- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
bende izlemeyecegim diyorum sırf isimlerden dolayı.Kendimi zor tutuyorumAma bu sene butun uyuzlar toplanmis. Izlenecek gibi degil. Hangi birini sayayim. Basta Nihat, Nagihan, Sema, Turabi, Hakan
Umit Karan'i futbolcuyken severdim ama Survivorda nasil bilrmiyorum.
Cok iyi ama acaba hilmicem murat sahra turabi gönüllü kadrosundamı olaydıHosgeldin tivitim..kazen abiden rica ettim birde anket ekledim mi konuya tamamdir.nasil buldun yeni kadroyu
Sagol canim benim
Cok iyi ama acaba hilmicem murat sahra turabi gönüllü kadrosundamı olaydı
evet unluler cok güçlü oldu bence bir degil bi kac kişinin gecmesi gerek gonullulereNiye biri geçiyor gönüllülere ?
Evet yaaa all star öyle olmali bencede.gecmis yarismalarda gönüllülerden yarisanlardan olusmaliydi takimZaten gonullulerin yeni kadro olması da saçma onlarında en iyilerini yapacaktı acun unluler +1 önde başlıyor bence yarismaya
Aynen unlüler parkurun uzmanı olmuş içlerinde iki üç kere yarışan var gonulluler daha 0Evet yaaa all star öyle olmali bencede.gecmis yarismalarda gönüllülerden yarisanlardan olusmaliydi takim
turabiye artık oha diyorum
sıktı artık o yüzü
işi gücü kamyon arkası yazılarıadam dünyaları kazandı 2 kere 500 bin kazandi araba kazandi.orda kaldığı hafta boyunca kazandığı paraları saymiyorum bile.artık baskasi kazansin
Sende anti turabicisin demek çaak kankaişi gücü kamyon arkası yazıları
evet bu akşam izlemeyi düşünüyorumSende anti turabicisin demek çaak kanka
Birinin geçeceği kesin mi gönüller hiç yarışmamış kişiler olacak denmişti,aslında hem ünlü hem gönüllü daha önce yarışan kişiler olacaktı.evet unluler cok güçlü oldu bence bir degil bi kac kişinin gecmesi gerek gonullulere
ladyamore canım yönetime danisicam öncelikle onlar onay verirse tweeti eklerim.çünkü boyle keyifli bir topigin kavga ortamina yalnis anlasilmalara maruz kalmasını istemiyorum.elbette bu konularda hepimiz hassasiz.ama direk olarak konuya eklersem bi sabote olarak veya topik olarak eglence amacli değil de sadece bir kişiyi hedef gostermek olarak algilanabilir.bazı zihniyetlerden bahsetmistim sana onceki mesajimda.o yuzden once yonetime sormam gerek ❤
Kıskaaanııyorrrsunuzzzadam dünyaları kazandı 2 kere 500 bin kazandi araba kazandi.orda kaldığı hafta boyunca kazandığı paraları saymiyorum bile.artık baskasi kazansin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?