- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Dışarı çıktığında arkadaşları uyarmıştı sanırım, öyle birşeyler işteBen hatırlamıyorum bunları son finalde cok iyiydiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dışarı çıktığında arkadaşları uyarmıştı sanırım, öyle birşeyler işteBen hatırlamıyorum bunları son finalde cok iyiydiler
Acundan hic beklemezdim bu motor olayınıAcun değil dimi o motorbisikleti süren
Aynen herkes merakla bekliyoduÇıta düşmüş
Turabiyle hilmicemin soguklugu
Onu bende farkettim hilmicem cok elestiri almisti ondan uzak durma karari aldi herhalde
Adam beklentileri yükseltip ters köşe yaptıAcundan hic beklemezdim bu motor olayını
Haha aynen ama turabi gecmicekmis sema gecicekmis arkadas soyledi ne kadar dogru bilmiyorumTurBi gecer %100. Turabi unluler takiminda prim yapamaz cunku. Gonullulere gecip ben halk cocuguyum primleri yapmasi lazim
Dışarı çıktığında arkadaşları uyarmıştı sanırım, öyle birşeyler işte
Herhalde canim tam emin degilim.hosgeldin bu arada ❤küsler mi?
Zannetmiyorum bir kadin gececegini. Zaten gonullulerde 7, unlulerde 5 kadin yarismaci var. Sema giderse 8e 4 cok adaletsiz olur sayi bakimindan.Haha aynen ama turabi gecmicekmis sema gecicekmis arkadas soyledi ne kadar dogru bilmiyorum
Botoks maduru olmus heraldeYa Nagihan 'a ne olmuş??
Pek memnun olmadın sanırım ama hoşbulduk her dk gelirimHerhalde canim tam emin degilim.hosgeldin bu arada ❤
Aa ciddi misin cok sasirdim akmiycak mi hic bu makyaj.gunesle birlikte mahvolur suratiMerve Aydın kalıcı makyaj yaptırmış sanırım.
Kiz memnun olmaz mıyım o nasil laf oyle canim yeum benim seni cok seviyorum ben ❤❤❤❤Pek memnun olmadın sanırım ama hoşbulduk her dk gelirim
Bence cumali tamamen kendi hic acitasyon yok diye dusunuyorumCunali de turabi nin ilk sezon acitasyonunda. Cok gicik ya. Boyle duygu somurusu yapmaya calisan tiplerden nefret ediyorum.
Baya değişik duruyor yaa biz bu yarışmada bu kadını güzel göremeyecek miyiz be yaa??Botoks maduru olmus heralde