SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Hahaha Ilhan'la Sabriye finale bile gelemedi. Sabriye artik kum torbasi degmeden dusmeye basladi, ondan zaten performans beklemiyordum da Ilhan'in oyunu bitirememesine sasirdim.

Egoistce konusurm ama egoist degilimdir :KK70: furkana gunes carpmis acliktan ne dedigini bilmiyor adama egoistce konusuyosun diyo sonra ona egoist demedim diyo iyyy ne itici bi cocuk ya

Bireyseli Sabriye veya Pinar alsa da şer dörtlüsunun hesaplari sassa, bakalim aralarindan kimi yazarlar...

Bu arada gecen hafta Acun konseyde Ilhan ve Serhat'la konusmus sanirim ben izleyemedim. Ne dedi?

Hahahaha kalbim temizmis! Furkanlardan biri yazilacak :KK70: :KK70:
Umarim Sabriye Ilhan degil Furkan der de gitme ihtimali olur, Ilhan gitmez cunku. Furkan desin nolur ya.

Aah ah Adem-Sabriye-Sahika-Sedat-Pinar birlesip besli isim yazsa karsi gruptan, Sabriye de onlardan birini soylese sahane olur ama nerede onlarla o strateji kafasi.

İlhan gitmeyeceğini bildiği için furkan yazılmasın diye gidip sabriyeye beni yazabilirsin diyor. Sabriye dokunulmazlığı alamasaydı keşke:/

İlhan gitmeyeceğini bildiği için furkan yazılmasın diye gidip sabriyeye beni yazabilirsin diyor. Sabriye dokunulmazlığı alamasaydı keşke:/
Evet Ilhan dortluyu kurtarmak icin kendini yazdirmaya calisiyor nasilsa gitmem diye. Sabriye o kadar saf olma Havuc'u yaz da Istanbul'dan izlesin Adem'in olimpiyat goruntulerini. Senin gibi olimpiyat sampiyonu olmaz olsun demisti ya hani.

Evet Ilhan dortluyu kurtarmak icin kendini yazdirmaya calisiyor nasilsa gitmem diye. Sabriye o kadar saf olma Havuc'u yaz da Istanbul'dan izlesin Adem'in olimpiyat goruntulerini. Senin gibi olimpiyat sampiyonu olmaz olsun demisti ya hani.
Aynen şimdi İlhan potada zaten.Bakalım sabriye hanım kimi söyleyecek Biz burdan dönen dolapları görüyoruzda onlar görmüyormu

Aynen şimdi İlhan potada zaten.Bakalım sabriye hanım kimi söyleyecek Biz burdan dönen dolapları görüyoruzda onlar görmüyormu
Sabriye Ilhan mi yazdi?

Al iste ya yemin ediyorum kafa calismiyor Sabriye'de. Gider Ilhan der simdi. Hayret bir sey ya. Parkuru beceremiyor zaten, oylamayi bile nasil beceremez insan ya!

Sabriye Ilhan mi yazdi?

Al iste ya yemin ediyorum kafa calismiyor Sabriye'de. Gider Ilhan der simdi. Hayret bir sey ya. Parkuru beceremiyor zaten, oylamayi bile nasil beceremez insan ya!
Kağıda Kimi yazdığını göremedim ama harbiden mal diyesim var:)) furkanı söyledi iyi bari o kadarına yetti aklı

Kağıda Kimi yazdığını göremedim ama harbiden mal diyesim var:)) furkanı söyledi iyi bari o kadarına yetti aklı
Valla yildim Sabriye'den artik. Nasil bir basiretsizlik bu ya, gidip Pinar'i niye yazarsin sen?
Ilhan'i seviyormus bak bak. Iki guler yuz gordu hemen yelkenler suya.

Git anlas Sedatlarla, gecen hafta koy Furkan'i, bu hafta koy Sema'yla Serhat'i. Şer dortlusunden ucunu cikar potaya, %75 onlardan biri gitsin.

Of. Gonulluler kazansin istemesem elen Sabriye derdim.

X