SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Keşke Furkan yaşına göre davransaydı. Çok keskin ve sivri açıklamalarda bulunmasaydı kelimelerini secseydi. Efendi olsaydı küçük diye zaten sevilirdi tutulurdu

Acun adada mı? Ben mi yanılıyorum? Görüntülü olarak katılıyorum falan dedi mi?

Acun adada olamaz. Oylama dün gece başladı. Acun dün gece İstanbul'daydı. Canlı yayına çıktı. Yaklaşık 01:00-02:00 arası canlı yayındaydı. Saat 06:30'da uçakla Dominik'e gideceğim, yolculuk 18 saat sürüyor dedi. Yani Türkiye saatiyle bugün 00:30 gibi adada olacak. Daha adaya gitmedi. Nasıl oluyor da adadan oylama sonuçlarını verebiliyor?

Acun abartmış uçuş 13 saat 55 dakika da sürebiliyormuş. Konsey salonuna gitmesi de 1 saat sürse, TR saatiyle 21:30 gibi çekime girmiş olabilir. Bu şekilde olsa bile çekim en erken 22:00'de bitse, farklı kameralardan çekilen görüntüleri montajlaması, yayına hazırlanması vs bu kadar kısa sürede nasıl hallolmuş şaşırtıcı.

Ben şok. Sedat'ı hiç beklemiyordum. Demek şer dörtlüsünün azalmasını istemediler.

Sedat'ı sevmiyordum ama gidişine üzüldüm nedense. Furkan gitseydi keşke.

Adem de şaşırdı bence. Sedat'ın gideceğini tahmin etmiyordu.

Son düzenleme:
Berna kendi adasında herkesle kavga ediyor. Ünlüler de kadınlarda çok zayıf. Keşke Berna'yı ünlüler adasına transfer etseler.

Hem Serhat dır dır yapınca laf söyleyecek biri olur, hem de Sema sakatlanınca zayıf kalan ünlülere karşı Berna'yı yarıştırmayıp, puan toplamak için oyunlara hep kendileri çıkan uyanık Elif ve Tuğçe'nin karşısında dişli bir rakipleri olmuş olur.

sedat gidecek dedim ben :p
şer dörtlüsü dağılsaydı iyidi bence serhatı söyleseydi sethat giderdi kimse sevmiyor serhatı çünkü
adem bence sedatın ismini söylediği için pişamn oldu kendim gönderdim gibisinden üzüldü yinede adem
berna çok sessiz kaldığı için öne geçmeye konusulmak için yapıyor suan gönulluler adası sessiz kaldı oraya bi tartısma lazımdı onu yapmaya calısıyorlar

ademin balığını geri götüren havuç diyor ki; bizim balığımız var diye kimse istemiyor. hemen önce demedin mi serhatla biz tükürdüğümüzü yalamayız. niye geri verirken söyliyemiyorsun. ademin yüzüne gelince, yemicez diyolar, ziyan olmasın. bik bik.
sonrada çıkıyor insanların yüzüne ateş etsinler, kuru sıkı havaya ateş etmesinler. ellerini kollarını sallayarak, omuzlarını oynatarak konuşmasıyla iyice erdiye özeniyor.
elenmesine yakın sedat bile sempatik gelmeye başlamıştı ama bu çocuğu yok sevemiyorum.

ilhan; ademle sedata aranızı düzeltin siz güçlüsünüz böyle olmaz demede mi. ademle sedatta zamanla birbirlerine yumuşadılar. serhatla furkan, bu nasıl dik duruştur, tükürdüklerini yalıyorlar derken, ilhan ordan demiyor ki, ben böyle olmaz barışın dedim.
ademle sabriye tartışıyor, 4lünün 2si bu nasıl kardeşlik diye dedikoduya başlıyor. furkan serhat senle 2 kere kavga etti, terbiyesiz dedi. sen ne yaptın gittin sarıldın. dilinde bir dik duruş, şu an havuç bile furkandan dik duruyor.

Şahika'nın elenmemesi o kendini bir şey zanneden 4 kişiye ders olmuştur umarım. Gerçi küçük dağları kendilerinin yarattıklarını düşündükleri için anlamama ihtimalleri de var....

benYAZ benYAZ furkan konuşurken sinirden gülüyorum. Nasssssıl yapmacık nasıl yalancı nasıl tutarsız.....

X