SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Şu an heyecan içinde İlhan & Erdi karşılaşmasını bekliyorum :KK66: :KK66:

Belinden ameliyatli olmasina, parkurun ona gore olmamasina ragmen İlhan mansiz yine cok iyiydi bu adamin hirsina ve ozellikle zekasina cok hayranim gelmis gecmis en zeki survivor olabilir puzzle ustasi puzzlen parcalarinin hepsini ilk o tasidi digerleri de onun gibi yapti :) İlhan mansiz farki helal olsun yasli kurta :KK66:

İlhan Mansız çok iyi değildi ya. Hatta kendi dedi, benden bu kadar, ben yoruldum diye. Yaşından dolayı böyle olduğunu söyledi hatta. Yaşına göre iyi tabii, o ayrı.

sema furkan sevgi pıtırcığıydı yine. koca adamı bebek gibi hallerde seviyor.
dün yine yeniden sema anlatıyor. oda başlamış (ne demekse) ateş ederim demeye. ben sırtımda o kadar yük varken bide şahikayı taşıyamam, ya o ya ben, tahammül edemiyorum ona, adaya ikimiz fazlayız. onlar olmasaydı, gözüme iyice küçük görünmeye başladı, yalancı iftiracı, adayı hak etmediğini düşünüyorum. biçok yerde şahikanın konuşmasını taklit ederek anlatıyor.
ilhan teknede bağırırken ağzını gevşeterek konuşma benle diye bağırıyor.
survivor yarışmacılarının seçilirken ki özelliklerine yada adada kimin kalacağına sen mi karar veriyorsun.
siz izleniyorsunuz, halk bir insanın karakterine bu kadar yüklenmeyi kabul eder mi.
zayıfsa yaz, eğer gönderemiyorsan ve haklı olduğunu düşünüyorsan konseyde çık karşısına. bıktık sürekli serzenişten.
hala survivorun spor müsabakası olduğunu düşünüyor. senin kuvvetli olman haklı olduğunu göstermiyor.
enteresandır ki sema adada hiç bir kadın yarışmacıyla samimi olmadı, arkadaşlık dahi yapmadı.
dün serhatta geldi, ayağının tozuyla bağırmaya başladı.
şahikayla sabriyeyi onlar kuvvetlendirdiler. zaten performanslarına birşey demiyoruz ama saldırı haksızlık başka birşey.

sen kimsin king kong sen kimsin king kong :KK70::KK70::KK70: allahım yıkıldım bi insan kendine neden king kong der ey cemaati müslim :KK70:

Survivor Extra'daki sunucularından Kemal dün gece mantıklı bir şey söyledi. Özetle dedi ki, "Sema Şahika hakkında devamlı negatif konuşmasın, gitmesini istiyorum diye ağlayıp sızlanmasın. Şahika'yı göndermeyi çok istiyorlarsa, kendilerine güveniyorlarsa, dokunulmazlığı kaybedince Şahika'nın karşısına İlhan'ı, Sema'yı ve o dörtlüden birini daha çıkartıp düello yapsınlar."

Ama yapmıyorlar işte. Sabriye konusunda da yapmadılar. Anca bağırıp çağırıp mobbing yapıyorlar.

Balık konusunda tartışırlar vs o ayrı. Ama bir insana performansı düşük diye kötü davranmak, baskı yapmak, "sen zaten ne işe yararsın, git anca yoga yap, rekor kır" demek, arkasından duyacağı şekilde bugün yenilirse ona çirkinleşeceğim vs demek mobbing yapmak demek.

En başından beri düşünüyorum, ben olsam kağıt kalem ister mobbinge maruz kalıyorum diye dilekçe yazardım. Yarışmacıların hepsi Acun ile sözleşmeli çalışan statüsündedir. Bir çalışan olarak hakları olmalı. İmzaladıkları anlaşmada "dava açmayacağım" vs diye bir madde olabilir ama patrona dilekçe vermeye engel bir madde yoktur herhalde. O dilekçeden de fazla bir şey çıkmaz da yaptıkları şey resmi olarak yüzlerine vurulmuş olurdu.

Son düzenleme:
Bir de Sedat "Ademler ve benim grubumun birleşmesinden çok korkuyorlardı, o yüzden Sema Sabriye'ye çok iyi davranmaya başlamıştı. Hep SABRİYE! diye bağırarak hitap eden Sema, birden Sabriye'cim demeye başlamıştı" gibi şeyler dedi.

Sema Sabriye'ye iyi davranıp Adem'le kavga ediyor. Sanırım Sema Ademler'in grupta oy potansiyeli olarak Sabriye'nin en güçlü kişi olduğunu sanıp yanlış bilgiyle hareket ediyor. Halbuki kibirli davranmasa, kimseyi hor görmese, kim ne kadar güçlü bilgisine ihtiyacı bile olmayacak.

Bir de Sedat "Ademler ve benim grubumun birleşmesinden çok korkuyorlardı, o yüzden Sema Sabriye'ye çok iyi davranmaya başlamıştı. Hep SABRİYE! diye bağırarak hitap eden Sema, birden Sabriye'cim demeye başlamıştı" gibi şeyler dedi.

