- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
- #1.241
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mu squat yapti acaba
Ahahaaa olabilirÇok mu squat yapti acaba
Aynen bende uyuz oluyirumAhahaaa olabiliryaaa çok gıcık adam yaa nasil oy gonderiyorlar bu adama anlamis degilim.bi turabi bi sahra
Ya bir şey dicem
Kendisini hiç sevmem ama...
Bu turabinin kalçaları çok dikkatimi çekiyor
Umarım yalnız değilimdir
Kazandilar ama bundan sonra uzun bi sure yine kazanamayacaklar bence.anila üzülüyorum cokGönüllüler zinciri kırdı nihayet uzun aradan sonra bakalım bundan sonra nasıl olacak ?
Turabinin poposu küçük o yüzden dikkat çekiyor bence
Ama Öyle değil mi alengirli kıyafet giyiyor bide guddük poposuyla hava atıyor
Aynen cok gıcık adam ya bide surekli çenesi oynuyor geviş getiriyor aptalAma Öyle değil mi alengirli kıyafet giyiyor bide guddük poposuyla hava atıyor
Hayır ya öyle olmasın lütfen ((Kazandilar ama bundan sonra uzun bi sure yine kazanamayacaklar bence.anila üzülüyorum cok
Bende istemiyorum ama oyle olcak gibi ünlüleri gormek istemiyorum artık yaaa onlar ödüle gittikce hepsini bogasim geliyoHayır ya öyle olmasın lütfen ((
Ya sorma o hareketleri afedersin maymun gibi gitmesi oyun alanına ellerini yere koyup gidiyor ya bir turabi bir hakan bir de cumali artık öğğ oldum.Aynen cok gıcık adam ya bide surekli çenesi oynuyor geviş getiriyor aptal
Sema ile sahrayi da unuttun.umitte gıcık.of bu unlulerin çoğu gıcık:/ bu turabiyi nasil destekliyorlar güdük herif bide 2 defa sampiyon oldu of yaaYa sorma o hareketleri afedersin maymun gibi gitmesi oyun alanına ellerini yere koyup gidiyor ya bir turabi bir hakan bir de cumali artık öğğ oldum.
Benim iki favorim var 1 kesinlikle adem 2 anıl. Diğerleri umrumda bile değil :)Sema ile sahrayi da unuttun.umitte gıcık.of bu unlulerin çoğu gıcık:/ bu turabiyi nasil destekliyorlar güdük herif bide 2 defa sampiyon oldu of yaa
Aynen benimde 2 favorim var adem ve anil.su sıralar anila cok üzülüyorum.nolur kazansinlar ac kalmasin cocukBenim iki favorim var 1 kesinlikle adem 2 anıl. Diğerleri umrumda bile değil :)
Bütün ödülleri adem ve anıl yesin ya oyun artık bireysel e dönsün istiyorum. Dün adem ve anıl tartıştı ben de o duruma çok üzüldümAynen benimde 2 favorim var adem ve anil.su sıralar anila cok üzülüyorum.nolur kazansinlar ac kalmasin cocuk