Survivor bitti sohbete devam

hemi de ne pis ne pis
tapusu var mı tapusu

var tabi noter.de şimdi onay bekliyoo

kızlar nasılsınız iyi sohbetler survivoru bende izliyorum favorim Cevher , Hasan ve Nihat hepside birbirinden düzgün kalite adamlar Allah sahiplerine bağışlasın

selam canım iyiyz sen nasılsın :) amin canım yaa nihat ne yakışıklı dimi :)
geldim ben
isteyen gelir..canımm bekleriz

topiğin adı çatlaklar ile sohbet

sabahtan beri kaç senaryo yazdık,çene bol tabi

hehe DD valla canım DD çatlaklar ile sohbet mi olsun 4 köşe tımarhanesi mi olsun ? :)

çatlaklar tımarhanesimi olsa nee

var tabi noter.de şimdi onay bekliyoo

selam canım iyiyz sen nasılsın :) amin canım yaa nihat ne yakışıklı dimi :)

hehe DD valla canım DD çatlaklar ile sohbet mi olsun 4 köşe tımarhanesi mi olsun ? :)

e aç gari o zaman artık ,kafamın tasını attırma
bence isim 2 numero olsun pleeeease

ne demeli ozmnsaa

düşünelim canım

ben hergün kk ya giriyoru burdayım..sizlerde burdamısınız hep ona göre açalım ben varım..güzel bir adda bulur geyik sohbeti bölümüne açarız kızlar..

incimnaz iyiyz sen nasılsın hoşgeldin

bende hep burdayım hele iş arkadasım doğum iznini çıktıktn snra sıkıntıdn patlrm bu cok iyi olckk

ben de giriyorum canım :) ama akşamları daha çok uyuor girmek bana bugün deliliğe vurdum gündüz de girdim

bende hep burdayım hele iş arkadasım doğum iznini çıktıktn snra sıkıntıdn patlrm bu cok iyi olckk

tımarhanemi delimiyiz kız biz

buldum buldum '' çatlaklar adası'' nede olsa survıvor da tanıştık dimi ama onun taşıdıgı birşey olmalı..

bak bu da güzel haa doğru dedin ne de olsa burda tanıştık açayım mı kızlar topiği ???????? çatlaklar adası

ben de giriyorum canım :) ama akşamları daha çok uyuor girmek bana bugün deliliğe vurdum gündüz de girdim

yaa olmaz öyle benim mesaimde sabah 9 akşam 7 burdayım..

çatlaklar adası olursa ..survıvor da tanıştık gbi birşeyler yazarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…