Sema Sabriye'ye iyi davranıp Adem'le kavga ediyor. Sanırım Sema Ademler'in grupta oy potansiyeli olarak Sabriye'nin en güçlü kişi olduğunu sanıp yanlış bilgiyle hareket ediyor. Halbuki kibirli davranmasa, kimseyi hor görmese, kim ne kadar güçlü bilgisine ihtiyacı bile olmayacak.
Bence Adem'de Sabriye'nin oy potansiyelinin kendisinden yüksek olduğunu düşünüyor halbuki Sabriye'yi Adem için desteliyorlar oy verenler.

Bence Adem'de Sabriye'nin oy potansiyelinin kendisinden yüksek olduğunu düşünüyor halbuki Sabriye'yi Adem için desteliyorlar oy verenler.

Evet ya. Adem bu kadar desteklendiğini ve sevildiğini ne zaman anlayacak çok merak ediyorum. Anladığı an yüzündeki şaşkınlığı ve mutluluğu görmek istiyorum.

Survivor Extra'daki sunucularından Kemal dün gece mantıklı bir şey söyledi. Özetle dedi ki, "Sema Şahika hakkında devamlı negatif konuşmasın, gitmesini istiyorum diye ağlayıp sızlanmasın. Şahika'yı göndermeyi çok istiyorlarsa, kendilerine güveniyorlarsa, dokunulmazlığı kaybedince Şahika'nın karşısına İlhan'ı, Sema'yı ve o dörtlüden birini daha çıkartıp düello yapsınlar."

Ama yapmıyorlar işte. Sabriye konusunda da yapmadılar. Anca bağırıp çağırıp mobbing yapıyorlar.

Balık konusunda tartışırlar vs o ayrı. Ama bir insana performansı düşük diye kötü davranmak, baskı yapmak, "sen zaten ne işe yararsın, git anca yoga yap, rekor kır" demek, arkasından duyacağı şekilde bugün yenilirse ona çirkinleşeceğim vs demek mobbing yapmak demek.

En başından beri düşünüyorum, ben olsam kağıt kalem ister mobbinge maruz kalıyorum diye dilekçe yazardım. Yarışmacıların hepsi Acun ile sözleşmeli çalışan statüsündedir. Bir çalışan olarak hakları olmalı. İmzaladıkları anlaşmada "dava açmayacağım" vs diye bir madde olabilir ama patrona dilekçe vermeye engel bir madde yoktur herhalde. O dilekçeden de fazla bir şey çıkmaz da yaptıkları şey resmi olarak yüzlerine vurulmuş olurdu.
acun zaten bundan prim alıyor bunları göze alarak bi sözleşme imzalatmış olabilir yarışmacılara

Evet ya. Adem bu kadar desteklendiğini ve sevildiğini ne zaman anlayacak çok merak ediyorum. Anladığı an yüzündeki şaşkınlığı ve mutluluğu görmek istiyorum.
sevdiği yemek çıkınca anlamaması biraz garip oldu ama kimse anlamadı galiba :)

acun zaten bundan prim alıyor bunları göze alarak bi sözleşme imzalatmış olabilir yarışmacılara

"Size yapılan muameler hakkında bize şikayette bulunamayacaksınız" diye bir madde var mıdır bilemedim. Dava açmama şartı neyse de yöneticilere bile şikayette bulunamamak insanlık dışı ya.

sevdiği yemek çıkınca anlamaması biraz garip oldu ama kimse anlamadı galiba :)

Sedat'ın konuşmasından genel olarak anlaşılmamış gibi anladım. En azından bu konu hakkında konuşulmamış mesela. Sedat "seyirci o yemeği beğenmiş, onu yememizi istemiş" gibi düşünmüş. Yani, kişiler değil yemekler oylandı gibi algılamış.

Survivor Ekstra'da Sedat'ın Sabriye'ye "erkeğin yanında kadın konuşmaz" demesi konusunda, Sabriye'yle ilgili "ben onu kadın gibi görmüyorum, o yüzden o söylenen lafı kadınlara hakaret gibi anlamadım" gibi şeyler söyleyen sunucu Furkan, Sabriye için bu gece de "ya direktifleri duymak istemiyor ya da zekası yetmiyor" dedi. Yok artık! Hem kadın gibi değil, hem zekasında sorun olabilir.

Bunu düşünebilir de söyleyemez. Çünkü bir sunucu ve canlı yayında. Hiç mi bir eğitimden geçmiyor bunlar? Memlekette sunucu/yorumcu kıtlığı mı var? Sabriye'nin zekâsına laf ediyor da kaç kere konuşulanı anlamadığına denk geldim.

Başkası için söylerken sorun değil tabii. Kendisi için şöyle söylendiğini duysa ne hisseder: "Abuk sabuk konuşmaları var, Acun stüdyoya gelince işini doğru düzgün yapamıyor, Acun'dan azarı yiyince Acun'a 'siz gelince heyecanlandım' diyor, erkek gibi değil, zekasında da sorun olabilir" vs. Hakaret etmek istedikten sonra herkes herkese söyleyecek şey bulabilir.

Sabriye'nin sürüyle hatası var, orası ayrı. Ama televizyonda birinin hem kadınlığına hem zekasına laf etmek çok büyük hadsizlik.

Bugün ara ara izlememe rağmen çok güldüm. Anıl'ın Adem beni boğmaya çalıştı deyişi, Berna'nın nerdeyse kendi kafasına atış yapışı, Erdi'nin "bombe ne, ne biçim kelime, ona aşırtma derler" deyişi sesli güldürdü :))

pınar ilk başlarda çok favorim değildi ama tespitleri mükemmel, takımındakiler hakkında çok doğru analizler yapıyor.

X