- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.043
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Başkasının senin için ettiği dua kabul olurmuş. İnşallah hedeflerini başarırsın canım.
Ben bu puan sıralama falan pek bilmiyorum. Tek istediğim bulunduğum şehirde en çok da Dokuz Eylül'de Zihinsel Engelliler Öğretmenliğini kazanmak
. Aslında hangi mesleği istiyorum bilmiyorum ama içlerinde en çok bu yakın geldi bana.
Haklının hakkını savunmak için avukat olmak isterdim ama o hukuk dersleri gözümü korkutuyor. Hem adım başı avukat çıkıyor karşına, eskisi gibi adalet de yokNe zormuş bu seçimler. Acaba doğru olanı seçebilecek miyim? Sonuçta bu bir yol ayrımı ve pek de geri dönüşü yok.
hangi testler ve internete mi yazacağım? Rehberliğe gittiğimde bana tek sorduğu ne yapmayı seviyorsun falandı. Ben de bilgisayar dedim tabi ki decanım bu testler filan varya bence baya iyi sonuç veriyor onlara bakabilirsin
hangi testler ve internete mi yazacağım? Rehberliğe gittiğimde bana tek sorduğu ne yapmayı seviyorsun falandı. Ben de bilgisayar dedim tabi ki deBana çok basitçe geçiştirilmiş gibi geldi. Kitapları çok seviyorum. Yayın evlerinde çalışmak nasıl olurdu acaba? Ya da dilim olsaydı kitap çevirmenliği. Hayaller hayatlar
Sen çalılıyor musun canım inşalh kazanırsın kazanırızKizlar ben geldim insallah hepiniz iyifir calisma maratonunuzda iyi geciyordur
Ben marematige 6. sinif konularini izleyerek basladim insallah o sekilde biraz anlarimda matematik calisirim kizlar nolursunuz dua edin benim icin hic olmazsa 10 tane matematik cikarabileyim
bu sefer olsun istiyirum baska bir yila kayarsa belki ne kazanabilirim nede okuma imkani bulurum insallah hepimiz bu yil istedigimiz yerleri kazaniriz insallah insallah 2019 yilinin bu zamanlarinda ben saglik pwrsoneli bi evvel olurum
Calismak derken ders anlaminda mi dedin calisiyorum canim insallah hepimuz kazaniriz Allah hepimizin yuzunu guldurur insallahSen çalılıyor musun canım inşalh kazanırsın kazanırız
Evet ders ben iki gündür çalışamıyorum yalan olmazsa yarın başlarım inşalhCalismak derken ders anlaminda mi dedin calisiyorum canim insallah hepimuz kazaniriz Allah hepimizin yuzunu guldurur insallah
Misafir mi var yoksa gercekten ev kizi modunda calismak cok zor seninki bizimkimizden daha zoelr Allah yardimcin olsunEvet ders ben iki gündür çalışamıyorum yalan olmazsa yarın başlarım inşalh
Sınavda başarılar canımben uyanığım8 de uyandım ama yarın sınavım var diye bu günde kaytarıyorum bakalım
İnşallah canım hayırlısı sen yine de elinden geleni yap. Bu arada saatten haberin var mı ? Çok geç oldu yarın sınavın var uyu hadi iyi gecelerKızlarrrr
Ya ben yarın ki sınav için değil de yarından sonra ki
Ygs çalışmalarım için çok heyecanlıyım
Ayyy çok manyak ders çalışacağım inşallah ya
Ay hadi hayırlısı
yatıyorum şimdi herkese hayırlı geceler kızlarİnşallah canım hayırlısı sen yine de elinden geleni yap. Bu arada saatten haberin var mı ? Çok geç oldu yarın sınavın var uyu hadi iyi geceler
Günaydın bugünkü hedefim bütün derslerden az az çalışacam çünkü kaç gündür kapanı açmadım bol bol soru çözecrm türkçrden başladımKızlar hadi uyanın ders çalışalım