- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Sadece sali gunleri dizimi izleyecegim diğer gunler tabiki survivor :) zaten izledigim 1 tane dizim var onu da kacirmayayim diyorum.ama cok mutluyum yarisma basladigi icin.aksamlari canim sikilmaz artikSalı günleri benim izlediğim ufak tefek cinayetler var.Kadın dizisi de belli ki çok güzel ama benim dizimle aynı saatte oynuyorlar. Survivor Salı ya da taşacak.Nasıl olacak bilmiyorum?ABir gün kaçırınca yarışmadan sogumayalim..
Yo kaçırma değilde o izleme heyecanı azalsın istemem.Keyifle bekliyoruz artık inşallah güzel bir sezon olur hepimiz için..:))İlk zamanlar haftanın dört günü oluyordu sonlara doğru her gün koyuyordu tv8 ama bu sene baştan itibaren her gün koyma ihtimali yüksek gibi :)
Dizi gibi değil ki zaten yani bir iki gün izlemediğinizde çok şey kaçırmıyorsunuz aslında da tabii siz bilirsiniz :)
Bende hannaz abladanim :))Yok canım ben izlemiyorum ,sadece sen anlat Karadeniz diye bir dizi başladı onu izliyorum :)
Evet canim ben de çok mutluyum.Hatta o kadarki gün içerisinde herhangi birşeye sıkılacak olsam survivor aklıma geliyor ve keyifleniyorum.Sadece sali gunleri dizimi izleyecegim diğer gunler tabiki survivor :) zaten izledigim 1 tane dizim var onu da kacirmayayim diyorum.ama cok mutluyum yarisma basladigi icin.aksamlari canim sikilmaz artik
Aynen bende yaaaEvet canim ben de çok mutluyum.Hatta o kadarki gün içerisinde herhangi birşeye sıkılacak olsam survivor aklıma geliyor ve keyifleniyorum.
Gelirimmmmmm atara atar gidere gider
Ayy hep gel topiğe beni yalnız bırakma bu turabi antileriyle
Saçlarını da kazıtmış hilmi hoş olmuş
Sahra nagihan kılın kılı yaAma turabi 2 kere kazandiiihilmicem olabilir bak veya adem. Nihat dogan elenecegini bile bile gitti cok sürmez onun saltanatı.birde sahraya cok gicigim
1 saat kaldı kuzu yerlerinizi alın degerlendirme yapalim geceSahra nagihan kılın kılı ya
Hilmicem de olur aynen :)
Çay neyin demleyeyim tatlım kaç kişiyiz bardak hazırlıcam1 saat kaldı kuzu yerlerinizi alın degerlendirme yapalim gececok bomba bi survivor olcak
Sen demle kuzu şöyle bi 30 kişilik falan anca yeter,turabi elenirken bizde höpürdetiriz belkimÇay neyin demleyeyim tatlım kaç kişiyiz bardak hazırlıcam
Turabi gıcık olduklarımıza laf sokarken höpürdetiriz
Bos laf ebesi cunku :)Benim favori nefretlik adayım Nihat Doğan
Guzel tespit hilmicem de sampiyon olabilir hic belli olmaz.ama yazık ademcigime yaa turabi kıro ama adem kibar naif duygusal bi insan kiyamam ben ona yazik yaaMerve aydin ve sahra kadar sinir bozucu tipler yok..
Turabi ve adem ayni hamurdan ikisi de kiro
Nihat dogan zaten apayri bir kiro
Murat ceylan erimis kurumus nasil savasacak bilmem.
Bayanlardan favorim yok hepsi fos..
Nagihan yine ego kasacak estetikli yuzu ile bi de hic cekilmeyecek
Gonullulerin zerre sansi oldugunu simdiden dusunmuyorum zaten..
Bana sorarsaniz favorim hilmicem.
Ama kim kazanacak orasi muamma.
Nihat sahra ve nagihan banko zatenBenim favori nefretlik adayım Nihat Doğan
Naif kiroGuzel tespit hilmicem de sampiyon olabilir hic belli olmaz.ama yazık ademcigime yaa turabi kıro ama adem kibar naif duygusal bi insan kiyamam ben ona yazik yaa
Cok kacirdim aksam yemegini
Bi cay demleyek
Bulasiklar vs varsa dizilsin makineye, mutfak falan toplansin ip gibi olsun kizlar oturma vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?