4 köşe tımarhnaesi mi
bizim gibiler çok olabilir. 4 le sınırlı kalmayalım.sınırda koymayalım bence
hemi de ne pis ne pis
tapusu var mı tapusu
kızlar nasılsınız iyi sohbetler survivoru bende izliyorum favorim Cevher , Hasan ve Nihat hepside birbirinden düzgün kalite adamlar Allah sahiplerine bağışlasın
geldim ben
isteyen gelir..canımm bekleriz
topiğin adı çatlaklar ile sohbet
sabahtan beri kaç senaryo yazdık,çene bol tabi
var tabi noter.de şimdi onay bekliyoo
selam canım iyiyz sen nasılsın :) amin canım yaa nihat ne yakışıklı dimi :)
heheDD valla canım DD çatlaklar ile sohbet mi olsun 4 köşe tımarhanesi mi olsun ? :)
var tabi noter.de şimdi onay bekliyoo
selam canım iyiyz sen nasılsın :) amin canım yaa nihat ne yakışıklı dimi :)
heheDD valla canım DD çatlaklar ile sohbet mi olsun 4 köşe tımarhanesi mi olsun ? :)
4 köşe tımarhnaesi mi
bizim gibiler çok olabilir. 4 le sınırlı kalmayalım.sınırda koymayalım bence
ne demeli ozmnsaa
çatlaklar tımarhanesimi olsa nee
ne demeli ozmnsaa
e aç gari o zaman artık ,kafamın tasını attırma
bence isim 2 numero olsun pleeeease
düşünelim canım
ben hergün kk ya giriyoru burdayım..sizlerde burdamısınız hep ona göre açalım ben varım..güzel bir adda bulur geyik sohbeti bölümüne açarız kızlar..
incimnaz iyiyz sen nasılsın hoşgeldin
tamam çatlaklar tımarhanesi olsun o zamanDDDDDDDDD
düşünelim canım
ben hergün kk ya giriyoru burdayım..sizlerde burdamısınız hep ona göre açalım ben varım..güzel bir adda bulur geyik sohbeti bölümüne açarız kızlar..
incimnaz iyiyz sen nasılsın hoşgeldin
tımarhanemi delimiyiz kız biz
buldum buldum'' çatlaklar adası'' nede olsa survıvor da tanıştık dimi ama onun taşıdıgı birşey olmalı..
olmaz 1 numerolu çatlağız biz niye 2 oluyormuşuzşöyle yapalım 2 numerolu çatlaklar tımarhanesiDDDDDD kimsenin gönlü kalmasın
bende hep burdayım hele iş arkadasım doğum iznini çıktıktn snra sıkıntıdn patlrm bu cok iyi olckk
bende hep burdayım hele iş arkadasım doğum iznini çıktıktn snra sıkıntıdn patlrm bu cok iyi olckk
tımarhanemi delimiyiz kız biz
buldum buldum'' çatlaklar adası'' nede olsa survıvor da tanıştık dimi ama onun taşıdıgı birşey olmalı..
bak bu da güzel haa doğru dedin ne de olsa burda tanıştık açayım mı kızlar topiği ???????? çatlaklar adası
lafa bak tabi tımarhanedeyiz ,adımı unuttun galibatımarhanemi delimiyiz kız biz
aç aç açççç
bak bu da güzel haa doğru dedin ne de olsa burda tanıştık açayım mı kızlar topiği ???????? çatlaklar adası
ben de giriyorum canım :) ama akşamları daha çok uyuor girmek bana bugün deliliğe vurdum gündüz de girdim
kızlar açıyorum ama son bir kez soruyorum adı çatlaklar adası mıDDDDDDD delikız numero falan diyo ama DDDDDD