• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sus dediğimde susar mısın

French Oje

Yengeç ♋️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
378
188
23
Merhaba kızlar 1,5 yıllık bir ilişkim var mutluyuz birbirimizi seviyoruz fakat sevgilimin bazı davranışlarını anlamsız ve dengesiz buluyorum

Bana sürekli şakalar yapar ama gıcık gıcık böyle. Mesela diyor ki bugün işe giderken o gömleğimi giydim (ben seviyorum o gömleğini) bütün kızlar bana baktı... bir kız bana ne kadar yakışıklısın dedi numaramı istedi vermedim... Evlendiğimizde üstüne kuma getiricem, seni ıslak odunla dövücem, makyaj malzemelerinden birini her gün çöpe atıcam, ağzına kürekle vurucam, ojelerini elbisene sürücem, sen uyurken saçını kesicem... gibi.

Arada görünüşüm alkalıda şaka yapıyor mesela eyeliner çektiğim zaman bizim kapının önündeki alacalı kediye benzemişsin diyor. Her şeyime o kadar dikkatli bakar ki mesela saçımın kırıklarını aldırırım, kaşımı aldırırım hemen anlar bir şey der. Genelde kötü konuşmaz ama bunlarla ilgili.

Bende bu durumdan hoşlanmadığımı her defasında belli ediyorum niye benle böyle konuşuyorsun içinde şiddet isteği mi var bana karşı tamam şaka olabilir ama ben gülmüyorum diyorum. O zaman sen benim sevgimden emin değil misin niye takılıyorsun belki seni deniyorum seni sinirlendirmek hoşuma gidiyor diyor. Bende benim hiç hoşuma gitmiyor diyorum bazen de sinirleniyorum gaza geliyorum ben sana vururum diyorum ondan sonra küsüyorum konuşmuyorum on kez uğraşıyor gönlümü almak için

Benim çok fazla şaka kaldıran bir yapım yok o da bunu biliyor belkide o yüzden üstüme geliyor ama ben böyle olsun istemiyorum yani oldu olacak bide ensesine vurayım naber lan sevgili diyeyim bu ne böyle askerlik arkadaşı gibi

Bugün de bana dedi ki ilerde evlendik diyelim bir ortama girdik ben sana sus dediğimde susar mısın. Bende dedim ki sen milletin içinde bana sus dersen görürsün o zaman nasıl susarım öyle bir susarım ki bir daha konuşmam dedim. Sonra güldü konuştu konuştu bende sus dedim birden. Kalakaldı... senin burnunu koparırım dedi. Bende kopar dedim ağzını burnunu yerim senin dedi

Ne biliyim böyle dengesiz davranıyor işte ben istiyorum ki bir ağırlığım olsun böyle el ense şaplak değil kızlar ben mi abartıyorum sizin ilişkilerinizde böyle şeyler oluyor mu

Benim dikkatimi boyle bir adam cekmez acik soyliyim. Ego sustune bos konusmalar..
Hic hosuma gitmez boyle tipler
Evlenmemem icin bircok sebeb bulurdum boyle bir kisi de.. insan kendine ve cevresine saygili olmali..
Sus dedimmi sus zihniyeti kendi surekli tırı vırı yapan cinslerdir.. biblo gibi evlendiginde evinin süsü olacaksan evlen bu adamla ksbkma yani.

Birbirinizle alay edip gecinirseniz olur ama evlenince iş degisiyor maalesef iliskiler derinlesiyor cok farkli seylerlede karsilasabilirsin

Sevgi de yetmiyor şuanki mutluluk yalanci mutluluk esasi evlenince.. perde arkasi sora yani dur bakalim..
Yani ii degerlendir.. biraz tavirlari hosuna da gitmis ama kismi olarak sanirim

Benim dikkatimi boyle bir adam cekmez acik soyliyim. Ego sustune bos konusmalar..
Hic hosuma gitmez boyle tipler
Evlenmemem icin bircok sebeb bulurdum boyle bir kisi de.. insan kendine ve cevresine saygili olmali..
Sus dedimmi sus zihniyeti kendi surekli tırı vırı yapan cinslerdir.. biblo gibi evlendiginde evinin süsü olacaksan evlen bu adamla ksbkma yani.

