- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O anca ormanların kaptanı olur:))volkan da kendini tamamen takım kaptanlığına kaptırdı
O anca ormanların kaptanı olur:))
Volkan gıcık yaaa gıcıkO anca ormanların kaptanı olur:))
Evet Ilhan dortluyu kurtarmak icin kendini yazdirmaya calisiyor nasilsa gitmem diye. Sabriye o kadar saf olma Havuc'u yaz da Istanbul'dan izlesin Adem'in olimpiyat goruntulerini. Senin gibi olimpiyat sampiyonu olmaz olsun demisti ya hani.İlhan gitmeyeceğini bildiği için furkan yazılmasın diye gidip sabriyeye beni yazabilirsin diyor. Sabriye dokunulmazlığı alamasaydı keşke:/
Aynen şimdi İlhan potada zaten.Bakalım sabriye hanım kimi söyleyecek Biz burdan dönen dolapları görüyoruzda onlar görmüyormuEvet Ilhan dortluyu kurtarmak icin kendini yazdirmaya calisiyor nasilsa gitmem diye. Sabriye o kadar saf olma Havuc'u yaz da Istanbul'dan izlesin Adem'in olimpiyat goruntulerini. Senin gibi olimpiyat sampiyonu olmaz olsun demisti ya hani.
Sabriye Ilhan mi yazdi?Aynen şimdi İlhan potada zaten.Bakalım sabriye hanım kimi söyleyecek Biz burdan dönen dolapları görüyoruzda onlar görmüyormu
Kağıda Kimi yazdığını göremedim ama harbiden mal diyesim var:)) furkanı söyledi iyi bari o kadarına yetti aklıSabriye Ilhan mi yazdi?
Al iste ya yemin ediyorum kafa calismiyor Sabriye'de. Gider Ilhan der simdi. Hayret bir sey ya. Parkuru beceremiyor zaten, oylamayi bile nasil beceremez insan ya!
Valla yildim Sabriye'den artik. Nasil bir basiretsizlik bu ya, gidip Pinar'i niye yazarsin sen?Kağıda Kimi yazdığını göremedim ama harbiden mal diyesim var:)) furkanı söyledi iyi bari o kadarına yetti aklı