- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Hakan neden gitti, ben kaçırdım orayıKiz memnun olmaz mıyım o nasil laf oyle canim yeum benim seni cok seviyorum ben ❤❤❤❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakan neden gitti, ben kaçırdım orayıKiz memnun olmaz mıyım o nasil laf oyle canim yeum benim seni cok seviyorum ben ❤❤❤❤
Acun onu gonullulere aldı.neden aldi hic bi fikrim yok açıkçasıHakan neden gitti, ben kaçırdım orayı
Acun onu gonullulere aldı.neden aldi hic bi fikrim yok açıkçası
O niye geldi ya, Seda Sayan'da kalaydı yaTurabi nihat dogani döver
Evet cok kavga olacak bu sene yandık favorin kim kuzusema-merve-nagihan büyük çatışmalara gebe, söylemedi demeyin
Evet ya tamda eski ask yeniden alevlenecektiO niye geldi ya, Seda Sayan'da kalaydı ya
Bencede dover turabi sinirli bi tip.nihatta susmuyor zaten ayvayi yedi bi pascal bi turabiTurabi nihat dogani döver
Favorim şuan bilmiyorum, karakteri olan herkesi tutarım. Ünlülerden Sema diğerlerine bakmadım. Sahra nefretim ama onda netim =)Evet cok kavga olacak bu sene yandık favorin kim kuzu
Bende ilk öyle gordum ama toprak herhalde dedimMuratın şortu mu cortladı
Reyting amaçlı bir takım ya, çok All Star gelmedi bana. Birbiriyle papaz olan herkes katılmış. Sonra da tartışmayı aza indirgemek diyorlar. Anlamadım gitti... :füü:Muratta is yok gibi.bide gonulluler cok hazirlikli gelmis sanki
Beyaz toprak o zaman neyse iyi düşünelimBende ilk öyle gordum ama toprak herhalde dedim
toprak değildi çocuğun tipi iğrenç olmuş :ühü:Beyaz toprak o zaman neyse iyi düşünelim
Bencede nihat dogan falan cok mu performansli sanki.hadi hilmicem turabi nagihanin bi becerisi hizi var ama bazıları hep reyting amacliReyting amaçlı bir takım ya, çok All Star gelmedi bana. Birbiriyle papaz olan herkes katılmış. Sonra da tartışmayı aza indirgemek diyorlar. Anlamadım gitti... :füü:
Yazık guzum negzel çocuktutoprak değildi çocuğun tipi iğrenç olmuş :ühü: