Survivor bitti sohbete devam

siz burdamısınız aceba lovely canım benim 5 dakikalık işim var duş alacağım
Üstüm başım yemek koktu bugün

Tamam canım sen al duşunu burada olursam görüşürüz olmazsam iyi gecler sana yarın gelirim ben yine.

Eşimi bekliyorum bende o işe gittiği için önemli olan onun uykusunun gelmesi o ne zaman yatarsa bende o zaman :KK34:

varmi bulantilarin :26::26:

Evet özellikle sabah çok oluyor bugün mesela 08:30 da kalktım sağlık ocağına gidecektim neyse o yüzden erken kalktım canım birşey yemek istemedi midem bulandığı için öğlen 14:30 a kadar öyle aç bekledim önceki akşamda 18:30 da yemiştim yemeği artık iyice bitkin düşünce zorla yedim bişeyler.

Aslında bezen birden canım birşey çekiyor o an onu yapıp yersem yiyebiliyorum onun dışında herşeyin kokusu kötü geliyor.

Duşumu aldım geldim bile
Şuan bornozluyum:KK23::KK53:
Çok seksiyim ama kocam yok malesef:KK30:
bi su dokup geldin herhalde ay ben bi wc ye gidiom :KK53:

Evet özellikle sabah çok oluyor bugün mesela 08:30 da kalktım sağlık ocağına gidecektim neyse o yüzden erken kalktım canım birşey yemek istemedi midem bulandığı için öğlen 14:30 a kadar öyle aç bekledim önceki akşamda 18:30 da yemiştim yemeği artık iyice bitkin düşünce zorla yedim bişeyler.

Aslında bezen birden canım birşey çekiyor o an onu yapıp yersem yiyebiliyorum onun dışında herşeyin kokusu kötü geliyor.

ayy oyle bekletme ya ye birseyler bebek icin en azindan zorla zayif dusmeyin sonra :KK25:

bi su dokup geldin herhalde ay ben bi wc ye gidiom :KK53:

ayy oyle bekletme ya ye birseyler bebek icin en azindan zorla zayif dusmeyin sonra :KK25:

Hafta ortası dr. agidicem belki ilaç verir bulantım olmazsa inşlalah bir düzen oturtucam beslenme ile ilgili.

Öptüm canlarım iyi geceler.

Üstümü giyinmem daha uzun sürdü:KK53:
Hemen bi saçımı şampuanladım bide köpüklendim geldim

X