- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
yav su merveye bende bir turlu isinamadim ayni sekilde betulmudur nedir onada..
almeda safin teki zaten
mustafa topaloglu ciksin cok ortaligi karistiriyor millete akil veriyor
alp iyi cocuk ama nedense mustafa topaloglunu kolluyor
anil iyi cocuk
nihat akilli kimseye bulasmiyor favorim
dogustan bir nihat dogar cikar diye bekledim ama sakinligini koruyor ama cok gucsuz yarismalarda surekli yeniliyor
mervede manyak kin guduyor
he bir ortada toparlanip birseyler yapamadilar
gonullulerden
ahmet tam bir artist neyin pesindesin ama ozunde iyi adam
betul sinsi
hayim saf mi akillimi nedir guclumu gucsuzmu belli degil renk vermiyor
serhat al almedayi vur ona
arap kafa var ismini hatirlamiyorum ay piskolojik gerilim gibi konusuyor hirsli 1 olamayacak kadar yanlista babasini satar
:)
acun favorim tam halk cocugu
sari kafali sunucu hatirlamiyordum neydi o kadinin adin o adada ne isi var tatil yapiyor arada sunuculuk yapiyor heralde...
nacizane dusuncelerim
ben hiç acun.coma bakmıyorum çok şey mi kaçırıyorum acaba:26:
ben dün acunn.com dan izledim konseyi, merve "barakayı ben yaptım, yemekleri ben yaptım" derken nihatın bir yüz ifadesi vardı ki
aynen senin dediğin gb acaba gece kalkıp mı yapıyor diye aklından geçirdi kesin
ben şunu farkettim, kim fitne çıkarırsa halkoylamasıyla adadan gidiyor, mağdurların yıldızı parlıyor bakınız anılsıradaki yolcu merve diye düşünüyorum
gönüllüler anili adaya gonderdiklerine bin pismanlar bence cocuk nerdeyse her oyunu kazaniyor hasani bile yeniyor
selam kizlarr cumartesi günü izleyemedim dünde dokunulmazlik oyunun ortasina yetistim malesef bu hafta ünlüler hep kaybetmis yemek oyunlarini kaybetmelerine uzulmedim sonucta diger tarafta kac haftadir aclar ama dokunulmazlik oyununu kaybetmeleri cok kotu oldu en cok uzulende almedaydi cok agladi,gonulluler unlulerin sevinme sekline laf atiyorlardi kendileri nasil bagiriyorlar o nasil bir bagirma nasil bir ses hasan resmen kendi kaybetti cok abarti bence iste ben abarti diye buna derimm...
ada konseyinde dogusu pek beklemiyordum aslinda mustafa topalogluyla merve kalir diye dusunuyordum ama dogusta kaldi bence adadan ya dogus yada merve gitsin ikiside gucsuz ozellikle dogus hic yaris kazanamiyor yani boyle bakinca guclu duruyor ama cok gucsuz,mervenin mustafa t.yazmamasi beni acayip sasirtti ben hic dusunmeden onu yazar diye dusunuyordum ama yazmadi,alp cok efendi cocuk mustafa t.yalniz birakmiyor orda helal olsun digerleri gibi degil,mervenin elenmeye gelince sunu yaptim bunu yaptim demesi cok komikti madem yuze vuracaksan yapma kardesim orda herkes birseyler yapiyor bir tek sen degil sanki adanin butun isleri mervenin sirtina yuklenmis gibimervenin almedayi kiskirtmasinada sinir oldum fragmanda almedaya ben gidersem sen ne yapcaksin diyo ya sanki finale kadar beraber kalacaklar finalde yine rakip olacaklar kalsalar bile dogusunda ikide bir sirtimdan vurdular filan demesi sacma gelmisti ama fragmandan anladigim kadariyla ortaklasa bir karar vermisler ama merve uymamis madem oyle ne diye milletin oyuna karisiyorsunda kiskirtiyorsun milleti a be merve gonullulerden begum guclu kiz valla son oyunu bayagi iyi oynadi onun sayesinde kazandilar belki hayime sinir oluyorum konusmasi filan bir degisik hareketleri :44:hasana sinir oldum su dokunulmazligi kazandiginda o kadar bagirarak abartmasina,serhat zaten etkisiz eleman bosuna duruyor orda cevher iyi cocuk yani caba sarf ediyor ve basariyor ee simdilik bu kadar bayagi merak ediyorum bugun kim gidecek merve yada dogus gitse uzulmem ama mustafa topaloglu gitmesin adanin nesesi o nihat fragmanda mustafa agbiyi yazdigima bin pismanim dedi demekki ada konseyinden sonra oylamaya kalanlar gercek yuzlerini gosterdiler...