Birbirinizle alay edip gecinirseniz olur ama evlenince iş degisiyor maalesef iliskiler derinlesiyor cok farkli seylerlede karsilasabilirsin

Ya çok dengesiz davranıyor gerçekten güzel sözlerde söyler hediyeler alır özel günleri ihmal etmez beni düşünür falan romantizmi çoğu zaman o yaşatır... ne biliyim kafam karışık tabiki saygı olmalı

Ya çok dengesiz davranıyor gerçekten güzel sözlerde söyler hediyeler alır özel günleri ihmal etmez beni düşünür falan romantizmi çoğu zaman o yaşatır... ne biliyim kafam karışık tabiki saygı olmalı
Herkrsin yapisi farkli.. bunu soyleyis seklini ve kisiligini bilmedigim icin net konusmuyorum ama genel olarak benimde hoslanmadigim tavirlar.. bide aranizda her zaman biraz mesafe olsun alaniniza sokmayin haddini bilmeli eş dahi olsa sana ne sozleriyle ne baska bir sekilde zarar verebilme yetisine sahip olmamali.. sayginliginiz hep olsun yani yoksa dozu tutmaz gider oyle.. yaşiniz kac peki?

Yani sana şöyle soyleyim bence icinde ofke patlamasi yasiyor ama bunu sana istemeden belli ediyor. Yani aksi de olabilir ama iste sinek mide bulandirir misali

Bu olabilir sanırım haklısınız çünkü zamanında ona çok çektirmiştim

Herkrsin yapisi farkli.. bunu soyleyis seklini ve kisiligini bilmedigim icin net konusmuyorum ama genel olarak benimde hoslanmadigim tavirlar.. bide aranizda her zaman biraz mesafe olsun alaniniza sokmayin haddini bilmeli eş dahi olsa sana ne sozleriyle ne baska bir sekilde zarar verebilme yetisine sahip olmamali.. sayginliginiz hep olsun yani yoksa dozu tutmaz gider oyle.. yaşiniz kac peki?

Ben 21 o 29. Aynen haklısınız

Sizde o kelimelere benzer cümleler kurun.. mesela her gün bir çorabını çöpe atacam.. çoraplarının çiftlerini farklı giy.. gömleğini tişortunu kesecem... Saçına sakalına tren yolu açacam..deyin.. :KK70:

Sizde o kelimelere benzer cümleler kurun.. mesela her gün bir çorabını çöpe atacam.. çoraplarının çiftlerini farklı giy.. gömleğini tişortunu kesecem... Saçına sakalına tren yolu açacam..deyin.. :KK70:

Acaba dediğiniz gibi misilleme yapsam tepkisi ne olur deniycem bunu :anneadayı:

sizin uyarmanıza rağmen bu tarz davranışlarını devam ettirmesi hiç hoş değil ileride daha kötü olur sanki hiç saygısı yok size ilişkinize.

pek sağlıklı bir karakter gibi gelmedi bana

ıslak odunla döverim gibi bir cümlenin şakası bile sözlü şiddettir bence

fantaziye bak bide ıslağıyla

Bana sürekli şakalar yapar ama gıcık gıcık böyle. Mesela diyor ki bugün işe giderken o gömleğimi giydim (ben seviyorum o gömleğini) bütün kızlar bana baktı... bir kız bana ne kadar yakışıklısın dedi numaramı istedi vermedim... Evlendiğimizde üstüne kuma getiricem, seni ıslak odunla dövücem, makyaj malzemelerinden birini her gün çöpe atıcam, ağzına kürekle vurucam, ojelerini elbisene sürücem, sen uyurken saçını kesicem... gibi.
Bunların şakası olmaz. Hiç hoş cümleler değil, normal de değil.. Bu kişiyle evlilik düşünüyorsanız bence tekrar düşünün. Ben olsam üzerine çizgiyi çoktan çekmiştim..

Garip birisi hem de 29 yasinda akli pek oturmamis ya da karakteri oyle. Ben civik erkekleri pek sevmem. Ama evlensen de duzelmez. Cekerim diyorsan buyur.

Kusura bakmayın da sevgilinizin şaka seviyesi dip hatta dip bile değil seviye magmada yani..

İlk iki paragraftan sonrasını okuyamadım. Ne saçma sapan bir kişilik böyle. Tahammül edilemez ve edilmemeli

Back