Survivor bitti sohbete devam

Alın alın...Erkek olandan alın onlar eğitilmeye daha müsait oluyor sana eğlence olur :KK16::KK16::KK16:

Sanırım bezelye :KK1::KK1::KK1:

Bende sırf bu yüzden güne girdim...Gerçi bizim borcumuz vardı bir sürü borç ödedik şimdide ev kredisi ödüyoruz :KK31::KK31::KK31: Borca girmeden bir şey yapılmıyor :KK50::KK50::KK50:

bu zaten en güzeli mutlum evinizi ödüyosunuz ama sen işten çıksan zorlanırsınız tabi..:26:
birde bebek olduğunu düşün..:KK31:

ahh tiwim birde orda kimse yok öyle gezebileceğin eşin dostun arkadaş çevreleriniz olsa hiç yetmez o zaman..
bu devirde tek çalışıpta kira vermek çok zor ..
bankadaki para ve arabanın parası benim bileziklerim kenarıya 1 kuruş koyamadım 2 yıldan beri..:KK14:

bizimde var altinlar ama onlari saymiyorum onlari cok cok zor durumda kalirsak ancak o zaman el atarim onun disinda ellemem..
evet bi gezmeye gitsek daha cok batariz bi yemek yesen bi ton para gecim zor ya ama bunada sukur ele gune muhtac degiliz.

bu zaten en güzeli mutlum evinizi ödüyosunuz ama sen işten çıksan zorlanırsınız tabi..:26:
birde bebek olduğunu düşün..:KK31:

Evet orası öyle :18::18::18: İyi düşünmek gerek bu gibi şeyleri...Atabildiğin sürede kenara para koymak gerek :KK34::KK34::KK34: Bizim hala borçlarımız var düğünden kalan onlar olmasa krediyi rahat öderiz ama bitmedi o borçlar :KK31::KK31::KK31:

yok kiz ne alerji yapacakta iste ya bitlenirse ya kus gribi olursak diye evhamlanirim:KK25:
ne bileyim senin burnun biraz hassas ya ondan dedim
Bende her ay başı diyorum ki bu ay dikkat edicem harcamalara gelecek ay birikim yapıcam...Ay sonu geliyor hep içeri girmişiz :KK50::KK50::KK50: Zor bu devirde birşey sahibi olabilmek gerçekten...

Gece geziniyor dimi yatmak bilmiyor :KK9::KK9::KK9: Benim muhabbet kuşum var :KK16::KK16::KK16: İlerde köpek almak istiyorum bir de...Korkuyorum ama hırs yaptım yenicem korkumu :KK53::KK53::KK53:
ben çok korkarım köpekten :18::18::18:
hakkat dakika 46 olunca birseyler oluyo takiliyo site :KK53::KK53:
evet yaa ne sinir :KK47::KK47:
Bişeycik olmaz ona ablası...Havuz alırsın o kendi kendini yıkar temziler tüylerini...Bir de bit ilacı alırsın miss...

Estalmus :KK3::KK3::KK3:
görüşürüz cnm
oh ne guzellll :nazar::nazar::nazar:

esime soylimm bi bari :KK53:

öğle yemeğine geldiğinde keyfimi kaçık görünce içine oturdu zaar :KK53:

aman nesi güzel be bildiğin market alışverişi :KK37:

hem biz dışarıya çıkınca genelde atışıp da geliriz:KK17: bakalım bu sefer neler bekliyor bizi :KK53::KK53::KK53:

ne bileyim senin burnun biraz hassas ya ondan dedim

ben çok korkarım köpekten :18::18::18:

evet yaa ne sinir :KK47::KK47:

görüşürüz cnm

öğle yemeğine geldiğinde keyfimi kaçık görünce içine oturdu zaar :KK53:

aman nesi güzel be bildiğin market alışverişi :KK37:

hem biz dışarıya çıkınca genelde atışıp da geliriz:KK17: bakalım bu sefer neler bekliyor bizi :KK53::KK53::KK53:

geldiginde ayrintilari aliriz senden :KK53::KK53:

bizim borcumuz yok ALLAHA SUKUR :KK16:ALLAH sizlerede odeme kolayligi versin INSALLAH :KK16:

