SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Valla yildim Sabriye'den artik. Nasil bir basiretsizlik bu ya, gidip Pinar'i niye yazarsin sen?
Ilhan'i seviyormus bak bak. Iki guler yuz gordu hemen yelkenler suya.

Git anlas Sedatlarla, gecen hafta koy Furkan'i, bu hafta koy Sema'yla Serhat'i. Şer dortlusunden ucunu cikar potaya, %75 onlardan biri gitsin.

Of. Gonulluler kazansin istemesem elen Sabriye derdim.
Bu ilhanlar sabriyeyi yerden yere vurdular mağdur oldu oy topladı şimdide iyi davranıyorlar mağdur edebiyatı yapıp oy toplayamasın diye:)
İlhandanda bu kadar nefret edeceğimide düşünmezdim,sözde onu destekliyordum ilk hafta

Aah ah Adem-Sabriye-Sahika-Sedat-Pinar birlesip besli isim yazsa karsi gruptan, Sabriye de onlardan birini soylese sahane olur ama nerede onlarla o strateji kafasi.
Aynen katılıyorum sedat-adem bunlar anlaşsaydı şimdi 4 lü grubun 4 de aday olurdu.

Valla yildim Sabriye'den artik. Nasil bir basiretsizlik bu ya, gidip Pinar'i niye yazarsin sen?
Ilhan'i seviyormus bak bak. Iki guler yuz gordu hemen yelkenler suya.

Git anlas Sedatlarla, gecen hafta koy Furkan'i, bu hafta koy Sema'yla Serhat'i. Şer dortlusunden ucunu cikar potaya, %75 onlardan biri gitsin.

Of. Gonulluler kazansin istemesem elen Sabriye derdim.

Sabriye pınarı'mı yazdı yoksa :eek: sedat'ı yazar diye tahmin ediyordum..

Günaydın kızlar

Yeni fragmanı izlemişsinizdir.. Sabriye ile ilgili
düşüncelerimi paylaşmıştım daha önce.
Semanın performansının 4/1 ini göstersin
birde o zaman izleyin sabriye yi dediğimi hatırlıyorum :)

En başından beri sabriye nin insanlara yansıtılmak istenen
şeker, tatlış, dobra, masum olmadığını biliyordum.
Adem evet seviyorum ama çok büyük hataydı onu
ölümüne savunması..
Kimsenin desteğine ihtiyacı yokmuş :KK45:
Sırf açlıktan ağladığı için hasta haliyle gitti balık tuttu
o adam..
Büyük nankörsün.

Ki Adem bu saatten sonra geri vites yapar ise
kendisini bitirir.. en azından ben bundan sonra asla
Adem demem.

Günaydın kızlar

Yeni fragmanı izlemişsinizdir.. Sabriye ile ilgili
düşüncelerimi paylaşmıştım daha önce.
Semanın performansının 4/1 ini göstersin
birde o zaman izleyin sabriye yi dediğimi hatırlıyorum :)

En başından beri sabriye nin insanlara yansıtılmak istenen
şeker, tatlış, dobra, masum olmadığını biliyordum.
Adem evet seviyorum ama çok büyük hataydı onu
ölümüne savunması..
Kimsenin desteğine ihtiyacı yokmuş :KK45:
Sırf açlıktan ağladığı için hasta haliyle gitti balık tuttu
o adam..
Büyük nankörsün.

Ki Adem bu saatten sonra geri vites yapar ise
kendisini bitirir.. en azından ben bundan sonra asla
Adem demem.
Sabriye bence bundan sonra ilk aday olduğu zaman elenir diye düşünüyorum adem sayesinde oyları aldı ama o öyle düşünmüyor galiba,furkanın elenmesini isterim ama o elenmez gibime geliyor.

Sabriye bence bundan sonra ilk aday olduğu zaman elenir diye düşünüyorum adem sayesinde oyları aldı ama o öyle düşünmüyor galiba,furkanın elenmesini isterim ama o elenmez gibime geliyor.
Furkan'ı göndermezler. Şu potada gitmesi en muhtemel Şahika ama onun da boy boy reklamları yayınlanıyor hala. Gerçi "reklamla yarışmanın alakası yok" demek için Şahika gönderilebilir. Pınar da gidebilir.

