Suslenme diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Para harcamayın diye diyordur. Cimri ise biraz. Bir dudak kremi parası çok gelmiş olabilir mi?

Günlük hayatta sifir makyaj gezerim. Herkes makyaj sevecek diye bir kural yok eşimde makyajsiz halin daha güzel der. siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle yapın bence.

Erkekler doğal seviyor ben bunu öğrendim kardeşim de doğal makyajsız olacak hafif olabilir deyip duruyor bulduğu kız da çok makyaj yapmaz eşimle tanıştığımda boya küpüne düşmüş gibiydim her halime alışkın ama o nasıl beğeniyor diye bakmam aynada ben kendimi beğeniyor muyum diye bakarım amann boşver bu erkeklerin ne istediği belli değil takma kafana canın ne istiyorsa onu yap ne yapsan yaranamazsın

benim eski manit böyleydi. ben de kendimi çok güzel sanıp süslenmesem de olur diyip geçerdim bu yüzden yaşım çok küçük görünürdü toplum içinde ciddiye alınmazdım. ne zaman ki bi arkadaş görüşmemizde süslenen arkadaşa iltifat etti o zaman bi dengesizlik olduğunu anladım. ojeyi bende beğenmiyodu elalemin kadınında beğeniyodu. kıskançlık bunlar hep. yanındaki kadın süslendikçe kendisini yetersiz gördüğünü farkettim. şimdiki partnerimse evde rahat olmamı destekler dışarda da nasıl mutlu hissedersem öyle yapmamı söyler.

Bakım makyaj değildir bu bir.İkincisi benim eşim de doğal güzellik sever.Çok makyaj yapmış biri tvye çıkarsa hemen ne kadar çirkin der.Sen nasıl seviyorsan öyle yaparsın ya da eşimin beğendiği gibi olsun dersen yapmazsın olur biter.Bu üzerine düşünülecek bir dert gibi gelmedi bana.Kv ile aran nasıl

hafif makyaj yaptığın halde abartı olmadığın halde seni baskilamaya çalışıyorsa bu kendine güveni olmadığındandir...sizi aman aman çok sevdiği için değil...

Valla özeniyorum bakımlı kadınlara
Bende zombi gibi geziyorum evde

Yüz hatlarınızı değiştirecek kadar ağır ve kendi tonlarınıza aykırı renkler kullanıyorsanız göze hoş gelmeyebilir evet. daha çok var olan özelliklerinizin altını çizecek doğal makyajlar hem erkeklerin hem kadınların hoşuna gidiyor diye düşünüyorum. Doğal seviyorum diyenlerin yalan söylediğini düşünmüyorum, öyle olsa son yıllarda no make up make up, nude tonlar bu kadar moda olmazdı. Artık kimse koca takma kirpikleri, koyu ve cart renkli farları, kalıp gibi duran kapatıcıları, abartılı rujları beğenmiyor.
Bütün bunların yanında, siz öyle mutluysanız istediğiniz gibi makyaj yapmakta özgürsünüz tabi ki.

Doğal seven adamlar da var sonuçta ne diyelim doğal seviyor diye kesin yalan söylüyor mu diyelim .
Yerine göre seviyor demekki eşiniz her gün her gün saçma gelmiş ona da .
Fakat sizin nasıl olmak görünmek istediğiniz onun nasıl istediğinden daha önemli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…