SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
umarım berna gider, ama gitmeyeceek, evlat olsa sevilmez bi tip, ilk haftalarda hoşuma gidiyordu sevimli geliyordu ama son haftalarda içine cin kaçmış gibi davranıyor, içine gerçekten cin kaçsa neyse de sırf oy için zafere giden her yol mübahtır diyerek herkesi harcaması zaten kişiliğinide gayet net ortaya koyuyor, ben kesinlikle erkeklerin ona pozitif ayrımcılık yapması gerektiğini düşünmüyorum tam tersi asıl erkekleri koruyup kollasınlar ona karşı, onu izleyelenler gerçek hayatta da bu kıza güvenmez bence, güvenmemelilerde, 9 kişi bir kişiyi sevmiyorsa 9 u birden yanılıyor olamaz yani

Berna çok hırslı, çok agresif, çok tartışıyor.

9 kişi konusunda ise, o onların nasıl insanlar olduğuna bağlı. 9 kişi bir kişiyi sevmiyorsa 9'u birden yanılıyor da olabilir. Bakınız: Adem.

Son düzenleme:
Berna çok hırslı, çok agresif, çok tartışıyor.

9 kişi konusunda ise, o onların nasıl insanlar olduğuna bağlı. 9 kişi bir kişiyi sevmiyorsa 9'u birden yanılıyor da olabilir. Bakınız: Adem.

keskin sirke küpüne zarar hatta takıma da zarar, valla tuğçeye de hayatı dar etcek şimdiden sonra:)

berna tuğçeye karşı kaybedince 50 kere tuğçeyi tebrik etti, halbuki yenildiği rakibini tebrik edecek tarzda bi insan değil, tuğçe onu söylemesin diye 50 kere tebrik etti, ama olmadı:KK53::KK53:

erdi kankası bernayı çok güzel çözümledi şuan, dediklerine aynen katılıyorum, yalanın iftiranın ucu bucağı yok, berna mağdurum da mağdurum ayaklarında halbuki mağdur olan diğer 9 kişi

İzlemiyorum kaç gündür ya sıkılıyorum.
Bernayla ogedayın kavgasını izlemek falan cok sıkıcı.
Sanki acun gönüllüler adasının cok sıkıcı oldugunu dusunup hadi uyduruk kavga cıkar berna diye salmış gibi kızı.

Şimdi merak ettiğim bir sey var
Serhat hastanede operasyon gecirecekmiş falan fıstık. E adamı hastanede coconatla besleyecek halleri yok.Yiyordur doğal olarak. Operasyonu bitince gayet tok olarak gelecek adaya. Dinlenmiş, doymuş falan.
E bu diğerlerine haksızlık değil mi?
Adam zaten yata yata geldi bu güne kadar. Şimdi bir de karnı tok sırtı pek.
Oldoo.

Yahu. Şahika neden susmayı bilmiyo ben izlerken fenalık gecirdim bi dinle önce nasıl bi çenesi var sabriyeyi cildirtmisti şimdi de furkani çıldırttı :KK47::KK34:

Yahu. Şahika neden susmayı bilmiyo ben izlerken fenalık gecirdim bi dinle önce nasıl bi çenesi var sabriyeyi cildirtmisti şimdi de furkani çıldırttı :KK47::KK34:
Furkan gibi insafsız , terbiyesiz , kibirli biri beter olsun....
Şahika susmasın bence, ilhan furkan gibi tiplerin eziyetlerine yeterince katlandı

Ünlüler Serhat yokken bütün oyunları aldılar galiba. 2-3 gün sonra dönüyormuş. Serhat gelene kadar alabildikleri kadar çok oyun alsalar bari. İnsanlar genelde hastayken daha huysuz olur. Hem de Serhat, hem de hasta, hem de ameliyatlı, hem de 8-10 gün oynamadan. Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:
Ünlüler Serhat yokken bütün oyunları aldılar galiba. 2-3 gün sonra dönüyormuş. Serhat gelene kadar alabildikleri kadar çok oyun alsalar bari. İnsanlar genelde hastayken daha huysuz olur. Hem de Serhat, hem de hasta, hem de ameliyatlı, hem de 8-10 gün oynamadan. Allah kolaylık versin.
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Çok sevdiği furkan'ın bile modunu düşürüyor yahu. gelmeseydi keşke ya ufff:işsiz:

Ogeday Gökhan'la en yakın kanka modundan, onun adını eleme adayı olarak yazma moduna 2-3 haftada nasıl geldi anlamadım. Büyük bir olay da yaşamadılar. Bu konuda da çocuk gibi geldi bana. Birine karşı duyguları aralarında büyük bir şey olmadan 180 derece değişebiliyor.

Ogeday Gökhan'la en yakın kanka modundan, onun adını eleme adayı olarak yazma moduna 2-3 haftada nasıl geldi anlamadım. Büyük bir olay da yaşamadılar. Bu konuda da çocuk gibi geldi bana. Birine karşı duyguları aralarında büyük bir şey olmadan 180 derece değişebiliyor.
Sen benim "fikir ikizi"msin galiba :)

Ogeday bitti benim için.
İlhan mansız gibi büyük bir hayal kırıklığı

havuç şahika için diyor ki; yine kafa önde, eller kollar omuzlar ahengiyle, sadece bekliyorum, eğer benle yine saçma sapan bir tartışma başlatsın, ben şarjörü üzerine boşaltıcam bu sefer.
karşındaki insan evladı, kaç kişi üzerine gidiyorsunuz. kızı da kendilerine benzettiler, susmuyor artık.

bence furkan şahikayı resmen kıskanıyor, ya da aşık:KK53::KK53::KK53:

yani takılcak onca adam varken adaya geldiğinden beri şahika da şahika

teknede deki davranışlarıyla çok saçma sapandı, kızın yogasına balinasına takmış:KK53::KK53:

hahahay yalanlara gel bernanın, 2.5 ay kendini ve erdiyi korumaya çalışmışmış:deli:

Ödülü kim kazandı akşam arkadaşlar.

X