Hayır konuşmaz :KK50::KK50::KK50: Alacaksan yavruyken erkek al...Hep eline al bir şeyler yedirmeye çalış sürekli birşeyler söyle konuşmasını sağla...İki taneyken birbirini arkadaş görürler sizden uzaklaşırlar :KK31::KK31::KK31:

tamam o zaman yavru aliyim erkek olandan aliyim.. ay heycanlandim simdi belki birazda olsa alir yalnizligimi :KK9::KK9:

bizimde var altinlar ama onlari saymiyorum onlari cok cok zor durumda kalirsak ancak o zaman el atarim onun disinda ellemem..
evet bi gezmeye gitsek daha cok batariz bi yemek yesen bi ton para gecim zor ya ama bunada sukur ele gune muhtac degiliz.

iyi o zaman kenarda her zaman bişeyler olmalı ...
çok şükür tiwim rabbim darda olan herkese yardım etsin...

bugun ne yemek yapcaksiniz :KK56:
ben mercimek çorbası kuru fasülye pilav yaptım
kafam çok karışık estalmus...:KK14:
evimiz kira..
bankada toplasan 9000TL paramız var birde 8.000 değerinde bi araba acemiliği atsın diye aldık :KK31:
öyle elde tutulur bi borcumuz yok ayda 2500 yakın alıyoruz ikimiz ama gidiyo para nereye gidiyosa..
bundan sonra her ay bişey yapıp kenara koymam lazım...
ev için birikim yapmam lazım..
çocuk olunca daha zor olucak..:KK14:
evet birikim olsa iyi olur
çok şükür Allah beterinden korusun

bu sefer kaçtım :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

tamam o zaman yavru aliyim erkek olandan aliyim.. ay heycanlandim simdi belki birazda olsa alir yalnizligimi :KK9::KK9:

İyi eğitirsen arkadaş olur sana baya...Annemlerde vardı annemler yemek yerken kafesin içinde kendini yerden yere vuruyordu kapısını zorluyordu açmaya çalışıyordu...Açıyorlardı direk yemeklerin ortaya geliyor yere dökülen ne varsa yiyordu :KK9::KK9::KK9: Baktı ordan ekmek çıkmıyor kendine direk birinin eline konardı elindekine dadanırdı...Utanmasa boğazına girip çıkaracaktı yemekleri...Çekirdek filan yerken vermezsen elini ısırırdı :KK53::KK53::KK53:

Evet orası öyle :18::18::18: İyi düşünmek gerek bu gibi şeyleri...Atabildiğin sürede kenara para koymak gerek :KK34::KK34::KK34: Bizim hala borçlarımız var düğünden kalan onlar olmasa krediyi rahat öderiz ama bitmedi o borçlar :KK31::KK31::KK31:

inşallah bir an önce biter mutlum Rabbim ödeme kolaylığı versin...

çiçek felan severmisin tiwi..:KK53:
cicekler bana yaramaz bana sesli seyler lazim:KK52:
İyi eğitirsen arkadaş olur sana baya...Annemlerde vardı annemler yemek yerken kafesin içinde kendini yerden yere vuruyordu kapısını zorluyordu açmaya çalışıyordu...Açıyorlardı direk yemeklerin ortaya geliyor yere dökülen ne varsa yiyordu :KK9::KK9::KK9: Baktı ordan ekmek çıkmıyor kendine direk birinin eline konardı elindekine dadanırdı...Utanmasa boğazına girip çıkaracaktı yemekleri...Çekirdek filan yerken vermezsen elini ısırırdı :KK53::KK53::KK53:

ayyy ne tatli boyle olursa yanlizligimi alir iste :KK9::KK9:

Amin herkese inşallah...Sizin orda satılık evler ne kadardan başlıyor :26::26::26:

valla canım mevkiye göre değişiyor ama böyle oturabilceğin gibi az masraflı ev ararsan 100-110 civarı...
beğenmediğin evler 80.000 başlıyo..:KK31:
güzel bi yerde güzel bi ev ararsan 140-160 değişir..:KK31:

istanbuldan farksız değildir..:26:

valla canım mevkiye göre değişiyor ama böyle oturabilceğin gibi az masraflı ev ararsan 100-110 civarı...
beğenmediğin evler 80.000 başlıyo..:KK31:
güzel bi yerde güzel bi ev ararsan 140-160 değişir..:KK31:

istanbuldan farksız değildir..:26:

:26::26::26: Cidden İstanbul'u aratmıyor...

X