parayla okuyucam ya kyk yurdu cikmazsa milyonlarca soru aslinda gercsk manada tevekkul edebilaek aklimizla beraber bizlerde biraz ferahlariz

Sen kuzenlerine aldiris etme konusan olursa benim simdiki hedefim universiteyi kazanmak gerisini zamani geldiginde dusunurum de

Insallah o gun geldiginde kimse karsinda durmaz
Seni gondermeme nedenleri kiz cocugu okumaz durumu mu

Yoksa evdeki tek kiz sensin annen yalniz kalmadin diye mi

Abilerin bu konuda destek olmaxlar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…