Sedat'la Furkan banko kalır diye düşünüyorum.

Gönüllüler takımı son yılların en minnoş takımı oldu resmen :KK70: Onlarda da hır gür, saçmalıklar oluyor ama toplama baktığımda rahatlar.

Gökhan bebişimi elemeyin, seyir zevki için kalsın o :KK70:

Adem destekçileri bugune kadar potadan çıkardı kendisini
Fakat daha öncede konuştuğumuz gibi
Adem dahil herkes desteklenen kişinin Sabriye olduguna
inanıyor..
Dün akşam Pınar ın konseyde söyledikleri de algının o yönde
olduğunu gösteriyor.
Sabriye ye halktan çekindikleri için
iiyi davranmaya başladılar demesi gibi :)

Acun ılıcalı sabriye yi baya taşıyacak gibi görünüyor
Çünkü
athena gökhan gibi şahsına münhasır bir karakter
çok içten, yok bilmem nee
falan demiş bir programda :ruh:

Bu hafta da şahika gidecek gibi..

Bireyseli Sabriye veya Pinar alsa da şer dörtlüsunun hesaplari sassa, bakalim aralarindan kimi yazarlar...

Bu arada gecen hafta Acun konseyde Ilhan ve Serhat'la konusmus sanirim ben izleyemedim. Ne dedi?

ben de izleyemedim, konseyde acun konuş mu ilhan ve serhat la.
zira serhat dokunulmazlık yarışında bak hiç bağırmadım sesim bile çıkmadı diyordu.

ben de izleyemedim, konseyde acun konuşmuş mu ilhan ve serhat la.

üstü kapalı eleştirdi.

ilhan ve serhata
sizler üst düzey kulüpler de kariyer yapmış insanlarsınız
bu sebeple etrafınızda zaten hep herşeyin en iyisini yapan
takım arkadaslarınız vardı
Acaba aynı şeyi burada da bekliyor olabilirmisiniz
sonuçta burada herşeyi her zaman çok iyi yapan insanlar
olmayabilir.
Şahika, pınar çok fazla baskı altında oyunlara çıkıyor
gibi buna benzer şeyler söyledi.

Dünde serhat yine çenesi durmadığı halde
ki genel anlamda kısmen daha sakindi :KK53:

Oyun sonunda zaten artık karışmıyorum
bağırmıyorum da
bundan sonra bakalım kim ne istiyorsa onu yapsın
karışmıyorum, valla karışmıyorum
çok sakinim falan demeye başladı :KK70:
Meşajınızı aldım açun bey:KK45:

fragmanı izledim de sabriye şaşırdı artık. iyi ki dokunulmaz oldu rengi görüldü, potadan kurtuldukça da biz diğerlerinin rengini gördük.
yazık adem ya. nasıl da güzel konuşuyor.

Sabrıyeye cok sasırıyorum , hayatımda daha bu kadar aglak ve becerıksız bırını gormedım :sopa:

Sabriye konusunda yanılmadığımı görüyorum daha önce yazmıştım samimiyetine inanmıyorum mağdur rolü yapıyor diye şimdi herkes gerçek kişiliğini gördü , Ademi seviyorum ama sabriyeyi gereksiz yere çok fazla koruması beni ondanda soğuttu açıkçası biraz.. İlhan mansız favorim hala duruşu değişmeyen tek kişi herkesle arasında belirli bir mesafe var kendi grubundakilerle bile çok yakın değil bence en güzelini yapıyor dedikodulara karışmayarak, ama ben ilhanın grupundakilerden ayrılıp yalnız yürümesi gerektiğini düşünüyorum onun kimseye ihtiyacı yok umarım bunun farkına varır yanındakilerden ayrılır şampiyonluğun en büyük adayı duruşunu bozmayan İlhan Mansızdır benim için :KK200: Bu arada sabriyenin başından beri İlhana zaafı olduğunu düşünüyorum İlhanın ona iyi davranmasıyla hemen Ademi satmasındanda anlaşılıyor bence :KK70:

