- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
günaydın çok erken kalmışsın benim anca bu saat neyse yine iyi günlük hedefim türkçe konusu biticek 40 paragraf coğrafya 50 soru tarih 40 soru felsefe 50 soruKızl uyanin ders calisma vakti
Masallah ya kendimi cok tembel hissettim sizi boyle gorunceDün bitiremediğim hedeflerim;
Mondros Ateşkes Antlaşması ve Cemiyetler 3 sayfası kalmıştı + 13 soru + video
Söz Sanatları 8 sayfa + 48 soru + video not alma
Çevre ve İnsan 20 sayfa + 54 soru + video
Yapabilirsem Biyoloji Canlıların Temel Bileşenleri 14 sayfa +61 soru + video
Hocalara Geldik ten
İnkılap Tarihi
Mustafa Kemal in İlk Askeri Başarısı, 1. Balkan Savaşı, 2. Balkan Savaşı, Çanakkale Savaşı, Mustafa Kemal in Kişilik Özellikleri Not Alma + Ünite Soru Çözümü
Dil Bilgisi
Sözcük Türleri, İsim, Fiil, Fiil Çekimi, Ek Fiil, Birleşik Zamanlı Fiiller, Fiillerde Anlam Kayması, Yapısına Göre Fiiller Not Alma
Dünü telafi edebilmek için bugün çok sıkı çalışmalıyım. Başarılar kızlar
Canım ne tembeli 5,buçukta kalkmışsın helal vallaMasallah ya kendimi cok tembel hissettim sizi boyle gorunce
Günde yedi saat çalışıyor ve bunu çok zor şartlar altında başarıyorsun canım. Şuan benim kadar rahat bir çalışma ortamın olsaydı eminim benden çok çalışırdın. O yüzden kendini küçümseme hiçbir zamanMasallah ya kendimi cok tembel hissettim sizi boyle gorunce
Hem ben hepsini bitiricem demiyorum ki çok hedef koyuyorum ki azmim daha fazla olsunMasallah ya kendimi cok tembel hissettim sizi boyle gorunce
Valla,ben kahve içiyorum arada ve benimde iştahım çok artı nedendir bilinmez annem sağolsun bütün enerjimi alıyor bol bol ev işi yaparakKızlar vitamin kullanan var mı aranızda sınavlara hazırlanan öğrenciler için tavsiye ediliyor. Ben supradyn içmeye başladım kutunun yarısına geldim şuan uyuşukluğum halsizliğim geçti. Ama hani zıpkın gibi derler ya bi türlü öyle olamadım. Acaba pharmaton mu alsam bu bitince. Çünkü o daha etkiliymiş.
Sabahtan akşama yada tam tersi çalışanlar ne içiyorsunuz? Kahve kokusuna bile dayanamayan ben Türk kahvesi, nescafe, enerji içeceği hatta kahveli kola bile denedim. Her gün bitki çayı ve taze sıkılmış meyve suyu içmeye çalışıyorum.
Ve çok düzensiz besleniyorum iştahım da çok arttı sınavlar bitince kesin topaç gibi bir şey olucam
Allah yardımcın olsun canım :/ Benim kahve içmekten dişlerim sarardı ne kadar fırçalarsam fırçalayayım geçmiyor gibi hissediyorum.Valla,ben kahve içiyorum arada ve benimde iştahım çok artı nedendir bilinmez annem sağolsun bütün enerjimi alıyor bol bol ev işi yaparak
Canım hedeflerinden kaçını tamamladın?Valla,ben kahve içiyorum arada ve benimde iştahım çok artı nedendir bilinmez annem sağolsun bütün enerjimi alıyor bol bol ev işi yaparak
30 felsefe sorusu çözdüm yeni bitti işler şimdi türkçe konu anlatımı dinleyip not alıcam sen neler yaptınCanım hedeflerinden kaçını tamamladın?
Bitenler ve devam ettiklerim30 felsefe sorusu çözdüm yeni bitti işler şimdi türkçe konu anlatımı dinleyip not alıcam sen neler yaptın
O sen çok güzel çalışmışsın 9 da gelsen halledersin benceBitenler ve devam ettiklerim
Mondros Ateşkes Antlaşması ve Cemiyetler bitti 13 soru çözdüm videosunu daha izlemedim.
Söz Sanatlarını şuan video dinleyip not alıyorum.
Çevre ve İnsan bitti 54 soru çözdüm videosunu daha izlemedim.
İnkılap Tarihinden Mustafa Kemal in İlk Askeri Başarısı, 1. ve 2. Balkan Savaşı, Çanakkale Savaşı hepsini izleyip not aldım.
Kalanlar
İnkılap: Mustafa Kamal'in Kişilik Özellikleri ve ünite sonu testi kaldı.
Biyoloji: Canlıların Temel Bileşenleri akşam başlarım.
Dil Bilgisi duruyor yine yetiştirebilirsem akşam yaparım.
Misafirliğe gitmeyi düşünüyorum bakalım tamamlayabilecek miyim hepsini
İnşallah canım ama önce kitaptan okuyup test çözüp en son video izleyerek pekiştirip not alıyorum genelde. O yüzden konular kısa bile olsa uğraştırıyorO sen çok güzel çalışmışsın 9 da gelsen halledersin bence
Ahu neler yaptın canım ben şimdi geldim eve.O sen çok güzel çalışmışsın 9 da gelsen halledersin bence
Türkçe çalıştım bitekAhu neler yaptın canım ben şimdi geldim eve.
Canim zaten onemli olan verimli calismak yani tek turkce calis ama anlayarak kavrayarak verii calisTürkçe çalıştım bitek
Hangi konuları canım? Olsun hiç yoktan iyidir. Üzülme telafi etmeye çalışTürkçe çalıştım bitek
Evvel sen neler yaptın nasıl geçti günün?Canim zaten onemli olan verimli calismak yani tek turkce calis ama anlayarak kavrayarak verii calis
Testlerinde netlerin nasil