SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Eser West canlı yayında. Stüdyoya hediye olarak sütlü nuriye getirmiş :)

Acun teklif ettiğinde Eser "ben aç yapamam" demiş. Acun yaparsın yaparsın diyerek ısrar etmiş. Eser kendini denemek için bir çöle gidip 3 gün aç kalmış, annesini arayıp yok ben bunu yapamayacağım demiş. Ama denemekten zarar gelmez deyip katılmış.

En büyük pişmanlığın neydi diye sordular. Yarışmadan ayrılmak diyecek diye beklerken "Serhat Akın'ı dövmemek" dedi. Seyirci de alkışladı yaa. Serhat ne kadar sinir bozduysa.

Son düzenleme:
Eser West canlı yayında. Stüdyoya hediye olarak sütlü nuriye getirmiş :)

Acun teklif ettiğinde Eser "ben aç yapamam" demiş. Acun yaparsın yaparsın diyerek ısrar etmiş. Eser kendini denemek için bir çöle gidip 3 gün aç kalmış, annesini arayıp yok ben bunu yapamayacağım demiş. Ama denemekten zarar gelmez deyip katılmış.

En büyük pişmanlığın neydi diye sordular. Yarışmadan ayrılmak diyecek diye beklerken "Serhat Akın'ı dövmemek" dedi. Seyirci de alkışladı yaa. Serhat ne kadar sinir bozduysa.
ever eser çok güzel konuştu
onunla hiçbir platformda olmam olursam elimden bi kaza çıkar dedi açlıktan ziyaede oradan elimden bi kaza çıkmaması için ayrıldıma getirdi çünkü halkın nefret edeceği sinirli agresif saldırgan biri olabilirdim orada zamanla dedi
eser çok güzel yorumlar yaptı ve gerçekten dosdoğru konustu çekinmeden ezilmeden kimseye eyvallahı yook gönüllülerden tuttugum tek adamdı oda gidince ademle kaldık
ademin tişörtünün gri hali daha güzel hemde üzerinde ki tarih de çok anlamlı 1923 ...
ünlüler fatihin ismi yazılır yazılmaz ya da hatta yazılmadan önce adının yaızlacıgını biliyorlardı ilhanla kavgada hemen ademlerle birleşip 4 lü egosit çeteden birinin adını cıkaracaklardı salaklık ettiler
fatih sedat pınar ademlerin grup birleşecekti tarık gittikten sonra yazacaklardı furkanı gitmese bile bi potaya sokacaklardı
salak salak sedatın kibir gösterisine döndü olay yoksa sedat dokunulmazlık alınca karşıdan adem de dokunulmazlık alınca karşıdan bi iisim söyleseydi bunlar bu kadar yapılanamazdı serhat furkan sema ılhan dörtlüsü

Cumartesi gecesi dışarıdaydım annemi görevlendirdim haber vermesi için :KK70:
Arkadaşlarla dans ediyoruz arada telefona annemden mesaj geliyor "ünlüler aldı", "gönüllüler aldı", "Adem aldı" diye :KK70: :KK70:

ever eser çok güzel konuştu
onunla hiçbir platformda olmam olursam elimden bi kaza çıkar dedi açlıktan ziyaede oradan elimden bi kaza çıkmaması için ayrıldıma getirdi çünkü halkın nefret edeceği sinirli agresif saldırgan biri olabilirdim orada zamanla dedi
eser çok güzel yorumlar yaptı ve gerçekten dosdoğru konustu çekinmeden ezilmeden kimseye eyvallahı yook gönüllülerden tuttugum tek adamdı oda gidince ademle kaldık
ademin tişörtünün gri hali daha güzel hemde üzerinde ki tarih de çok anlamlı 1923 ...
ünlüler fatihin ismi yazılır yazılmaz ya da hatta yazılmadan önce adının yaızlacıgını biliyorlardı ilhanla kavgada hemen ademlerle birleşip 4 lü egosit çeteden birinin adını cıkaracaklardı salaklık ettiler
fatih sedat pınar ademlerin grup birleşecekti tarık gittikten sonra yazacaklardı furkanı gitmese bile bi potaya sokacaklardı
salak salak sedatın kibir gösterisine döndü olay yoksa sedat dokunulmazlık alınca karşıdan adem de dokunulmazlık alınca karşıdan bi iisim söyleseydi bunlar bu kadar yapılanamazdı serhat furkan sema ılhan dörtlüsü
Sedat,pınar,şahika,adem ve sabriye 5 bir olup 4 lü gruptan birini çıkarsalardı çok iyi olurdu serhat-sema ve ilhan bunlardan birisini adem de furkanı söyleseydi keşke ama olmadı,2.dokunulmazlıkta gönüllülerden aday çıkar diyorum ben bakalım ne olacak.

Erdinin çenesiyle oynaması,el kol hareketleri:KK70::KK70:Palmiyeyi taşımıyorumm noluucak:KK45:
Çok başarılı olmuş.

Üç Adam da başarılı skeçler yapıyor, bu sene ne yapacaklar merak ettim.

Merve Aydın'ı yaparken "erkekçe, mertçe, yiğitçe, Türkçe, İngilizce" demişlerdi çok gülmüştüm :KK70:

Geçen sene Yunus Günçe canlandırması iyiydi, "bir git ya.. s ile" :KK70:

Çok başarılı olmuş.

Üç Adam da başarılı skeçler yapıyor, bu sene ne yapacaklar merak ettim.

Merve Aydın'ı yaparken "erkekçe, mertçe, yiğitçe, Türkçe, İngilizce" demişlerdi çok gülmüştüm :KK70:

Geçen sene Yunus Günçe canlandırması iyiydi, "bir git ya.. s ile" :KK70:
Furkanın abim ablamları,sabriyenin ağlaması kasları tişörtü, ademle olan yakınlığı,ilhan serhatın bagirmalari

Bol malzeme var:KK45::KK48::KK48:

Furkanın abim ablamları,sabriyenin ağlaması kasları tişörtü, ademle olan yakınlığı,ilhan serhatın bagirmalari

Bol malzeme var:KK45::KK48::KK48:
Sabriye'nin kes sesini demeleri, Sema'nın oğlum var oğlum var demesi, Volkan'ın gorilliği, Berna'nın "seeennn bana öyle diyemessssin"leri :KK70:
Ekşi'yi takip ediyorlarsa direkt malzemeler var ellerinde, kimin neyi göze batmış :KK70:

Bu sabriye dengesizi ile düşündüklerimde ne haklıymışım. Tipe bak ya daha düne kadar haksızlığa uğruyorum diye zırlıyordu şimdi aynısını şahikaya yapıyor rezil. Ay sinir oldum saçını başını yolasım geliyor:KK11:

X