susmayankalem ve yoldaşlarının üni. kazanmak için ne yaptım topiği

Benim dershane bi arkadasim vardi zihinsel engelliler son sinif

Hakkaten calisan bi ogrenciydi ama oyle superzeka falanda degildi yani calisirsan yaparsin insallah kendini zorla elinden gelenin en iyisini yap

Ay çok isterim çok seviyorum kitaplar hakkında fikir alışverişini bir ara yaz canım ben hepsini mutlaka edinir okurum :)
Tamam canım boş olduğum bir gün yazarım. Ama sen sor ve anlat bugüne kadar bu kitapları okudum edinmek istediğim şu üç kitap arasında ilk hangisini okusam diye. Her zaman bir mesaj uzağındayım

Benim dershane bi arkadasim vardi zihinsel engelliler son sinif

Hakkaten calisan bi ogrenciydi ama oyle superzeka falanda degildi yani calisirsan yaparsin insallah kendini zorla elinden gelenin en iyisini yap
Canım arkadaşın 4 yıllık mı okuyordu bir de benim istediğim üniversite başarı sıralamasına bakıyor puana değil o yüzden çok kısıtlı :/

Evet onu da okudum ama yarım kaldı benin bazı yarım kitaplarım var öyle :)
Bendede onceden vardi ama simdi sikilsamda okuyorum yarim kalan kitaplar hafiza tembelkigine unutlanliga neden iluyormus doye duydum ne kadar dogru bilmiyorum ama bende artik dikkat ediyorum zorla zorla bi iki sayfa zorlaya zorlaya okuyirym bende sondan 2 onceki bolumde cok sikilmistim artik begnim neyin ne oldugunu almiyordu

Aynen hani iki kitabı tuttu diye ticari kaygıyla yazılmış sıradan bir roman gibi geldi bana
elestirilecek cok yeri vardi ama Abdullahla Perinin hikayesi yaraladi mani

Peei yasinin kucuk olmasi dolayisiyla unuttu hayat sartlarida cok iyiydi ama Abdullah beni cok derinden yaraladi

Bi annedem evladini ayirdilar sanki hele periyi gorup hic hatirlayamamasi

Çok uzun zaman önce okumuştum derinden etkilemediği için çok silik hatırlıyorum vasat bir kitaptı. Sonuna kadar zor dayanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…