umarım berna gider, ama gitmeyeceek, evlat olsa sevilmez bi tip, ilk haftalarda hoşuma gidiyordu sevimli geliyordu ama son haftalarda içine cin kaçmış gibi davranıyor, içine gerçekten cin kaçsa neyse de sırf oy için zafere giden her yol mübahtır diyerek herkesi harcaması zaten kişiliğinide gayet net ortaya koyuyor, ben kesinlikle erkeklerin ona pozitif ayrımcılık yapması gerektiğini düşünmüyorum tam tersi asıl erkekleri koruyup kollasınlar ona karşı, onu izleyelenler gerçek hayatta da bu kıza güvenmez bence, güvenmemelilerde, 9 kişi bir kişiyi sevmiyorsa 9 u birden yanılıyor olamaz yani
Berna çok hırslı, çok agresif, çok tartışıyor.
9 kişi konusunda ise, o onların nasıl insanlar olduğuna bağlı. 9 kişi bir kişiyi sevmiyorsa 9'u birden yanılıyor da olabilir. Bakınız: Adem.
Furkan gibi insafsız , terbiyesiz , kibirli biri beter olsun....Yahu. Şahika neden susmayı bilmiyo ben izlerken fenalık gecirdim bi dinle önce nasıl bi çenesi var sabriyeyi cildirtmisti şimdi de furkani çıldırttı
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Çok sevdiği furkan'ın bile modunu düşürüyor yahu. gelmeseydi keşke ya ufffÜnlüler Serhat yokken bütün oyunları aldılar galiba. 2-3 gün sonra dönüyormuş. Serhat gelene kadar alabildikleri kadar çok oyun alsalar bari. İnsanlar genelde hastayken daha huysuz olur. Hem de Serhat, hem de hasta, hem de ameliyatlı, hem de 8-10 gün oynamadan. Allah kolaylık versin.
Bende furkani çok terbiyesiz buluyorumFurkan gibi insafsız , terbiyesiz , kibirli biri beter olsun....
Şahika susmasın bence, ilhan furkan gibi tiplerin eziyetlerine yeterince katlandı
Sen benim "fikir ikizi"msin galiba :)Ogeday Gökhan'la en yakın kanka modundan, onun adını eleme adayı olarak yazma moduna 2-3 haftada nasıl geldi anlamadım. Büyük bir olay da yaşamadılar. Bu konuda da çocuk gibi geldi bana. Birine karşı duyguları aralarında büyük bir şey olmadan 180 derece değişebiliyor.
Sen benim "fikir ikizi"msin galiba :)
Ogeday bitti benim için.
İlhan mansız gibi büyük bir hayal kırıklığı
Ödülü kim kazandı akşam arkadaşlar.