Survivor bitti sohbete devam

inşallah canım eğer durmazsa cebine taş doldur uçmaaa sakın haa :KK60: ya da rüzgara söyle seni buraya kıbrıs.a getirsin :KK60:

dier kızlarda bakalım ne dizek canım açalım bi topik yaa :KK70: bende çenesi azcık düşüklerdenim :KK60: güzel olur :KK60:

hehe tamam koyarım :KK70: bide çalıştıgım yer acık alan rüzgarın durmasını beklememe lazım yda bızahmt eve gotrcekler :KK9::KK9::KK9:

olabilir neden olmasın..:21: :-)9::KK9::KK9:) :nazar: :KK60:

bencede olurr :21::21:

Son düzenleme:
yemek saatim kaçtı sizle sohbet etmekten ..geliyorum birazdan .:KK56::KK9:

tamam canım afiyet olsun :) ben de daha evi süpürcem :KK60:

hehe tamam koyarım :KK70: bide çalıştıgım yer acık alan rüzgarın durmasını beklememe lazım yda bızahmt eve gotrcekler :KK9::KK9::KK9:

bencede olurr :21::21:

anaaaaaaaaamm açık alan mı :/ kız şaka şeye dönüşmesin sonra :KK9:

çok fena fırtına var canım..deprem oluyor sandım.işyerındeydım ödüm koptuu:18::18::18:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: ama sen dedin donsuzum dieeeeeee :KK60: :KK60:
derim ben bana bakma sen:KK60:

://///////// açma zaten sen hep böyle yap tamam mı:2:
tamam :KK60:
açamam ben utanırım :KK60:

inşallah canım eğer durmazsa cebine taş doldur uçmaaa sakın haa :KK60: ya da rüzgara söyle seni buraya kıbrıs.a getirsin :KK60:

dier kızlarda bakalım ne dizek canım açalım bi topik yaa :KK70: bende çenesi azcık düşüklerdenim :KK60: güzel olur :KK60:
azcık mı sanki azcık görmedik hiç:KK60:
aç hadi nereye ne açacaksan da bakalım biz de güzel bişeyler vardır belki:KK60:

tamam canım afiyet olsun :) ben de daha evi süpürcem :KK60:

anaaaaaaaaamm açık alan mı :/ kız şaka şeye dönüşmesin sonra :KK9:

arada bı rüzgar oldgnda ucar gıbı oluorum ama bu sefer kı ruzgar deil hortum boğaziçi köprüsü trafıge kapatldıı:KK14::KK14:

afiyet olsun canım :21::21:

sohbette 4 köşe olsun bence madem 4 kişiymiş :):) deminde demiştin:KK8::KK8:

tamam canım :KK60: 4 köşe tımarhanesi olsun :KK60:

arada bı rüzgar oldgnda ucar gıbı oluorum ama bu sefer kı ruzgar deil hortum boğaziçi köprüsü trafıge kapatldıı:KK14::KK14:

ayyy çok feciiii yaa tırstımm :// :18::18::18::18:

kızlar nasılsınız iyi sohbetler survivoru bende izliyorum favorim Cevher , Hasan ve Nihat hepside birbirinden düzgün kalite adamlar Allah sahiplerine bağışlasın En Büyük KK

4 köşe tımarhnaesi mi:KK9::KK9:

bizim gibiler çok olabilir. 4 le sınırlı kalmayalım.sınırda koymayalım bence:KK9:

X