gönüllüler anili adaya gonderdiklerine bin pismanlar bence cocuk nerdeyse her oyunu kazaniyor hasani bile yeniyor
selam kizlarr cumartesi günü izleyemedim dünde dokunulmazlik oyunun ortasina yetistim malesef bu hafta ünlüler hep kaybetmis yemek oyunlarini kaybetmelerine uzulmedim sonucta diger tarafta kac haftadir aclar ama dokunulmazlik oyununu kaybetmeleri cok kotu oldu en cok uzulende almedaydi cok agladi,gonulluler unlulerin sevinme sekline laf atiyorlardi kendileri nasil bagiriyorlar o nasil bir bagirma nasil bir ses hasan resmen kendi kaybetti cok abarti bence iste ben abarti diye buna derimm...
ada konseyinde dogusu pek beklemiyordum aslinda mustafa topalogluyla merve kalir diye dusunuyordum ama dogusta kaldi bence adadan ya dogus yada merve gitsin ikiside gucsuz ozellikle dogus hic yaris kazanamiyor yani boyle bakinca guclu duruyor ama cok gucsuz,mervenin mustafa t.yazmamasi beni acayip sasirtti ben hic dusunmeden onu yazar diye dusunuyordum ama yazmadi,alp cok efendi cocuk mustafa t.yalniz birakmiyor orda helal olsun digerleri gibi degil,mervenin elenmeye gelince sunu yaptim bunu yaptim demesi cok komikti madem yuze vuracaksan yapma kardesim orda herkes birseyler yapiyor bir tek sen degil sanki adanin butun isleri mervenin sirtina yuklenmis gibimervenin almedayi kiskirtmasinada sinir oldum fragmanda almedaya ben gidersem sen ne yapcaksin diyo ya sanki finale kadar beraber kalacaklar finalde yine rakip olacaklar kalsalar bile dogusunda ikide bir sirtimdan vurdular filan demesi sacma gelmisti ama fragmandan anladigim kadariyla ortaklasa bir karar vermisler ama merve uymamis madem oyle ne diye milletin oyuna karisiyorsunda kiskirtiyorsun milleti a be merve gonullulerden begum guclu kiz valla son oyunu bayagi iyi oynadi onun sayesinde kazandilar belki hayime sinir oluyorum konusmasi filan bir degisik hareketleri :44:hasana sinir oldum su dokunulmazligi kazandiginda o kadar bagirarak abartmasina,serhat zaten etkisiz eleman bosuna duruyor orda cevher iyi cocuk yani caba sarf ediyor ve basariyor ee simdilik bu kadar bayagi merak ediyorum bugun kim gidecek merve yada dogus gitse uzulmem ama mustafa topaloglu gitmesin adanin nesesi o nihat fragmanda mustafa agbiyi yazdigima bin pismanim dedi demekki ada konseyinden sonra oylamaya kalanlar gercek yuzlerini gosterdiler...
anıl umdukları gibi güçsüz çıkmadı bence de pişman oldularanılı cok seviyorum efendi saygılı cocuk
ilk zamanlarda sessizdi tabi napsın,hemen ünlülere göndermişlerdi iyi oldu
şansı açılıcak şimdi
evet bence de çok pişmanlar,
gönüllülerin ödül oyununu kazanmasına çok sevindim ben de ya açlık çok kötü, o begüme falan ne oldu öyle açlıktan çubuk gb olmuş yazık :26:
mervenin almedayı kışkırtması çok çirkin, almedanın saf gb herkese kanması da ayrı bi olay zaten
bende oyle dusundum biliyodum biliyodum diye ammada cok bagirdi cok abarttibende bi an hasanın hakkaten aklını kaybettiğini düşündümünlüler hiç bi yarışmada böle yapmadılar,one bağırıştı feryat figan dünyayı kurtardı sanki sinir oldum
ayy şu merve çok ukela ya gitmesin ama renk katıyo adaya
gönüllüler dediğin gibi ünlüleri eleştiriyodular kendileri daha borazan kesildi dengesiz ya hepsi ama acıyom napiim bide güya halktan diye onları tutuyodum ama maşallah hepsi yarı ünlü imiş
almeda safın teki mi nemerve ne derse onu ediyo bu da benim düşüncem demiyo ya.. tv camiasında bu kadar saf olanını ilkkez rasladım
hayimin ağzına kuş bile girer yani sürekli açık değişik bi tip
bi de dokunulmazlık oyununun sonuna doğru begüm kazandığında hani bunlar öne geçtiler ya ..kıza birtanem hayatım süpersin felan diyodu biri kimdi o begüme aşık heralde:118:
iyi oldu iyi oldu,iyikide ünlülere gitti,çok efendi çocuk..o kadar yarışma kazandı ama artislik yapmadı