- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
- 598
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Evet canim fragmanda unlulerden bir kişinin gonullulere gececegini soylemisti acun.kaldi 2 saat :))Birinin geçeceği kesin mi gönüller hiç yarışmamış kişiler olacak denmişti,aslında hem ünlü hem gönüllü daha önce yarışan kişiler olacaktı.
Sagol canim hosgeldin kaçırma bu bölümü haaHayırlı olsun konumuz acilmis
Bu akşam misafirlige gideceğiz nasıl erken kalksam diye düşünüyorum
Nagihannnnn aha boyleyim ona karsiKıskaaanııyorrrsunuzzz
-antiturabıcı , nagihancı ,sahracı elcy ;D
Aa evet benim de içimden sadece Turabi geçti. Gönüllüler takımına Turabi geçecek sanki.Turabı bence gönüllülere geçicek .
Fragmanda öyle hıssettım .
Bu sene bence kazanamaz.
Sahraya gıcık oluyorum onu nasıl çekıcem bılemıyorumm
Turabi gayet güleryüzlü gözüküyor fragmanda.yakinda başlar dövmeye sovmeyeAa evet benim de içimden sadece Turabi geçti. Gönüllüler takımına Turabi geçecek sanki.
Ben bu sene boş olduğumda bakacağım
Oooo bir ademci dahaa sende bizdensin kankaBen bu sene boş olduğumda bakacağım
Geçen senelerde de kaçırmazdım
Sonra ailecek kendimizi kaptırıyoruz gerçi de
Gönüllülerden Ramazan'ı ünlülerden Adem'i tutuyorum
Turabi gayet güleryüzlü gözüküyor fragmanda.yakinda başlar dövmeye sovmeye
Şiirlerini tekerlemelerini heraksam dinleriz artık. 100 den 96 çıktı,yok dört dön falan gibi beyin jimnastigine de hazır olalım. Sahra'yla son zamanlarda araları kötü olmuştu. Bakalım ne olacak.Nihat Doğan i da izlerken arada kahkaha atacakmisiz gibime geliyor. Hadi bakalım. .:))
Ben Ramazan'ı göz6'nda izlemedim o programı izlememiştim de zaten ama yakışıklı diye onu tutuyorumOooo bir ademci dahaa sende bizdensin kankaramazani goz6 da bi kac defa izlemistim cok iyi niyetli bi insandi.onun yerine erdinin gelmesi fiyaskoydu.neyseki bu sene gelmis
Tamam ablacimYok canım ben izlemiyorum ,sadece sen anlat Karadeniz diye bir dizi başladı onu izliyorum :)
O dizi de çok güzel. Tam alıştık survivor başlıyor. O yüzden diziden vazgeçmek zorundayım. Survivor iyi hoş ta haftanın 5 günü olmasa daha iyi olur. Sıkıcı oluyor o şekilde çünkü..Yok canım ben izlemiyorum ,sadece sen anlat Karadeniz diye bir dizi başladı onu izliyorum :)
Ben Ramazan'ı göz6'nda izlemedim o programı izlememiştim de zaten ama yakışıklı diye onu tutuyorum
Survivor Panaroma'da görmüştüm onu ilk kez
O dizi de çok güzel. Tam alıştık survivor başlıyor. O yüzden diziden vazgeçmek zorundayım. Survivor iyi hoş ta haftanın 5 günü olmasa daha iyi olur. Sıkıcı oluyor o şekilde çünkü..
Benimde salı gunleri izledigim kadın dizisi var.haftanin 1 günü izlemesem birsey olmaz diyorumO dizi de çok güzel. Tam alıştık survivor başlıyor. O yüzden diziden vazgeçmek zorundayım. Survivor iyi hoş ta haftanın 5 günü olmasa daha iyi olur. Sıkıcı oluyor o şekilde çünkü..
Aynen canm kesinlikle öyle. Survivor da en azından iki gün oynasa yeterdi.Çok sevmeme rağmen geçen sene neredeyse hergün oynadığı için izlemedim.Çünkü hergün tv başında olmuyoruz. Hoş uygun olsak bile hergün izlemek sıkıcı olur.Ama bu sene katılan yarışmacıları görünce kesinlikle izlemek istiyorum. İnşallah öyle hergün oynatmazlar.Biraz merak olsun..:))Çarşambadan çarşambaya yetiyor bu dizi , insan 1 hafta merak ediyor acaba ne olacak diye ..
Salı günleri benim izlediğim ufak tefek cinayetler var.Kadın dizisi de belli ki çok güzel ama benim dizimle aynı saatte oynuyorlar. Survivor Salı ya da taşacak.Nasıl olacak bilmiyorum?ABenimde salı gunleri izledigim kadın dizisi var.haftanin 1 günü izlemesem birsey olmaz diyorumama survivor a o kadar alismisim ki onu izlemeyince hicbirseyin tadi yokmus gibi geliyor.bitince yine uzulecegim
İlk zamanlar haftanın dört günü oluyordu sonlara doğru her gün koyuyordu tv8 ama bu sene baştan itibaren her gün koyma ihtimali yüksek gibi :)Aynen canm kesinlikle öyle. Survivor da en azından iki gün oynasa yeterdi.Çok sevmeme rağmen geçen sene neredeyse hergün oynadığı için izlemedim.Çünkü hergün tv başında olmuyoruz. Hoş uygun olsak bile hergün izlemek sıkıcı olur.Ama bu sene katılan yarışmacıları görünce kesinlikle izlemek istiyorum. İnşallah öyle hergün oynatmazlar.Biraz merak olsun..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?