SURVİVOR 2017 TV8

Survivor 2017 de desteklediğiniz yarışmacılar kimler ?

• Ankete Katılan
    658
Yahu Adem balık tutunca gidip sordular diğer gruba teklif etmedi mi? onlar da biz senin tuttuğun balığı istemezük demediler mi???? Şimdi sinsi grup tutmuşlar , yok efendim biz onlara balık verelim yok efendim herkes karakterine yakışanı yapar fln. kafayı yiycem

karınları doyunca bir anda sevgi pıtırcığı oldular.
açlığa ya dayanırsın, ya dayanamazsın ama açlıkla karakter değişmez. neysen osun.

Sabriyenin karsisindaki cete o kadar sinsi ve cirkef ki survivor tarihinin en basarisiz yarismacisi sabriyenin elenmesini bu yuzden istemiyorum. yenildikce kudursunlar :KK53:
Düşünsene sabriyenin tek tek elediğini onları nedense ben sabriye birleşmeye kadar elenmez diye düşünüyorum :) dün topu kaybedince hepsi top diye bağırıyor iyide bağırma duyulmaz ki.

Düşünsene sabriyenin tek tek elediğini onları nedense ben sabriye birleşmeye kadar elenmez diye düşünüyorum :) dün topu kaybedince hepsi top diye bağırıyor iyide bağırma duyulmaz ki.
o hallerini bir izleseler kameradan :KK70:

bu serhatla ayni adada olsam diskalifiye olmustum adem de ne sabir varmis. dun adam 6 oyun aldi bu gun topu unuttu diye vir vir. ne cenen varmis be!
İlhan ademi rakip görüyor başlarda iyi anlaşıyorlardı ama kendi çapında dolduruşa gelerek ademe çepe aldı ve sisnsi sinsi gönderme peşinde ilhan ademi
serhatın sakatlıgını da biliyor aslında aylarca tam randıman alınamaz serhattan o yüzden serhatı da yeneceğini düşünerek ademi yol yakından gönderme peşinde sema direk ondan direktif aldı çünkü ademin adını söylerken bence
Ben beliyle ilgili bir sıkıntı fln var diye düşünmüştüm :KK48:
Burdaki arkadaşlar galiba buz pateni yaptığı için dediler
furbolcular çıkık kalçalı oluyorlar brezilyalı furbolcuların da yuruyusu genelde öyle
Sema ve pınar önceden kavgaliymis. Bence pınar gitmez yanına
ilk zamanlar gayet iyilerdi bernayla yakınlasınca uzaklastı sımdı berna da gıdınce ortada kaldı pınar da aşırı kibirli micky mouse :KK70: o tipiyle iki çiçi yapmıyor mu saclarını gıcık oluyorum
dün içerde dizisini izlediğimden yarım yamalak izledim reklam aralarında survıvoru ama gokhan o halde bile oyun aldı erdi gitsin artık hem bi işe yaramıyor hemde çok konusuuor
dün serhata uyuz oldum her seye muhalegfet gercekten dısarda cok dayak yer o

ben dün ademe kızdım aslında
sen oyuna cıkacagın zaman seni desteklemeyen kazandıgında desteklemeyen el vurmayan hatta bahaneler üreten tebrik etmeyen ee işi bu vs diyen kişiler kazanınca elini veriyorsun kendin kazanınca da elini uzatıyorsun serhata elini uzatyıor serhat totoyu yaymış umrunda değil el uzatıyor ya iyi niyetlisin takım oyunu olarak bakıyorsun ademcim ama bu insanlar senin adamlığına laf etmiş bir olmuş adını yazdırmış ne veriyorsun elini ne anlar o dansözler

Şu Sabriye bir defolup gitse artık keşke. Adem'e yazık herkesle arası açıldı onun yüzünden. Bir gitse takım kenetlenir tekrar. İnsanın hiçbir şeye mi yeteneği olmaz. Sen dövüş sporundan gelmişsin baskıya alışık olman lazım. Durgun zekalı olduğunu düşünüyorum Sabriye'nin. Adem de onu korucam diye antipati topladı diğerlerinden.
Gönüllüler takımı da döt korkusundan Erdi'ye Berna'ya bulaşamıyorlar. Biliyorlar destekçilerinin çok olduğunu mağdur durumuna düşürmek istemiyorlar onları. Sonra da kalkıp biz kaybetsek de birbirimize aynı davranıyoruz diyorlar. Bilmiyoruz sanki sebebini.

X