- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
- #1.221
migrosta özdilekte varAlakasız olacak ama şu ballımix nerde satılıyor yaa, bulamadık..
ama ben hiç beğenmedim
sade bal çok daha güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
migrosta özdilekte varAlakasız olacak ama şu ballımix nerde satılıyor yaa, bulamadık..
Cumalinin yanında aklı sıra.. oyun yaptığı o kadar belli ki...Şu hakan yüzünden survivor izlemek istemiyorum.
Ya dün gece izliyorum survivor extra var orada adam çok haklı konuştu. Bu hakcum u ben verdim onlara ama ortada hiç hakcum yokmuş dedi. Orada anıl laf ederken esip Cumali adadan giderse ortalığı yakarım diyen hakan niye nagihan a hesap sormadı dedi hani yakıyordu eee bak eline fırsat geçti kullansaydı cumalinin arkasında dursaydı ama hakan ne yaptı sadece ağladı dedi.Cumalinin yanında aklı sıra.. oyun yaptığı o kadar belli ki...
Hele ağlamak için kendini sıkmasi
Bence kimse yemiyor,artik..Ya dün gece izliyorum survivor extra var orada adam çok haklı konuştu. Bu hakcum u ben verdim onlara ama ortada hiç hakcum yokmuş dedi. Orada anıl laf ederken esip Cumali adadan giderse ortalığı yakarım diyen hakan niye nagihan a hesap sormadı dedi hani yakıyordu eee bak eline fırsat geçti kullansaydı cumalinin arkasında dursaydı ama hakan ne yaptı sadece ağladı dedi.
Yalan ya zaten bizim insanımız mağdur olanı seviyor mazlum gibi görüneni cumalinim msj potansiyelini biliyor hakan o yüzden cumalinin yanında yani kara kası kara gözü için değil o yüzden hakan tam bir yalancı.
Tv8,5 bucukta yeni bölüm veriyorlar...Bu akşam da yok sıkıcı geçecek
Öyle mi , peki yarışma var mı bugün ?Tv8,5 bucukta yeni bölüm veriyorlar...
Yarışma değilde ada hayatını gosteriyo. Yarışmacilarin röportaj ları falan..Öyle mi , peki yarışma var mı bugün ?
Adamın kendisi gibi kalçaları da gıcıkYa bir şey dicem
Kendisini hiç sevmem ama...
Bu turabinin kalçaları çok dikkatimi çekiyor
Umarım yalnız değilimdir
Evet ya o ne öyle dik dikAdamın kendisi gibi kalçaları da gıcık