Survivor bitti sohbete devam

''Burası Survivor hanımlar burası Survivor '' olsun:KK1:
Şaka bi yana topiğiniz şimdiden hayırlı olsun
Uğrarız :-)

Sizede maşallah kızlar gündüz vardiyası ayrı gece vardiyası ayrı olduk :KK9::KK9::KK9:
Geldim en son bıraktıgım yerden okudum siz devralmışsınız :KK42::KK42:
Tam geyik topiği oldu he :KK53::KK53::KK53:

bende okudum valla ama sonlara doğru bıraktım çünkü mevzu değişmiş.yaşlara girmişler..twetty ne küçükmüşsün sen öyle kız:KK9:

bende diyorum bu kızın enerjisi nerden geliyor böyle ama anladım şimdi seni seni.90lı birde evli maşallah diyorum yani:KK34:

:KK17::KK17:evet 90 liyim 2 senelik evliyim kucugum ben kucugummm kucugummm :KK53::KK9:amma kaynatmissiniz yahu :KK52:

ewt cnm yaa :) twetty gerçekten baya bi gençmiş.. ben topiklerden birinde yorum yapmıştı o zamn görmüştüm ilk,evli olduğunu bilmiyordum :) bu topikte okudum evliymiş :):nazar: allah mutluluğunu daim etsin inşallah:nazar:
AMIN INSALLAH canim cok tessekurler :KK16:
amin amin birde twety kuşu gibi sarı mı acaba?:44: :KK9:

ben birde ilkez survuvor izliyorum daha önceki yıllarda pek bakmazdım meger ne kadar güzelmi ya.acayip gülüyorum izlerken eğlence oluyor bana resmen:KK24:

acun çok zekiyaa:emir_bebek:

evet sariyimmmm:KK53::KK53:

akşam girer canım yazsın bize sarışın mı değil mi die :) ben de merak ettim şimdi :KK9: çok zevkli kız izlemesi :KK9:evde valla acayip heyecan yapıyoruz izlerken :KK60: acun valla zeki adam canım yaa yaptığı bütün programlar tutuyo:nazar:

sarisinimmm :KK53::KK53:

herseyi corba etmissiniz zor okudum :KK35::KK35:
canım nasıl düzeltcez bu alıntıları :/ gerçekten karışıyor :/

ewet twetty zor okuycak :KK60: hahaha:KK9: hep biz okuyoduk onlarınkini biraz da o okusun :KK9:

karistirmissiniz herseyi corbaya cevirmissiniz topigi hele bide benim topigimde yeni topik acma hesabi yapmissin vay hainler burasi neyine yetmedide boldunuz adalari :KK53::KK53:

kız ben sana demedimmi karşıki ada Survivor survivorrr :KK52::KK76:

:KK60::KK60::KK60::KK60:kiz ALLAH iyiligini versin:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
:KK17::KK17:evet 90 liyim 2 senelik evliyim kucugum ben kucugummm kucugummm :KK53::KK9:amma kaynatmissiniz yahu :KK52:

hemde 2 yıllık:nazar: sendemi 2010da evlendin yoksam..

evet sariyimmmm:KK53::KK53:

bildim bildimEn Büyük TÜRKİYE

napalım şekerim hazır kaynaşıp,elektrik aldıgımız insanlarla hergün sohbetleşmek istedik:21: suçmu ettik yani:KK9:

buraya geliriz merak etme sen kuşum:nazar:

X