SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
noldu sema, konseyde söylenmesinden neden rahatsız oluyorsun gerçek yüzün ortaya çıktı diye mi, kıskançlıktan deliriyorsun aylardır, öldürceksin nerdeyse şahikayı ve bunun yarışmayla alakası yok, saf kıskançlık

sema kesinlikle cinsiyetçi, insanın hiç mi kadın arkadaşı olmaz, 3 erkeği almış arkasına asıl piremses takılan sensin
ve bence özel hayatında da böyle, bazı kadınlar böyledir malesef

Arkadaş küfüre karşı olmamak herkesin küfür edebileceği anlamınamı geliyor neyin kafasında bunlar.

benim küfürbaz olmam seni ilgilendirmez diyor, ee kıza etmişsin nasıl ilgilendirmez

Sen gel bana oo salla salla ondan sonra beni ilgilendirmesin ne alaa
Şahika bunu ilk duyduğunda semaya sordu sema doğru düzgün cevap vermeden kıvırıp kaçtı şahikada üzerinde durmamıştı iyi yaptı konseye taşımakla daha önce taşımalıydı

Neden 3 ü birlik olup isim yazmıyor. Ayrı ayrı takılıyorlar.. Strateji diye bir şey var yahu..

Acun Şahika'ya çok ayıp etti. 3 ayda 5-6 küfür iyi sayılır, yine iyisiniz, olur öyle diyor.

Birincisi, o kavga anında sinirle söylenmedi, Sema durduk yere, aralarında hiçbir sorun yokken sırf gıcıklığına söylemiş.

İkincisi, Sema doğru düzgün özür dilemedi. Özür de dilerim dedi, dilemedi. Sonra özür dilerken bir yandan da azarlıyordu "Bana öyle diyemez" vs diye.

Yani tartışma sırasında sinirle söylenmediği, sakin sakin söylendiği için ve de normal bir özür bile dilenmediği için uyarı almalıydı veya negatif bir cümlecik de olsa söylenmeliydi. Hadi nötr olunsaydı bari. "Olur öyle, tamam tamam" demek nedir yaa.

Üçüncüsü, fragmanda gördüğümüz gibi Acun'dan güç alan Sema ertesi gün Şahika'nın üstüne yürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…