sabriyenin yerinde olsaydım serhat derdim güçlü birini göndermeye çalışırdım oy alamayacaktı belki zaten kimse kalmayınca en yakın furkan gidecek banko ama serhatı potaya koyabilirdi sonucta serhattında çok oy alacağını sanmıyorum
adam kendini överken bile gönüllülere sataştı atarlı giderli reis orada serhatı görmek istemiyorum artık
sedat da itici geliyordu ama serhat artık çok fazla abarttı
sabriye alınca grupları sarsıldı eger almasaydı sabrıyeyı soyleyeceklerdı ya da sabriyeyi yazıp pınarı söyleyeceklerdi
pınarı sevmiyorum hızlı olabilir ama sema kadar becereikli değil fakat su var cok zeki bi kadın ve agzı muhteşem laf yapıyor unutmuyor hiçbir şeyi tek tek cevaplıyor ve haklıda konusuyorum
geçen haftanın oy sıralamasında pınar ikinciydi it sanırım sitesinde yazıyordu pınar gitmez sedat gider gibi bence sahikada üstteydi galiba
ama sabriye tam dönek hem ademi sattı hemde şahikayı sahıka herkes sabrıyeyı dıslarken sahıp cıktı ama sabrıye ıkı iyisin denilince hemen şahikayı dıslamaya ezmeye basladı
survıvor panoromada hakan cok guzel bı yorum yaptı herkes diş geçirebildiğini ezmeyee calısıyor sabriyede sakın sahıkyaı buldu ezmeye calısıyor demeye getirdi cok haklıydı sabrıye kendını bır sey sandı keske o almasaydı da gitseydi
şahikanin iyi bir durusu var hele o semanın sahıkayı ezmesıne tahamul edemıyorum

sabriyenin yerinde olsaydım serhat derdim güçlü birini göndermeye çalışırdım oy alamayacaktı belki zaten kimse kalmayınca en yakın furkan gidecek banko ama serhatı potaya koyabilirdi sonucta serhattında çok oy alacağını sanmıyorum
adam kendini överken bile gönüllülere sataştı atarlı giderli reis orada serhatı görmek istemiyorum artık
sedat da itici geliyordu ama serhat artık çok fazla abarttı
sabriye alınca grupları sarsıldı eger almasaydı sabrıyeyı soyleyeceklerdı ya da sabriyeyi yazıp pınarı söyleyeceklerdi
pınarı sevmiyorum hızlı olabilir ama sema kadar becereikli değil fakat su var cok zeki bi kadın ve agzı muhteşem laf yapıyor unutmuyor hiçbir şeyi tek tek cevaplıyor ve haklıda konusuyorum
geçen haftanın oy sıralamasında pınar ikinciydi it sanırım sitesinde yazıyordu pınar gitmez sedat gider gibi bence sahikada üstteydi galiba
ama sabriye tam dönek hem ademi sattı hemde şahikayı sahıka herkes sabrıyeyı dıslarken sahıp cıktı ama sabrıye ıkı iyisin denilince hemen şahikayı dıslamaya ezmeye basladı
survıvor panoromada hakan cok guzel bı yorum yaptı herkes diş geçirebildiğini ezmeyee calısıyor sabriyede sakın sahıkyaı buldu ezmeye calısıyor demeye getirdi cok haklıydı sabrıye kendını bır sey sandı keske o almasaydı da gitseydi
şahikanin iyi bir durusu var hele o semanın sahıkayı ezmesıne tahamul edemıyorum
Sabriye bence ilk kaybettiklerinde potada olur ve elenir diye düşünüyorum.Ama artık biraz da gönüllüler kaybetsin isterim :)

gönüllülerden anılın hep bır seylerı yapamadıgında bu parkur bana gore degıl demesıne de uyuz oluyorum kardeşim o zaman survıvor sana göre değil ne diye katıldın madem öyle
bernayı geride tutuyorlar ama bernada bence semayla basa cıkan bır yarısmacı olarak burcak ve tugcceye on basardı ama tugce bu aralar ıyı cıkıs sergıledı gercı semanın yoklugunda da bu cıkısı sergılmesi cok da basarılı biri oldugunu gösteriyor mu kafa karıstırıcı semanın yoklugunda tugce parladı gıbı ama sema varken berna oyunları alıyordu sema donunce tugceyı gorecegız
gokhan sakat olmasına ragmen oyun alıyor onun gıtmesı sacmalık olur

