- 5 Kasım 2014
- 1.873
- 2.282
Sizce insanin kendi beğenisi mi daha önemli yoksa kocasının beğenisi mi ?
Bu resmi gördükten sonra ben de sizin doğal halinizi sevmeye başladım. Bu ne ya? Hafif ve doğal dediğiniz Buysa. Daha ağırını Bülent Ersoy 4-5 saatte yapıyor ondan dedim
Kadınların makyajına ,kıyafetıne karısılmasından nefret edıorum.Açık bırı deılım aöabe ce cok sacma6 yıllık evli eşim benim doğal halimi daha çok beğendiğini söylüyor.
Ama ben suslenmeyi çok seviyorum abartısız .
Hafif allık çok az rimel ve pembe dudak parlatıcisi
bazen onun yerine de sadece mat dudak kalemi kullanıyorum daha doğal duruyor diye.
Çok özel günlerimizde goz kalemi kullanıyorum.
Dışarıda zaten hiç makyaj yapmıyorum sadece nemlendirici uyguluyorum yüzüme. ama evde suslenmeyi çok seviyorum.
İçimden geliyor . Evin içinde Dikkat çekici Giyinmeyi de seviyorum güzel kokular illa ki olacak.
Ben bu kadar ozenliyken eşim
Yüzüne hic bir şey sürme diyor neden dedim doğal daha güzelsin diyor.
Bekarken Dışarıda da biraz suslenirdim beni makyajlı gördü sevdi hic doğal halimi görmemişti.
Yeni evliyken kirpiklerimi severdi rimel surerdim o zaman çok güzelsin derdi onu hatırlattım doğal halini görünce daha çok beğendim dedi.
Benim gözüm mü kör onun ki mi anlamış değilim kendi fotoğrafımı atamam ama temsili fotoğraf bulup aticam .
Benim adam mi değişik anlamiyorum.
benim bildiğim erkekler bakımlı kadınlardan daha çok hoşlanmaz mıydı?
Esimi kenara birakim ben kendimi bakımlı daha çok beğeniyorum. Sizce insanin kendi beğenisi mi daha önemli yoksa kocasının beğenisi mi ?
Bu resmi gördükten sonra ben de sizin doğal halinizi sevmeye başladım. Bu ne ya? Hafif ve doğal dediğiniz Buysa. Daha ağırını Bülent Ersoy 4-5 saatte yapıyor ondan dedim
Hepimiz aynı şeyi sevmedigimize göre erkekler için de durum geçerli..
Kimi makyaj sever kimi doğal.
Siz bu konuda çatışıyorsunuz.
Doğal gibi duran makyaj hilelerinde kendinizi geliştirin.
Detaylara girme dostum bazen bende anlamıyorumAnalizler analizlercarpiciii
Hayir arkadas konu aciyorsun sonra terkediyorsun konunu cevap yazip ilgilenmiyorsun demek istemis sitede baya aktifsin profil msjlarnda hep goruyorum seni de konuna niye yazmiyorsun onu anlamadjm benm dikkatmi cekmedi zaten arkadas soyledi okumussundurDetaylara girme dostum bazen bende anlamıyorum
Ortak dert derken zaten kısım kısım yazıyorum hepsini nasıl alıntı yapayım
İyi de insan eşinin karşısında evde sürekli sağdaki gibi olmazki.
Makyajsız olmak bakımsız olmak demek değildir.6 yıllık evli eşim benim doğal halimi daha çok beğendiğini söylüyor.
Ama ben suslenmeyi çok seviyorum abartısız .
Hafif allık çok az rimel ve pembe dudak parlatıcisi
bazen onun yerine de sadece mat dudak kalemi kullanıyorum daha doğal duruyor diye.
Çok özel günlerimizde goz kalemi kullanıyorum.
Dışarıda zaten hiç makyaj yapmıyorum sadece nemlendirici uyguluyorum yüzüme. ama evde suslenmeyi çok seviyorum.
İçimden geliyor . Evin içinde Dikkat çekici Giyinmeyi de seviyorum güzel kokular illa ki olacak.
Ben bu kadar ozenliyken eşim
Yüzüne hic bir şey sürme diyor neden dedim doğal daha güzelsin diyor.
Bekarken Dışarıda da biraz suslenirdim beni makyajlı gördü sevdi hic doğal halimi görmemişti.
Yeni evliyken kirpiklerimi severdi rimel surerdim o zaman çok güzelsin derdi onu hatırlattım doğal halini görünce daha çok beğendim dedi.
Benim gözüm mü kör onun ki mi anlamış değilim kendi fotoğrafımı atamam ama temsili fotoğraf bulup aticam .
Benim adam mi değişik anlamiyorum.
benim bildiğim erkekler bakımlı kadınlardan daha çok hoşlanmaz mıydı?
Esimi kenara birakim ben kendimi bakımlı daha çok beğeniyorum. Sizce insanin kendi beğenisi mi daha önemli yoksa kocasının beğenisi mi ?
Ebru gundes sahne makyaji bu.