- 27 Haziran 2015
- 6.294
- 19.475
- 248
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
- #1.261
Kesinlikle katılıyorum.Hilmicem artık favorim.
Hakan git ve saçma stratejilerinle bitirdiğin takım az da olsa toparlansin .
Millet aç aaaaaaç
Olabilir,ama bencede cumali bi gitsin artık.performans yyok ki.tamam anadoludan yürüyerek gelmis etmis ama bu takım açYaa bu gönüllüler bence bu hafta bilerek oyun kaybetti.
Cumalı gitsin diye...
Bilmm siz ne dusunuosunuz..?
Evet cumali ve hakan gitmeli..Olabilir,ama bencede cumali bi gitsin artık.performans yyok ki.tamam anadoludan yürüyerek gelmis etmis ama bu takım aç
Zaten kazandıklarımi var kiYaa bu gönüllüler bence bu hafta bilerek oyun kaybetti.
Cumalı gitsin diye...
Bilmm siz ne dusunuosunuz..?
Tamm kazanmiyolar ama, bu hafta çok fazla isteksizlerdi.Zaten kazandıklarımi var ki
Insallah.cumali bence bu yarismaya hic alinmamaliydi.hakan desen turabinin dedigi kadar var.ama yinede hakan kalmali diyorum ben.bu takımın hakana da ihtiyaci var.cumali yagmur birsen siralama boyle olmaliEvet cumali ve hakan gitmeli..
Fakir edebiyatından fenalık geldi..
Yarın ikisinden biri giderse çok iyi olacak.
Hakanın da gitmesi lazım..Insallah.cumali bence bu yarismaya hic alinmamaliydi.hakan desen turabinin dedigi kadar var.ama yinede hakan kalmali diyorum ben.bu takımın hakana da ihtiyaci var.cumali yagmur birsen siralama boyle olmali
Şükürler olsun kurtuldukCumali elendi şükür
Merve berbat ya o kiz bosuna sampiyonluk hayalleri kurmasin.cok kindar bi kiz sahrayla benziyorlar gercekten.aaah o sahra tam dovmelikmerve karnın tok olduğu halde bu ne sinir bu ne hava. üçüncü senen seni itici yapan bütün özelliklerin hala aynı. sahrayla ikisi birbirine iyice benzemiş.
ünlüler takımında hiç mi sempatik biri çıkmaz ya. doymadılar bir türlü,hala bizde açız diyorlar. yiğitin, ümit karanın bacakları hala tombul. anıl eridi bitti.
Yagmurda elensin.isi gücü anila satasmak sayi da aldigi yok zatenSırada hakan var
Merve berbat ya o kiz bosuna sampiyonluk hayalleri kurmasin.cok kindar bi kiz sahrayla benziyorlar gercekten.aaah o sahra tam dovmelik
Evet, yağmurda gitmeli.,Yagmurda elensin.isi gücü anila satasmak sayi da aldigi yok zaten
Düğün hayalleri kuruyordur..sanki zorla getirmişler onu oraya, surat sürekli asık, zaten bu sene performansı yok, kaybedince öfke nöbetleri. önceki senelerde de oyun kaybedince çığlıklarından ada inliyordu. dere kenarında attığı çığlıkları hala hatırlıyorum.
konuşurken kızın öfke gözlerinden okunuyor, istemsizce dudakları falan kasılıyor. sahra zaten tahrikkar. yakın temas oyunlarında ne kadar sert girişiyor. bu sene bu ünlülere tahammül gösteremiyorum izlemiyorum. ara sıra panoramaya bakıyorum zaten yarışların sonu başından belli. kazanan aynı kaybeden aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?