Sabriye bence ilk kaybettiklerinde potada olur ve elenir diye düşünüyorum.Ama artık biraz da gönüllüler kaybetsin isterim :)
bencede sabriye gitmeli performansa bakılınca sahika da gitmeli ama sonuc olarak ilhanda serhatta oyun kaybediyorlar demorilize oldukca şahikada kötü performans sergilemeye basladı
gönüllülerden de artık kesinlikle erdi gitmeli gökhan umarım gitmez

bencede sabriye gitmeli performansa bakılınca sahika da gitmeli ama sonuc olarak ilhanda serhatta oyun kaybediyorlar demorilize oldukca şahikada kötü performans sergilemeye basladı
gönüllülerden de artık kesinlikle erdi gitmeli gökhan umarım gitmez
Erdi ve bulut bence hatta anılda olabilir ama sanki gökhanın ismi çıkacakmış gibi duruyor eğer kolyeyi alamazsa öyle hissettim.

yiğit erken gitti eserin gitmesi çok kan kaybettirdi eserde olsaydı şuan ünlüler oyun falan alamazdı
yalnız acunun performansı kotu dıye fatihi gönderdiniz yine aynı oranlar hatta düşük bile dedi iyi kötü fatih oyun alıyordu onda da ba caklarına sıktılar
fatih bi furkandan daha kötü değildi bence
furkan bazı oyunlarda 2 de 2 yaptıgı ıcın goze carpıyor ama bazı oyunlardada hiç alamıyor
ademlerin grupla fatihin adı yazılacagı hafta birleseydi böyle olmazdı
fatihle sedat tarık gidince salaklık ettiler akıllılık yapamadılar 4 lü çeteye yanasmaya calıstılar adamlar yanassanız ne olacak sizi yazacaklardı yine bırlesıp ordan birini göndermek ya da sarsmak verken sedatın kibiri yüzünden fatıhle sedat ademlere yanasamadı yanasıp o grubu dagıtsalardı gecen hafta furkan bu haftada serhat gideilirdi

Survivor Panorama sunucuları çok dikkatsiz. Fatih'e soruyorlar: "Şahika konsey çıkışında şarkı söyledi mi?"

Fatih dedi ki "Tarık Abi gitti. Yerini boş bıraktık, oraya oturmadık. Şahika benim yanımda oturuyordu, kendi şarkısını mırıldandı."

Otururken söyledi, Tarık'ın yerine oturmadık dediğine göre adaya geri dönmüşler orada söylemiş. Konsey bitince hemen çıktılar çünkü.

Bu açıklama üzerine olayı açıklığa kavuşturmak için sunucuların sorması gereken sorular şunlar: Yani siz adaya dönmüştünüz, oturuyordunuz, Şahika sizin adada söyledi, öyle mi? Peki konseyden çıktığınızda, daha Tarık yeni gitmişken orada hiç söylemiş miydi?

Sorulacak sorular bunlar yani. Sunucular ne sordu? Hiçbir şey sormadılar. "Hmm" dediler. Sonra "Tarık gitti diye mi söyledi?" diye sordular. Yahu, ne niyetle söylediğini nereden bilsin adam, niyet okuyucu mu.

Şahika zaten "Konsey çıkışında söylemedim. Bizim adada söylemiştim" demişti. Dikkatli de izlemiyorlar. Sanki olayların Şahika'nın dediği gibi olmadığı ortaya çıkmış gibi davrandılar.

X