Survivor bitti sohbete devam

merveye sinir olmaya başladım sanırım hanımefendi gibi görünüp sinsi olanlardan oda...

bir de doğuşa inanılmaz acıyorum ben yaa ...hiç bi oyunu kazanamıyor ondan hep ezik..çocukken çok beslenememiş ya ondan herlde güçsüz diyorumm

kızlar mustafa topaloğlu ile ilgili neler düşünüyorsunuz asıl bomba o :))

mustafa topaloğlunun ünlülerin sırtına yük olduğunu düşünüyorum, onda da var hafif fitnelik ama gideceğini sanmam,
onun da var bi hayran kitlesi

bencede normal hayatta almedaya slm wermez o
nasıl dıyo ben gidersem sen ne yaparsn bunlarla tek basına burda gıcık olmaya basladım suna
bir de doğuşa inanılmaz acıyorum ben yaa ...hiç bi oyunu kazanamıyor ondan hep ezik..çocukken çok beslenememiş ya ondan herlde güçsüz diyorumm
ya evet ya adamı harcadılr bir haftada hiç oyun alamadı diye ne var yanıı...alamadysa alamadı en azndan mustafa topaloğlu gıbı deill
kızlar mustafa topaloğlu ile ilgili neler düşünüyorsunuz asıl bomba o :))
inşallah gider bu aksam su adamm

gerçekten mustafa topaloğlu parazit gibi hem hiç oyun alamıyor hemde herkesten çok yemek yiyor:)) birde kendini adanın moral koçu gibi görüyr ya sinir oluyorum ...gitsin bu akşammm ama yok yok gitmesin izlemesi eğlenceli oluyor bazen de :))

Ben en çok Begüm'e sinir oluyorum. Saçını başını yolsaım geldi bir ara . O kadar çok hırslıki bir oyun kazanınca ne kadar havaya giriyor.Sürekli dedikodu yapıyor. Geçen hafta ünlüler seviniyor diye demediklerini bırakmadılar bu hafta onların nasıl sevindiğini gördük. Birde onların o yüzünü gördüm filan diyor ya deli oldum resmen. Almeda bence çok güçlü bir kız ama son yerde takıldığı için kaybetti vede ayağında hala biraz sakatlık vardı. Almeda kendini suçlu hissedip ağlarken Begüm'ün gülmeside ayrı bir gıcıklık sebebiydi. Geçen hafta Begüm'ü seviyordum güçlü kızdı onun yerine hep Şansın'ın gitmesini istemedim ama Begüm çok fesat birşey sürekli adada nefret kin şeyleri yayıyor. Merve Mustafa Topaloğlu ve Doğuş üçlüsünden ise Doğuş gitmeli çok güçsüz ama o gidersede oyunlara Mustafa girmek zorunda kalır . 3'üde çok güçsüz bence. Geri kalan ünlüler ise bence iyi ve güçlüler :)

en hayırlısı mervenin gitmesi olur o zaman çünkü zaten karşı takımda tek kız var onlada genelde almeda mücadele ediyor...doğuş giderse dediğin gibi iş mustafa topaloğluna düşer oda etkisiz eleman en azından doğuşun şansı var...

doğuş yine oyun alıyor arada geçen oyunlar da hiç alamadı ..

mustafa efendinin bişi yaptığı yok donunu yakmaktan başka bi de yok yemek tuzlu tuzsuz

Son düzenleme:
inşallah merve gider...hem sinsi hemde saygısız mustafa tapaloğlu'na nasıl laf yetiştiriyordu...

begüme çok sinir oluyorum ama çok hırslı bence dün nedi öle yhaa

begüme bende gıcık oluyorum ya ne kadar sevimsiz, antipatik bi kız geçen hafta ünlüler kazanıp sevinç cığlıkları atarken eleştiriyodu uyuz, kibar sevinsınler diyodu bu haftada kendilerine baksınlar, neydi dün akşam o hasanın bögürtüleri öyle, gözlerini patlata patlata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…