- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
Nerden öğrendin cano dogru degildir benceGönüllülere sema gececekmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerden öğrendin cano dogru degildir benceGönüllülere sema gececekmiş.
Hahaha elenmez o gı finale kalır ahanda buraya yazıyorumSen demle kuzu şöyle bi 30 kişilik falan anca yeter,turabi elenirken bizde höpürdetiriz belkim
Bence turabiyle anlasamazlar keske turabi nagihan ve sahrayi gonullulere verselerdiNaif kiro hahshshs
Etliye sütlüye karismaz adem dogrudur
Ama turabi ile nasil anlasacaklar aralarinda neler olacak meraktayim. Zaten kesin anlasacaklar orasi kesin de.
Hadi yaaa keske nihat geçeydiGönüllülere sema gececekmiş.
Nerden öğrendin cano dogru degildir bence
Allah korusun ağzından yel alsinolur mu olur korkuyorum ben kalmasin finale hilmicem kalsin ama o kalmasinHahaha elenmez o gı finale kalır ahanda buraya yazıyorum
Atakan gelseydi kesin birinci olarak çıkardı bence.gelmediği iyi olmuş.zaten cagirmislar galiba ama evliyim artik ben demis gelmemis :)Nihat yerine Atakan olmaliydi diyenler kimler?
Nihati sirf renk katsin diye koymus olmali acun.
Aaa cok sasirdim insallah gecer o zaman havasi bi söner DCanım fragmanda gönüllüler bencinde şortunu görmüşler ayakta fotoğrafı vardı görünce atarım.Ama gerçekten oradaydi.
Aynen oyle.Atakan gelseydi kesin birinci olarak çıkardı bence.gelmediği iyi olmuş.zaten cagirmislar galiba ama evliyim artik ben demis gelmemis :)
Aaa cok sasirdim insallah gecer o zaman havasi bi söner D
O küfür olayından sonra atakan birinci olamazdıAtakan gelseydi kesin birinci olarak çıkardı bence.gelmediği iyi olmuş.zaten cagirmislar galiba ama evliyim artik ben demis gelmemis :)
bencedeAynen oyle.
Ama cok da cekisme olurdu.
Baya zor ve tatmin verici olurdu oyunlar diyorum.
O zorladikca digerleri de onu yenmek icin kasardi kendilerini .
Karicigi izin vermemis aferin ama bak soz dinliyor :)
O küfür olayından sonra atakan birinci olamazdı
Hangi küfur cano küfür mu etti ki ben niye hatirlamiyorum acaba..birinci olmustu ama olduktan sonra mi ettiO küfür olayından sonra atakan birinci olamazdı
Serkay neden gelmedi yaa ben serkayi gormeyi cok isterdim acikcasiUmarım yanlış değildir.. Gönüllüler içinde bir denge olur.Ciddi sağlam yarismaci.
Ama tabi o da nefretlik
Of bu sene hep sevmediğim iticilikte insanlarla dolu.
Hakanı da sevmiyorum
O küfür olayından sonra atakan birinci olamazdı
Serkay neden gelmedi yaa ben serkayi gormeyi cok isterdim acikcasi
Ne demisti?Kufur degildi
Adam sporcu
O an tam adrenalini yuksekken oyle bir soru yoneltilirse adam da agzindan oyle bir soz kacirabilir.
Normal yani.
Cok sempatiklerdi dimi :))Bende Hayimi isterdim
Taner de olabilir