- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.586
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Yine trollendim ya.
Sema dediler sürpriz oldu
Sema dediler sürpriz oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi şiş şiş ya suratları
Aa ciddi misin cok sasirdim akmiycak mi hic bu makyaj.gunesle birlikte mahvolur surati
Hakan gecti iste biliyodum tühh
Bence cumali tamamen kendi hic acitasyon yok diye dusunuyorum
Iyiymis bizde mi yaptırsakCok tatli olmus bence. Akmaz ama. Gecen yil sema da da kalici eyeliner vardi hep durdu ayrilana kadar.
Evet canim kesin hakanTurabi geçer diyordum tv bakmıyorum açıkladılar mı hakan mı kesn geçti
Ay valla içimde kaldı Adem olsun istiyorum yaaKızlar anketimiz eklendi hadi bi oy kullanin bakem
Kaş ağda işlerini ordaki ozel kuaforler yapiyorlarmisKızlar kalıcı makyaj, lazer Vs ok de.. Kaşları hiç çıkmıyor mu bunların? Onada mı lazer yapılıyor yoksa
Bende bendeAy valla içimde kaldı Adem olsun istiyorum yaa
Bilmiyorum ya. Boyle vedalasmaya cumbur cemaat gelenler bana samimi gelmiyor. Ama tabi zaman gosterir.Bence cumali tamamen kendi hic acitasyon yok diye dusunuyorum
Asla ama samimi ya ben seviyorum.Baya değişik duruyor yaa biz bu yarışmada bu kadını güzel göremeyecek miyiz be yaa??
Aynen. Kendisi icin iyi oldu. Gonulluler takiminda liderlik yapip haftalarca kendini yazdirmadan gider.Hakanmış bak zaten ünlülerde olsaydı ilk elenecek kendisi olurdu
Evet yaa yazık kiyamam ona benAdemm yaa nası tatlııı