Para harcamayın diye diyordur. Cimri ise biraz. Bir dudak kremi parası çok gelmiş olabilir mi?6 yıllık evli eşim benim doğal halimi daha çok beğendiğini söylüyor.
Ama ben suslenmeyi çok seviyorum abartısız .
Hafif allık çok az rimel ve pembe dudak parlatıcisi
bazen onun yerine de sadece mat dudak kalemi kullanıyorum daha doğal duruyor diye.
Çok özel günlerimizde goz kalemi kullanıyorum.
Dışarıda zaten hiç makyaj yapmıyorum sadece nemlendirici uyguluyorum yüzüme. ama evde suslenmeyi çok seviyorum.
İçimden geliyor . Evin içinde Dikkat çekici Giyinmeyi de seviyorum güzel kokular illa ki olacak.
Ben bu kadar ozenliyken eşim
Yüzüne hic bir şey sürme diyor neden dedim doğal daha güzelsin diyor.
Bekarken Dışarıda da biraz suslenirdim beni makyajlı gördü sevdi hic doğal halimi görmemişti.
Yeni evliyken kirpiklerimi severdi rimel surerdim o zaman çok güzelsin derdi onu hatırlattım doğal halini görünce daha çok beğendim dedi.
Benim gözüm mü kör onun ki mi anlamış değilim kendi fotoğrafımı atamam ama temsili fotoğraf bulup aticam .
Benim adam mi değişik anlamiyorum.
benim bildiğim erkekler bakımlı kadınlardan daha çok hoşlanmaz mıydı?
Esimi kenara birakim ben kendimi bakımlı daha çok beğeniyorum. Sizce insanin kendi beğenisi mi daha önemli yoksa kocasının beğenisi mi ?
Bu makyaj kadına en az 6 7 yaş kattı...gerek saç gerek takı ve renk kombinasyonu,dogru makyaj dinçlestirir
Aynen o resimdeki hiç doğal makyaj değil kadın komple değişmiş resmenBu makyaj kadına en az 6 7 yaş kattı...gerek saç gerek takı ve renk kombinasyonu,dogru makyaj dinçlestirir
Bu bayana aşırı makyaj yapılmış hafif fondöten göz kalemi rimel renk katacak ruj yeterli far seven sürer tabi
EvetAynen o resimdeki hiç doğal makyaj değil kadın komple değişmiş resmen
Bakım makyaj değildir bu bir.İkincisi benim eşim de doğal güzellik sever.Çok makyaj yapmış biri tvye çıkarsa hemen ne kadar çirkin der.Sen nasıl seviyorsan öyle yaparsın ya da eşimin beğendiği gibi olsun dersen yapmazsın olur biter.Bu üzerine düşünülecek bir dert gibi gelmedi bana.Kv ile aran nasıl6 yıllık evli eşim benim doğal halimi daha çok beğendiğini söylüyor.
bazen onun yerine de sadece mat dudak kalemi kullanıyorum daha doğal duruyor diye.
Dışarıda zaten hiç makyaj yapmıyorum sadece nemlendirici uyguluyorum yüzüme. ama evde suslenmeyi çok seviyorum.
İçimden geliyor . Evin içinde Dikkat çekici Giyinmeyi de seviyorum güzel kokular illa ki olacak.
Bekarken Dışarıda da biraz suslenirdim beni makyajlı gördü sevdi hic doğal halimi görmemişti.
Yeni evliyken kirpiklerimi severdi rimel surerdim o zaman çok güzelsin derdi onu hatırlattım doğal halini görünce daha çok beğendim dedi.
Benim gözüm mü kör onun ki mi anlamış değilim kendi fotoğrafımı atamam ama temsili fotoğraf bulup aticam .
Esimi kenara birakim ben kendimi bakımlı daha çok beğeniyorum. Sizce insanin kendi beğenisi mi daha önemli yoksa kocasının beğenisi mi ?
Bu resmen profosyonel makyaj
Valla özeniyorum bakımlı kadınlara6 yıllık evli eşim benim doğal halimi daha çok beğendiğini söylüyor.
Ten makyajına lafım yok daBu resmen profosyonel makyajmakyajlı hali daha iyi o yüzden.
Ay ikiside birbirinden fena