- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Acun asfaltı yaktı
Kendi yapmıyor o ön kaldırma hareketini falan, galiba.
Kendi yapmıyor o ön kaldırma hareketini falan, galiba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Izmirdesin istanbula geeeeeellllBenide gezdirirsin di mi
Çıta düşmüşMotoooooooorrr
Turabi yaptı ama bunu
Muratı geldi onun ondandırOnu bende farkettim hilmicem cok elestiri almisti ondan uzak durma karari aldi herhalde
Aynı sekilde düşündüm yaaAcun un çıtayı dusurmesine kac puan acaba bu sene neyle geleek adaya? Kesin uzay araciyla gelir esprileri dönerken resmen motorla geldi
TurBi gecer %100. Turabi unluler takiminda prim yapamaz cunku. Gonullulere gecip ben halk cocuguyum primleri yapmasi lazimHakanın karısını çok sevıyorum yaaa
İnşallah o geçmez.
Gönüllülerin pek şansı yok gıbı ama
İkili yarışlarda Hilmicem yenince tebrik etmemişti, bir de destek vermemişti galiba son oylama zamanıNe yaptı
Muratı geldi onun ondandır
Bencede muratla takilsin turabi tek tabanca daha rahat ediyomus,adada kenarlara koselere cekilip kamyon arkasi laflari ezberliyormus duymus muydun gecen senelerde cok sasirmistimMuratı geldi onun ondandır
İkili yarışlarda Hilmicem yenince tebrik etmemişti, bir de destek vermemişti galiba son oylama zamanı
Bencede muratla takilsin turabi tek tabanca daha rahat ediyomus,adada kenarlara koselere cekilip kamyon arkasi laflari ezberliyormus duymus muydun gecen senelerde cok sasirmistim
Murat Hilmi capsleri geldi aklıma