- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
Ona rağmen makyajlı hali daha iyi.,bencemmmTen makyajına lafım yok da
Göz kapağı grimsi göz altı lacivert en vurucusu da kaş kemiği pembe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona rağmen makyajlı hali daha iyi.,bencemmmTen makyajına lafım yok da
Göz kapağı grimsi göz altı lacivert en vurucusu da kaş kemiği pembe
Aynı valla bende öyle Kaç ay sonra kendime el kremi aldım. Sürekli alıp kullanmiyordum tarihleri geçiyordu. Banyo en büyük bakımımOnuda tek keyifli yapamıyorum benim sıpa oğlum da geliyor hemenValla özeniyorum bakımlı kadınlara
Bende zombi gibi geziyorum evde
Analizler analizler carpiciiiSevgili havalı havasız, konu açmayı biliyosun ama derdine ortak olanlara cevap verme teveccühün'de bulunmuyorsun!
Makyaj yapıp, süslenip püslenmeye vaktin var ama istekli biri olarak, sevişmeye vaktim yok diyosun "cinsellik'de ki konunda" sahi ne tür bi ilişkiniz var eşinle?
Vallahi özet olarak ben senden bişey anlamadım.
Analizler analizler carpiciii
Benim dikkatimi cekmedi bilmiyorum egerr oyle ise uygun olmamis tabiki insanlar konu acanlara fikir vermek yardmci olmak vs ile gelip yaziyr takip ediyor sonucta sitede de gayet aktif aslnda ama diger konusunu takip etmedim blmiyorum daha sonra ugramadi mi yazar buraya belki bir gerekcesi vardirVallahi sinir oluyorum şu konu açıp, cevap vermeye üşenenlere. Saygısızlık gibi geliyo bana. Diğer konularında'da böyle. Dalga geçer gibi. Gözüme battı
Aman ne gerekçesi olacak Allah aşkına, Icini kk evrenine boşaltıp boşaltıp, sifonu çekip gidiyo umursuz.Benim dikkatimi cekmedi bilmiyorum egerr oyle ise uygun olmamis tabiki insanlar konu acanlara fikir vermek yardmci olmak vs ile gelip yaziyr takip ediyor sonucta sitede de gayet aktif aslnda ama diger konusunu takip etmedim blmiyorum daha sonra ugramadi mi yazar buraya belki bir gerekcesi vardir
Du bakalim takipteyim burayiAman ne gerekçesi olacak Allah aşkına, Icini kk evrenine boşaltıp boşaltıp, sifonu çekip gidiyo umursuz.
Ben de sabaha bakarım iyi gecelerDu bakalim takipteyim burayi
Iyi geceler canim bende yatiyorumBen de sabaha bakarım iyi geceler