susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

canım bu testler filan varya bence baya iyi sonuç veriyor onlara bakabilirsin

Kizlar ben geldim insallah hepiniz iyifir calisma maratonunuzda iyi geciyordur

Ben marematige 6. sinif konularini izleyerek basladim insallah o sekilde biraz anlarimda matematik calisirim kizlar nolursunuz dua edin benim icin hic olmazsa 10 tane matematik cikarabileyim

bu sefer olsun istiyirum baska bir yila kayarsa belki ne kazanabilirim nede okuma imkani bulurum insallah hepimiz bu yil istedigimiz yerleri kazaniriz insallah insallah 2019 yilinin bu zamanlarinda ben saglik pwrsoneli bi evvel olurum

canım bu testler filan varya bence baya iyi sonuç veriyor onlara bakabilirsin
hangi testler ve internete mi yazacağım? Rehberliğe gittiğimde bana tek sorduğu ne yapmayı seviyorsun falandı. Ben de bilgisayar dedim tabi ki de Bana çok basitçe geçiştirilmiş gibi geldi. Kitapları çok seviyorum. Yayın evlerinde çalışmak nasıl olurdu acaba? Ya da dilim olsaydı kitap çevirmenliği. Hayaller hayatlar

hangi meslek senlik gibi testler var .

Sen çalılıyor musun canım inşalh kazanırsın kazanırız

Matematik için beşinci sınıf konu anlatım videolarına başladım.Bitirince sınıf atlayarak en son lise konularına geçmeyi düşünüyorum. Ne yapayım boş boş oturup özel ders gününe kadar beklemektense, ortaokul temel eksikliklerimi kapatmak istiyorum. Sonuçta özel ders saatleri kısıtlı ve o süre içinde kendi başıma halledemediğim zor konuları öğrenmek istiyorum. Tabi bunun yolu da temelden geçiyor.

Kızlarrrr

Ya ben yarın ki sınav için değil de yarından sonra ki
Ygs çalışmalarım için çok heyecanlıyım
Ayyy çok manyak ders çalışacağım inşallah ya

Ay hadi hayırlısı

Kızlarrrr

Ya ben yarın ki sınav için değil de yarından sonra ki
Ygs çalışmalarım için çok heyecanlıyım
Ayyy çok manyak ders çalışacağım inşallah ya

Ay hadi hayırlısı
İnşallah canım hayırlısı sen yine de elinden geleni yap. Bu arada saatten haberin var mı ? Çok geç oldu yarın sınavın var uyu hadi iyi geceler

Bugünkü hedeflerim;
Hocalara Geldikten 5 ve 6. sınıfın matematik-türkçe konularını tamamen bitirmek,
Paragraf hız testi çözmek.
Dünden kalan bitiremediğim konuları tamamlamak.
Bunları bitirince ygs ve lys kitaplarından yeni günlük hedef koyacağım

Bugün yaptıklarım;
5. sınıf matematik bitti.
5. sınıf türkçe bitti, sadece soru çözümü kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…