susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Günaydın kızlar çalışmalar ne alemde ben hemen coğrafya da giriş yapacam dün çalışamadım 40 paragraf ve 40 tarih sorusu birde mat konu anlatım
Doğal Afetler ve Çevre Sorunları konusunu bitirdim + 22 soru çözdüm. Başka hiçbir şey yapamadım. Çünkü evde değildim :KK51: İki gündür çok verimsiz geçiyor yarın da misafir var. Neyse bu kadar karamsarlık yeter. Geceler bizim kızlar :duduk:

sigoşlarım cankuşlarım nasılsınız ben size yazmayalı :)) :KK25: size iyi haberlerle geldim inşallah :)) babam bir arkadaşından rica edip şenol hocanın rasyonel sayılar ; kareköklü sayılar ; üstlü sayılar ; asal sayılar ; obeb okek ; faktöriyel videolarını indirttirmiş :) artık mat konuusnda rahatım şükür :KK28: ayın 20 sinde kpss var o yüzden pek ders bakmıyorum :KK73: ama 20 sinden sonra görün beni :KK66:

Doğal Afetler ve Çevre Sorunları konusunu bitirdim + 22 soru çözdüm. Başka hiçbir şey yapamadım. Çünkü evde değildim :KK51: İki gündür çok verimsiz geçiyor yarın da misafir var. Neyse bu kadar karamsarlık yeter. Geceler bizim kızlar :duduk:
Aynen bende bugün evde değildim hemen coğrafyadan başlayacam durmak yok yola devammmm :)

sigoşlarım cankuşlarım nasılsınız ben size yazmayalı :)) :KK25: size iyi haberlerle geldim inşallah :)) babam bir arkadaşından rica edip şenol hocanın rasyonel sayılar ; kareköklü sayılar ; üstlü sayılar ; asal sayılar ; obeb okek ; faktöriyel videolarını indirttirmiş :) artık mat konuusnda rahatım şükür :KK28: ayın 20 sinde kpss var o yüzden pek ders bakmıyorum :KK73: ama 20 sinden sonra görün beni :KK66:
Baban ne güzel düşünmüş canım çok sevindim :) Bak engeller bir bir kalkıyor her şey çok güzel olacak. Sadece inan :KK36:

Baban ne güzel düşünmüş canım çok sevindim :) Bak engeller bir bir kalkıyor her şey çok güzel olacak. Sadece inan :KK36:

yok kız sözeller den bunalınca ben dedim gidip bir internet siteye indireyim videoları diye.. Benim arkadaşımın yeri var dedi . Arkadaşına anlattı durumu arkadaşı da Allah razı olsun bu konuları indirmiş baya geometri indirmiş adam :)) öyle işte :)) bende çok mutluyum ya zaten matematik benim için bir aşk :KK37::KK36:

Bu aralar ev sıkıyor beni. Dışarıda yollarda bile kitap okuyup, misafirlikte test çözebiliyorum ama eve gelince çalışmamak için en saçma şeylere bile öncelik veriyorum. Ya da yatıp ders çalışmalıyım diyorum. Ne yapsam yarın kütüphaneye mi gitsem? Kendi ders kitabımı götürebiliyor muyum acaba? En önemlisi de çantaları içere almıyorlar. Dolaplar var ama kilitsiz hem de çantalar yığın yığın dolaplarda hiç yer yok. Çoğu yerlere taşmış.
Cüzdanı yanıma alsam anahtarı da almalıyım. Sonra gözlüklerim. (Biri yakın diğeri güneş gözlüğü,ışığa karşı hassasiyetim var) Su şişesi,kalem kutu, kitaplar,defterler,not kağıtları. Elim kolum taşar bunları yanıma almaya kalksam. Kitap raflarının arasında bunca şeyle nasıl dolaşırım? Biliyorum çok iyi çalışırım. Evdeki gibi sürekli atıştırma, yiyecek-içecek hazırlama araları, sıkıldım biraz dinleneyim olmayacak. Onları gördükçe daha çok çalışacağım ama işte bir türlü ne yapsam bilemedim.

yok kız sözeller den bunalınca ben dedim gidip bir internet siteye indireyim videoları diye.. Benim arkadaşımın yeri var dedi . Arkadaşına anlattı durumu arkadaşı da Allah razı olsun bu konuları indirmiş baya geometri indirmiş adam :)) öyle işte :)) bende çok mutluyum ya zaten matematik benim için bir aşk :KK37::KK36:
Olsun bu da önemli ve olumlu bir adım sonuçta :KK37:
Antrenmanlarla matematik çalışırken azcık matematik bilgimle edebiyat çekilir ders mi matematik çözeyim ben diye sözel derslere burun büküyordum. Sonra tabi gerçek tokat gibi çarptı tabi bu karekök kitabından devam edeyim ben baya ilerledim matematikte dememle oldu :KK48: Meğerse ben daha temelin temelini atmışım sonra tabi kuyruğumu kıstırıp sözel derslere döndüm :işsiz: Sudokuya bayılırım matematik çözerken kendimi ders yapar gibi değil de oyun oynar bulmaca çözer gibi hissediyordum. Bazen gecenin köründe tuvalete kalkar bir soru bir soru daha diye diye saatlerce yatağa girmezdim. Hey gidi günler hey

