- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.573
Ben de izlemiyorum şu anda. bir süre de izleyeceğimi sanmıyorum çünkü dediğin gibi sinir stres sahibi yapar bu serhat, sedat ve diğer gıcıklar...Artık izleyemiyorum valla. izlemeyip yorumlardan takip ediyorum. serhat falan elenirse o.zaman izlemeye tekrar baslarim. yada birleşme olunca. ademi gonullulere alsalar keske. ben burdan tahammul edemiyorum o iyi dayaniyor. surekli tartisma surekli tartisma. zaten is o bu stres atmak icin izleyeyim derken hepten sinir stres sahibi oluyorum.
Bir gün bir çocuğum fln olursa atlet ya da futbolcu olmaması için elimden gelen her şeyi yapardım... Bunların ortamlarında bir sıkıntı var benceyilan dilli sema sen nasil atlet olmussun onu bile anlamadim.
Bibi sen Sabriye'ye fena taktınO aç halinizle hiç bir oyun kazanamayan birine tahammülünüz ne olurdu çok merak ediyorum kızlar burdan yazması kolay tabi
İnsan birşey de yetenekli olur böyle fos nasıl çıktı bu kadın
gonulluler takimi da ac. orda da erdi var oyun alamayan. ama bagirip cagirmak yerine her oyunundan sonra iyiydin nerdeyse yenecektin vs diyorlar.O aç halinizle hiç bir oyun kazanamayan birine tahammülünüz ne olurdu çok merak ediyorum kızlar burdan yazması kolay tabi
Sabriyenin karsisindaki cete o kadar sinsi ve cirkef ki survivor tarihinin en basarisiz yarismacisi sabriyenin elenmesini bu yuzden istemiyorum. yenildikce kudursunlarO aç halinizle hiç bir oyun kazanamayan birine tahammülünüz ne olurdu çok merak ediyorum kızlar burdan yazması kolay tabi
Bibi sen Sabriye'ye fena taktın
Geç onu , adamlar bir olmuş Adem'i yemeye çalışıyorlar , ona ne diyorsun
Ne dicem ben ilhanı tutuyorumSabriyenin karsisindaki cete o kadar sinsi ve cirkef ki survivor tarihinin en basarisiz yarismacisi sabriyenin elenmesini bu yuzden istemiyorum. yenildikce kudursunlar
ilhan i sevme konusu haric katiliyorum ayrica ilhan zeki ademi karsisina almak istemiyor. ayrica sevmem etmem ama ilhan a orta yas cok yakismis zalım ilhanNe dicem ben ilhanı tutuyorumademle aralarındaki sorun sabriye diyorum dünde dedim gitsin herşey düzelir
Lütfen o konulara girmeyelimilhan i sevme konusu haric katiliyorum ayrica ilhan zeki ademi karsisina almak istemiyor. ayrica sevmem etmem ama ilhan a orta yas cok yakismis zalım ilhan
Yahu Adem balık tutunca gidip sordular diğer gruba teklif etmedi mi? onlar da biz senin tuttuğun balığı istemezük demediler mi???? Şimdi sinsi grup tutmuşlar , yok efendim biz onlara balık verelim yok efendim herkes karakterine yakışanı yapar fln. kafayı yiycem
Ben beliyle ilgili bir sıkıntı fln var diye düşünmüştümİlhan cok kötü yürüyor ya değişik
Ben beliyle ilgili bir sıkıntı fln var diye düşünmüştüm
Burdaki arkadaşlar galiba buz pateni yaptığı için dediler
futbol oynadığı dönemde belinden ameliyat olmuş ondan dolayıymışİlhan cok kötü yürüyor ya değişik