Survivor bitti sohbete devam

hemi de ne pis ne pis :KK60:
tapusu var mı tapusu :KK60:

var tabi noter.de şimdi onay bekliyoo :KK60:

kızlar nasılsınız iyi sohbetler survivoru bende izliyorum favorim Cevher , Hasan ve Nihat hepside birbirinden düzgün kalite adamlar Allah sahiplerine bağışlasın En Büyük KK

selam canım iyiyz sen nasılsın :) amin canım yaa nihat ne yakışıklı dimi :):KK34:
geldim ben:KK52:
isteyen gelir..canımm bekleriz:KK9:

topiğin adı çatlaklar ile sohbet :KK60:

sabahtan beri kaç senaryo yazdık,çene bol tabi:KK9:

hehe :KK70:DD valla canım :KK70:DD çatlaklar ile sohbet mi olsun 4 köşe tımarhanesi mi olsun ? :)
:KK9:

selam canım iyiyz sen nasılsın :) amin canım yaa nihat ne yakışıklı dimi :):KK34:

hehe :KK70:DD valla canım :KK70:DD çatlaklar ile sohbet mi olsun 4 köşe tımarhanesi mi olsun ? :)

çatlaklar tımarhanesimi olsa nee:KK9::KK9:

e aç gari o zaman artık ,kafamın tasını attırma :KK60:
bence isim 2 numero olsun pleeeease :KK60:

düşünelim canım

ben hergün kk ya giriyoru burdayım..sizlerde burdamısınız hep ona göre açalım ben varım..güzel bir adda bulur geyik sohbeti bölümüne açarız kızlar..

incimnaz iyiyz sen nasılsın hoşgeldin:KK1:

bende hep burdayım hele iş arkadasım doğum iznini çıktıktn snra sıkıntıdn patlrm bu cok iyi olckk:KK9::KK9:

düşünelim canım

ben hergün kk ya giriyoru burdayım..sizlerde burdamısınız hep ona göre açalım ben varım..güzel bir adda bulur geyik sohbeti bölümüne açarız kızlar..

incimnaz iyiyz sen nasılsın hoşgeldin:KK1:

ben de giriyorum canım :) ama akşamları daha çok uyuor girmek bana bugün deliliğe vurdum gündüz de girdim :KK60:

bende hep burdayım hele iş arkadasım doğum iznini çıktıktn snra sıkıntıdn patlrm bu cok iyi olckk:KK9::KK9:

tımarhanemi delimiyiz kız biz:KK9::KK9:

buldum buldum:KK52::KK52: '' çatlaklar adası'' nede olsa survıvor da tanıştık:KK60::KK60: dimi ama:KK9::KK9: onun taşıdıgı birşey olmalı..

:KK17::KK17: bak bu da güzel haa :KK60: doğru dedin ne de olsa burda tanıştık :KK70: açayım mı kızlar topiği ???????? çatlaklar adası

ben de giriyorum canım :) ama akşamları daha çok uyuor girmek bana bugün deliliğe vurdum gündüz de girdim :KK60:

yaa olmaz öyle benim mesaimde sabah 9 akşam 7 burdayım..

çatlaklar adası olursa ..survıvor da tanıştık gbi birşeyler yazarız:KK9:

X