- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Beyaz toprak o zaman neyse iyi düşünelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz toprak o zaman neyse iyi düşünelim
di mi aynenYazık guzum negzel çocuktu
Keske adem gecseydi bende gonulluleri tutardimBen bu survivorda gönüllüleri tutuyorum.
Gönüllüler Ben
Aa aa aaa.. Baya merakla ediyordum yaa..Kaş ağda işlerini ordaki ozel kuaforler yapiyorlarmis
Bende seviyorum Nagihanı yaaBilmiyorum ya. Boyle vedalasmaya cumbur cemaat gelenler bana samimi gelmiyor. Ama tabi zaman gosterir.
Asla ama samimi ya ben seviyorum.
Aynen. Kendisi icin iyi oldu. Gonulluler takiminda liderlik yapip haftalarca kendini yazdirmadan gider.
ünlüleri tutuyorum ama aralarına karışmış ünsüz Nihat ve Sahra'yı değilOnlar hemen elenir bence tutmaz halk onlari orda
her yeri şişmiş botoks akıyor kadındanO değil de, nagihan zaten erkeksi bir kadindi.
Simdi bi tuhaf olmus yahu!
Bisey diyim mi eskiden yüzü daha erkeksi gibiydi sanki.ben eski videolarina baktim da.simdi biraz daha kadina benzemis benceO değil de, nagihan zaten erkeksi bir kadindi.
Simdi bi tuhaf olmus yahu!
Acaba zamanla ne hal alacakher yeri şişmiş botoks akıyor kadından
korkuyorumAcaba zamanla ne hal alacak
Sirf bunun merakindan bile izleyebilirim
Bilemedim canim.Bisey diyim mi eskiden yüzü daha erkeksi gibiydi sanki.ben eski videolarina baktim da.simdi biraz daha kadina benzemis bence
Dimi?Orda olsam 500 bin icin bende her türlü cirkefligi yapabilirdim bilemiyorum kaldigin hafta boyuncada para kazaniyorsun.insanliktan çıkarır o para adami