- 1 Ağustos 2009
- 5.801
- 10.243
furkan bebe gibi takılıyor sonrada ona buna laf ediyor kendi benliği düşüncesi hiç yok
serhatla olay başlıyor bunun bence ilhan farkında serhat yokken sema furkan ve ılhanla hiç bir sorun yaşanmadı
serhat potaya çıksaydı kesin serhat giderdi kimse sevmiyor çünkü o gün adem alsında şunu söylesin çok istedim
şahikanın hakkında sema bsyler demiş yalancı vs dediler o olayı bilmiyorum izleyemedim o olay ne kızlar
Bir balık mevzusu var. Ne olduğunu tam bilmiyorum. Ama Şahika'nın söylediği bir şey sanki Adem yalan söylemiş gibi bir algı oluşturmuş. Sonra Şahika gidip Âdem'den özür dilemiş. Furkan Adem'e "Şahika seni yalancı durumuna soktu" deyince Adem "Ne yapayım? 30 yaşında kadın geldi benden özür diledi, varsın ben yalan söylemiş gibi görüneyim" gibi bir şeyler söylemişti. Bundan dolayı dörtlü grup Şahika'ya yalancı demeye başladı.
İkinci mevzu da şarkı olayı. Sema Şahika'ya "Sen Tarık elendiğinde konsey çıkışında bağıra bağıra şarkı söyledin" dedi. Şahika da "ben şarkı falan söylemedim" dedi. Konu çok uzadı. Panorama'da elenmiş olan Sedat'a söyledi mi diye sordular, Sedat "evet mırıldanmıştı ama Tarık gitti diye değil" gibi şeyler söyledi.