Son düzenleme:
Olsun bu da önemli ve olumlu bir adım sonuçta :KK37:
Antrenmanlarla matematik çalışırken azcık matematik bilgimle edebiyat çekilir ders mi matematik çözeyim ben diye sözel derslere burun büküyordum. Sonra tabi gerçek tokat gibi çarptı tabi bu karekök kitabından devam edeyim ben baya ilerledim matematikte dememle oldu :KK48: Meğerse ben daha temelin temelini atmışım sonra tabi kuyruğumu kıstırıp sözel derslere döndüm :işsiz: Sudokuya bayılırım matematik çözerken kendimi ders yapar gibi değil de oyun oynar bulmaca çözer gibi hissediyordum. Bazen gecenin köründe tuvalete kalkar bir soru bir soru daha diye diye saatlerce yatağa girmezdim. Hey gidi günler hey

Tekrardan o eski matematikçi günlerine dönebilirsin ... Ben sende o azmi görüyorum . Zaten akrabanda yardım edecek sana ben senden en az ygs de 10 net bekliyorum :KK66:

Gelmisken yazayim dedim bende baska yayinlar var ama kuantumun yayinlarini her ders icin tavsiye ediyorlar :)

Hoş geldin :KK24: . Bak hiç duymamıştım . Şu kpss yi atlatayım hemen bakıcam zaten tekrardan kitap almayı planlıyorum .

Merhaba berbat gerçekten hem derslerden soğudum hem uyku sorunu hem annemim bitmek bilmeyen ev işleri üstüne misafir valla allahını seven söylesin ben böyle nasıl çalışcam hakkaten çok kötüyüm
Canım benim ya ne söylesem bilemiyorum yorgunluktan ders çalışacak halin bile kalmıyordur. Allah yardımcın olsun :KK51:

Kızlar normalde calisiyorum ama bu hafta neredeyse hic calisamadim gripten dolayi. Gaza gelmeye ihtiyacim var suann
Canım bana için çok dolmuş,ruhun yorgun gibi geldi. Biraz bakmıştım son yazılarına. Yoksa söylediğine göre deli gibi ders çalışan birisin.
Biliyor musun ben de o kadar çok şey yaşadım ki. Ne zaman o küller söndü dersen; sürekli geçmişi düşünüp bugünümü zehir ettiğimi anladığım an ve bana o günleri yaşatanın hiç umurunda olmadığımı, sadece kendi kendimi üzdüğümü anladım. Ne zaman geçmişi o kötü anıları bıraktım hatırlamaya değmez dedim işte o zaman kendime güvenim geldi.
Ne zaman o bileklerine dolanan geçmiş günleri söküp atabildin işte o zaman özgürsün ve her şeyi yapabilirsin. Sen bu kadar şeyi atlatacak kadar güçlüydün inanıyorum ki geçmişi de unutabilecek kadar güçlüsün :KK36:

Canım bana için çok dolmuş,ruhun yorgun gibi geldi. Biraz bakmıştım son yazılarına. Yoksa söylediğine göre deli gibi ders çalışan birisin.
Biliyor musun ben de o kadar çok şey yaşadım ki. Ne zaman o küller söndü dersen; sürekli geçmişi düşünüp bugünümü zehir ettiğimi anladığım an ve bana o günleri yaşatanın hiç umurunda olmadığımı, sadece kendi kendimi üzdüğümü anladım. Ne zaman geçmişi o kötü anıları bıraktım hatırlamaya değmez dedim işte o zaman kendime güvenim geldi.
Ne zaman o bileklerine dolanan geçmiş günleri söküp atabildin işte o zaman özgürsün ve her şeyi yapabilirsin. Sen bu kadar şeyi atlatacak kadar güçlüydün inanıyorum ki geçmişi de unutabilecek kadar güçlüsün :KK36:

Çok tesekkur ederim guzel mesajiniz icin çok güzel motivasyon oldu benim icin:KK200: Evet normalde umursamam da bu haftam biraz sıkıntılı gectigi icin boyle oldu galiba. Yarin calisip telafi edeyim bari:KK69:

Çok tesekkur ederim guzel mesajiniz icin çok güzel motivasyon oldu benim icin:KK200: Evet normalde umursamam da bu haftam biraz sıkıntılı gectigi icin boyle oldu galiba. Yarin calisip telafi edeyim bari:KK69:
Ben teşekkür ederim canım. İlla ki inişler ve çıkışlar olacak hayatımızda ama biz de bunlar için varız değil mi? Birbirimizin dertlerine ortak oldukça kendi dertlerimizi unutuyoruz. Bir insana yardımcı olabilmek o kadar güzel bir duygu ki. Yarın günlük hedeflerini yazmayı unutma canım :duduk:

ygs 5 de 400 küsür tm 3 de 360 küsür puan almayı hedefliyorum .
Başkasının senin için ettiği dua kabul olurmuş. İnşallah hedeflerini başarırsın canım.:KK200:
Ben bu puan sıralama falan pek bilmiyorum. Tek istediğim bulunduğum şehirde en çok da Dokuz Eylül'de Zihinsel Engelliler Öğretmenliğini kazanmak
. Aslında hangi mesleği istiyorum bilmiyorum ama içlerinde en çok bu yakın geldi bana.
Haklının hakkını savunmak için avukat olmak isterdim ama o hukuk dersleri gözümü korkutuyor. Hem adım başı avukat çıkıyor karşına, eskisi gibi adalet de yok :confused: Ne zormuş bu seçimler. Acaba doğru olanı seçebilecek miyim? Sonuçta bu bir yol ayrımı ve pek de geri dönüşü yok.

X