SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Allahım bu sabriye ne kadar gıcık itici egoist bir yaratiga dönüştü....

Ademi'de hiç etti çocuğa yazık oldu.
Onun yüzünden milleti karsina aldı. .

şahikanın şarkı söyleyip söylememesinden semaya ne? canım istedi söyledim.
yazan belli, gönderen belli, gittiği yer belli. adam bilinmeze gitmedi ya da hakka yürümedi ki. memleketine ailesine evine döndü.
şahika bazen gereksiz yere kibarlık yapıp, açıklamalara giriyor. canım istedi söyledim, sana ne. ben mi yazdım tarıkı.

image.jpeg
:KK70::KK70:

Günaydın kızlar

Yeni fragmanı izlemişsinizdir.. Sabriye ile ilgili
düşüncelerimi paylaşmıştım daha önce.
Semanın performansının 4/1 ini göstersin
birde o zaman izleyin sabriye yi dediğimi hatırlıyorum :)

En başından beri sabriye nin insanlara yansıtılmak istenen
şeker, tatlış, dobra, masum olmadığını biliyordum.
Adem evet seviyorum ama çok büyük hataydı onu
ölümüne savunması..
Kimsenin desteğine ihtiyacı yokmuş :KK45:
Sırf açlıktan ağladığı için hasta haliyle gitti balık tuttu
o adam..
Büyük nankörsün.

Ki Adem bu saatten sonra geri vites yapar ise
kendisini bitirir.. en azından ben bundan sonra asla
Adem demem.
Adem bence sabriye yi destekleyerek doğru olanı yaptı. Ben olsam ben de aynı şeyi yapardım.
Şimdi ise yine kendine yakışanı yapıp sabriye'yeyle alakasini kesmeli. Gerçek yüzünü herkes gördü artık.

Sabriye Adem kavgasında Sabriye için üzüldüm. Sabriye sinirli konuştu ama sinirlendiren Ademdi. Sonra da Adem orantısız fazla tepki gösterdi. Kız kimseye yapmadığı alttan almayı yaptı. Seni seviyorum dedi. İçimden gelerek söylemedim dedi.

Birbirini çok seven iki arkadaşlar. Sabriye "İlhan bana iyi davranıyor. Onu seviyorum" dedi diye Adem kıskandı mı nedir.

Sabriye Adem kavgasında Sabriye için üzüldüm. Sabriye sinirli konuştu ama sinirlendiren Ademdi. Sonra da Adem orantısız fazla tepki gösterdi. Kız kimseye yapmadığı alttan almayı yaptı. Seni seviyorum dedi. İçimden gelerek söylemedim dedi.

Birbirini çok seven iki arkadaşlar. Sabriye "İlhan bana iyi davranıyor. Onu seviyorum" dedi diye Adem kıskandı mı nedir.
Adem, sabriyenin ne kadar sacmalayabilecegini farkedip , ben bunun için mi milleti karşıma aldım moduna girdi bence. Ne kiskanicak sabriyeyi kız :63:

Adem, sabriyenin ne kadar sacmalayabilecegini farkedip , ben bunun için mi milleti karşıma aldım moduna girdi bence. Ne kiskanicak sabriyeyi kız :63:

Adem herkese karşı Sabriye'yi savundu, şimdi Sabriye onlardan en baskın olanıyla iyi oldu diye kıskanmış olabilir. En yakın arkadaşı başkasıyla samimi olunca insan kıskanabilir ya, onun gibi olmuş olabilir.

Veya Adem'in huysuz günüydü. Durduk yere söylenip tartışma çıkardı.

Adem'i Sabriye'den çok severim. Ama bu kavgada Sabriye'yi daha haklı ve hiç olmadığı kadar alttan alan pozisyonunda gördüm. Barışırlar yakında.

Adem herkese karşı Sabriye'yi savundu, şimdi Sabriye onlardan en baskın olanıyla iyi oldu diye kıskanmış olabilir. En yakın arkadaşı başkasıyla samimi olunca insan kıskanabilir ya, onun gibi olmuş olabilir.

Veya Adem'in huysuz günüydü. Durduk yere söylenip tartışma çıkardı.

Adem'i Sabriye'den çok severim. Ama bu kavgada Sabriye'yi daha haklı ve hiç olmadığı kadar alttan alan pozisyonunda gördüm. Barışırlar yakında.
Doğru , Adem çok gerdi. Sabriye'nin saçmalıkları kızdırdı bence . onun acısını çıkardı. İnsallah barismazlar. barisirlarsa Adem'den soğurum :işsiz:

Ay bu tuğçe ne kadar kıskanç bir kız yaa. Elif cıksın dediler diye ağlayacaktı resmen.
Elif hızlıydı diyorlar ben daha hızlıydım diyor. Elifin atışları da iyiydi diyorlar, o kadar da muhtesem atısları yoktu diyor.
Çok fena bir kız ya. Hırs küpü, fesatlıktan kuduruyor.

Ay bu tuğçe ne kadar kıskanç bir kız yaa. Elif cıksın dediler diye ağlayacaktı resmen.
Elif hızlıydı diyorlar ben daha hızlıydım diyor. Elifin atışları da iyiydi diyorlar, o kadar da muhtesem atısları yoktu diyor.
Çok fena bir kız ya. Hırs küpü, fesatlıktan kuduruyor.
O kıza baştan beri gıcığım ama işte kibir 4lüsünün yanında lafı bile olmuyor :KK14:

İlhan zeki adam. Acun'dan eleştiri gelince hemen sakinleşti, pamuk gibi oldu, oyunlarda kimseye bağırmıyor. Ama Serhat bir susmadı ya dır dır dır, her şartta konuşuyor.

X