- 28 Nisan 2010
- 1.148
- 491
- Konu Sahibi suskunprenses
bundan yaklaşık bir ay öncesinde yani tam tarih ocak birde diyete başladım kaçamaklarla beraber 13 günlük bi isveç diyeti yaptım 5.5 kilo verdim.başlangıç kilom 73 küsurlardaydı bu arada boyum 1.56 felan 13 gün sonun da 68 küsurları gördün ve durmadım devam ettim bir hafta kadarda sadece işveç diyetinin sabah kızarmış ekmek oldugu günlerde kahvaltı ederek isveç gibi devam ettim o hafta kilomu korumak için böyle yaptım öylede oldu gramlar oynadı kilomda almadım sonra vucudumu tekrar harekete geçirmek için ayram detoksu yaptım 1 kilodan az geçikte onunla verdim ama pes etmek yok şimdi de 5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum şun ki kilomu sorarsanız 65.50 larda dolanıyorum :) :) he bide spor yaptın mı diye sorarsanız akşamları 15.-20 dk karın ve basen çalıştıracak hareketler yaptım onun da faydası oldu. işte bi aylık süreçte 73,300 le başladıgım diyet sürecine 65.500 leri görerek devam ediyorum işte 7.800 kilo gibi gitti bende inşallah devamıda gelir ve gider bu kilolar inanın ve sonrası kendiliginden geliyor zaten bu arada 5 günde 5 kilo diyetimin 3 günündeyim akşamları meyve kaçamagım oluyor arada