- 15 Aralık 2013
- 15.602
- 35.790
- 798
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Kufur degildi
Adam sporcu
O an tam adrenalini yuksekken oyle bir soru yoneltilirse adam da agzindan oyle bir soz kacirabilir.
Normal yani.
Turabinin mevzusunu bilmiyorum ben.Turabinin yaptıgı neden adrenaline verilmiyor oyleyse?
Cok sempatiklerdi dimi :))
Ya da fatmagulBende Hayimi isterdim
Taner de olabilir
Ne küfürü etti ki
Hangi küfur cano küfür mu etti ki ben niye hatirlamiyorum acaba..birinci olmustu ama olduktan sonra mi etti
Serkay neden gelmedi yaa ben serkayi gormeyi cok isterdim acikcasi
Bende Hayimi isterdim
Taner de olabilir
Benim anlamadigim hakan niye gitti ki birlesmeyi bile goremez yani.belki araba falan kazanirim diye gitti herhaldeYa manyak tipler keyifli oluyor en çok guldugum zamanlardı
Ayy semih yaaa oda olsaydi güzel olurdu ama cok konusuyoduYarısmada değil bebekler sonrasında
Serkaç
Hangi taner kız
Kıbrıslı mı altyazılı mı
Ayy semih yaaa oda olsaydi güzel olurdu ama cok konusuyodu
Aaaaaa ben hakani bekliyordumGönüllülere sema gececekmiş.
Bence de olmalıydı ama dizide oynuyor tv de görmüştüm bir ara kanal değişirken.Ayy semih yaaa oda olsaydi güzel olurdu ama cok konusuyodu
Cagdastan nasil dayak yemisti yaa hatirladim simdi fenaydi cok artistti cok üstüne geldi milletinArtık birinin elinde kalırdı kesin
Ütopyada çağdaş mıydı neydi ondan tokat yedi
Survivorda zafer saldırdı
Bu sene artık nolurdu bilmem
Evet dizinin adını unuttum simdi kertenkele ye benzer bi diziydiBence de olmalıydı ama dizide oynuyor tv de görmüştüm bir ara kanal değişirken.
8de baslayacak sanıyordum
8bucukmus ya öf
Sekiz buçuğa doğru herkes birer Türk kahvesini yapıp suyunu da kapıp yerini alsın..
Şimdi acun suyunu çıkarır reklamların.
basliyor kızlar son dakikalarAynennnn pufff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?