Survivor bitti sohbete devam

selam bacılar...:21:
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
benimde kalabaliga ihtiyacim var esimde dun evcil hayvanlara bakiyo hemstir filan canim sklio skldm dedimde :KK9:

benim bitane daha topigim var hortlatiyimmi ordan devam edelim:KK53:

benim botum var gecen sene 2 tane aldim.. kaban alicam bi kac tane bluzda almam lazim bakalim hele bi kis gele :KK33:

internet olsa bilgisayar yok tek basina internet olmaz 2 hakkim gider o zaman ya yemek ya kocadan vazgeccem:KK52:

hangi konuydu o kıs bi hatırlat hele

Benim yanıma alacağım 3 şey ne olurdu acaba...Sanırım bir sürü kitap,internet ve yemek :KK9::KK9::KK9: Canlı bir şey olabiliyorsa kitapla eşimi değiştirmek isterim ama :KK53::KK53::KK53:

Eheee bakiyorumda kocalarida birakamiyorsunuz oyle survivora ne var. Azicik ozlesin hnuttuklarinizi hatirliyiverin :KK12:

benimde kalabaliga ihtiyacim var esimde dun evcil hayvanlara bakiyo hemstir filan canim sklio skldm dedimde :KK9:

Hemstır mı :18::18::18: Bence köpek filan al :KK34::KK34::KK34: Bence yeni konu aç...Yeni açılmış diyip katılmak isteyenler olur belki...Eski tarihli olunca insanlar girmek istemiyor herkes kaynaşmıştır diye :KK53::KK53::KK53:

selam bacılar...:21:

:KK3::KK3::KK3::KK3:

yok kız eksik yazmışım :KK9::KK9:oğlum 1. sınıfa başlayacak da onun okul alışverişi

haftaya yaparım artık :KK31:

:KK9::KK9::KK9: Bende öğretmen miydi acaba diye düşünüyorum...Hayırlı uğurlu olsun...Umarım başarılı bir okul hayatı olur :KK16::KK16::KK16:

Hemstır mı :18::18::18: Bence köpek filan al :KK34::KK34::KK34: Bence yeni konu aç...Yeni açılmış diyip katılmak isteyenler olur belki...Eski tarihli olunca insanlar girmek istemiyor herkes kaynaşmıştır diye :KK53::KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK9: Bende öğretmen miydi acaba diye düşünüyorum...Hayırlı uğurlu olsun...Umarım başarılı bir okul hayatı olur :KK16::KK16::KK16:

bence de hemstır alma yaa o ne öyle ııııyyyyyy :104::104::104::104:

inşallah başarılı olur cnm

ben de çocuklarım ve yemek derdim :KK31:

çocukların ikisini 1 tane sayarsak bi de eşimi de seçeyim

arada sinir etmeye de birileri lazım demi ama :KK53::KK53::KK53:
Kocamsiz duramam dwmiyorda:KK37:

benim botum var gecen sene 2 tane aldim.. kaban alicam bi kac tane bluzda almam lazim bakalim hele bi kis gele :KK33:

internet olsa bilgisayar yok tek basina internet olmaz 2 hakkim gider o zaman ya yemek ya kocadan vazgeccem:KK52:
yemge ne var qc kqldukca kocanin beynni yersin oda seni:KK52:

sen ne kadarlık evliydin

kaç yaşındaydın

ne iş yapıyordun

daha önce sordum mu tam hatırlayamadım da :KK1:

yok almam ya bakamamki kopektende tirsarim normalde karsidan gorunce yolumu degisiyorum eve nasil alcam bide titizim hayvan temizsede ben rahat edemem e bide buyuk sorumluluk bakamassan yazik hayvana :KK31:

Hemstır kokmuyor mu acaba ya :44::44::44: Talaş filan koyuluyor kafese sonuçta...Benim bir arkadaş tavşan aldı geri götürdü verdi kokuyor diye :KK53::KK53::KK53:
ama tavşan cidden çok pis kokuyo :KK25:

ama hemstırı ben de bilmiyorum
hoşbuldum tiwim...
sende başka bana hoşgeldin diyen olmadı...
el salladılar sadece...
ne o kıs beğenmedin mi :KK22::KK22::KK22:

al HOŞGELDİN de diyelim bari :KK53:
yok almam ya bakamamki kopektende tirsarim normalde karsidan gorunce yolumu degisiyorum eve nasil alcam bide titizim hayvan temizsede ben rahat edemem e bide buyuk sorumluluk bakamassan yazik hayvana :KK31:

buldum kıs :KK28::KK28::KK28::KK28::KK28::KK28:

tarantula al :KK53::KK53::KK53::KK53:

Ama adada çalı çırpı toplayacak,yemek bulacak,üşüdüğümüzde ısıtacak biri lazım :KK9::KK9::KK9:

Sende haklisin her adaya bi koca lazim :21:

Berre hos geldin. Telden girdigim icin arada kaciriyorum kusura bakma. Benmde en sinir oldugum seydir selam almamak ole devm etmk konusmaya:KK20:

X