Survivor bitti sohbete devam

gonullulerde bir tane bilemi sevimli sempatik biri olmaz hasana iyi diyordum ama simdi hic sevmiyorum hele o begum yokmu surekli bir dedikodu modunda ne kadar sinir bozucu serhat oyle abuk sabuk hareketler taner 2..cevher gene iyi gibi ama ısınamadım o cocugada bi turlu hayim zaten niye katıldı o yarısmaya anlamadım dusuyor dengesini saglayamıyor ne cesaret katılmıski

unlulerde anıl alp nihat en iyileri dogus hicbirsey yapamıyor ya fizik olarak guclu duruyor halbuki mustafa toplaoglununda bir fonksiyonu yok orda almeda iyi ama merve cok sinir bir kız

Yeni bölümde Doğuş Merve'ye beni sattın diyor
Acayip bir tartışma var :KK52:
Meğer Merve Mustafa Topaloğulunu yazalım demiş ve Ada Konseyinde Doğuşu yazmış :KK52:

Dünkü oyun bariz bi şekilde Doğuş ve Almeda'nın kötü olmasından kaybedildi :KK31:

m.topaloğlu yada doğuş gidicek mervenin adının yazılması da iyi oldu
akıllansın biraz cok içten pazarlıklı,gönüllüler atağa geçti
ünlüler kazansın istiyorum ya
:KK50:

kızlar merve çokkkkk itici dglmi...
konuşmaları falan boyle ehrkese ustten bakan bı tıp dglmı...
yanı bana cok ıcten pazarlıklı çok bilmiş bı ınsana benzıyo ve benım soyledıklerım hem cıkar 6. hıssım kuvettlıdır umarımmmm merve gıderrr suratı hıc gormek sıtemıyorummm o kızınnn mıdem bulanıyooo:KK47:

yav su merveye bende bir turlu isinamadim ayni sekilde betulmudur nedir onada..

almeda safin teki zaten

mustafa topaloglu ciksin cok ortaligi karistiriyor millete akil veriyor

alp iyi cocuk ama nedense mustafa topaloglunu kolluyor

anil iyi cocuk

nihat akilli kimseye bulasmiyor favorim

dogustan bir nihat dogar cikar diye bekledim ama sakinligini koruyor ama cok gucsuz yarismalarda surekli yeniliyor

mervede manyak kin guduyor

he bir ortada toparlanip birseyler yapamadilar

gonullulerden

ahmet tam bir artist neyin pesindesin ama ozunde iyi adam

betul sinsi

hayim saf mi akillimi nedir guclumu gucsuzmu belli degil renk vermiyor

serhat al almedayi vur ona

arap kafa var ismini hatirlamiyorum ay piskolojik gerilim gibi konusuyor hirsli 1 olamayacak kadar yanlista babasini satar

:)

acun favorim tam halk cocugu

sari kafali sunucu hatirlamiyordum neydi o kadinin adin o adada ne isi var tatil yapiyor arada sunuculuk yapiyor heralde...

nacizane dusuncelerim

arkadaşım sen hangi survivorı izliyon betül derken begümü kastettiğini anladım da ahmeti çıkaramadım doğrusu:KK60::KK60:

arapkafa da cevher sanırım:KK60:

Son düzenleme:
arkadaşım sen hangi survivorı izliyon betül derken begümü kastettiğini anladım da ahmeti çıkaramadım doğrusu:KK60::KK60:

arapkafa da cevher sanırım:KK60:

cevher dogru ya ben unlulerden yana oldugum icin otekileri cok hatirlamiyorum..ahmette sey olacak heralde kara kara giyinen begum he ismi..genede sinsi :))

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

cevher dogru ya ben unlulerden yana oldugum icin otekileri cok hatirlamiyorum..ahmette sey olacak heralde kara kara giyinen begum he ismi..genede sinsi :))

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

hasanı diyon heralde ahmet diye:KK34:

begüm bana sinsi gelmiyo ama çok hırslı bi kız illa en iyi ben olacam mücadelesinde ve de başarıyor..diğer kızların havasını indirdi almeda begüme yenilince nasıl sinirleniyo yüz ifadesinden belli oluyo :KK1:

gönüllülerin hepsi de ünlü çıktı biri model biri dansçı biri oyuncu yarı ünlülermiş yarı gönüllü :) acunun eli değdiyse artık sırtları yere gelmez. hepsi birer program dizi projesinde yer alır. anıl zaten ünlülerin içinde kaynadı gitti o çıkar çıkmaz tv lerde boy göstermeye başlar gibi geliyor bana.

anıl nıye mustafayı koruyoo onu anlamadım favorım nıhat tam survıvor adamı.ayrıca cokk efendııı.
doğuş benı cok yanılttıı cok gucsuzz

ünlülerin barakası ödül oyunundan gelmemiş miydi yahu? merve baraka mı yapmış :KK1:
yemekleri de o yapıyormuş bak sen :KK1: iki yüzlü şeyy

adadaki tüm işleri o yapıyormuş hayret doğrusu :KK60:şimdiye kadar bi un karıştırırken görmüştüm onu:KK52:yoksa bu kız gecelerimi kalkıp adanın işlerini yapıyorda biz görmüyoruz:44:

adadaki tüm işleri o yapıyormuş hayret doğrusu :KK60:şimdiye kadar bi un karıştırırken görmüştüm onu:KK52:yoksa bu kız gecelerimi kalkıp adanın işlerini yapıyorda biz görmüyoruz:44:

ben dün acunn.com dan izledim konseyi, merve "barakayı ben yaptım, yemekleri ben yaptım" derken nihatın bir yüz ifadesi vardı ki :KK1::KK1:
aynen senin dediğin gb acaba gece kalkıp mı yapıyor diye aklından geçirdi kesin :KK9::KK9:

benim favorimde nihat adam harika yarışıyo dünde cok heycanlıydı ama avanak olan bi kac kişi yüzünden kaybetti ünlüler yarışı oooo kız gibi olan hayim naptı ya o ne efordu öle doguş mahvetti 3 kere üst üste yenildi ve o uzaylı manyagı ordan cıkarsınlar görünce sinirlerim zıplıyo yaaa

ben hiç acun.coma bakmıyorum çok şey mi kaçırıyorum acaba:26:

Son düzenleme:
X